Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Ball stretcher

Naujienlaiškis

Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher

Leiskite sau įkvėpti neįtikėtino poveikio Sport Fucker Ergo Balls įspūdžių. Šis revoliucinis gaminys, pagamintas iš itin minkšto Liquid Silicone, privers jus pajusti ekstazę ir suteiks intensyvų malonumą ball stretching.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Leiskite sau įkvėpti neįtikėtino poveikio Sport Fucker Ergo Balls įspūdžių. Šis revoliucinis gaminys, pagamintas iš itin minkšto Liquid Silicone, privers jus pajusti ekstazę ir suteiks intensyvų malonumą ball stretching. Pasinerkite į malonumų ir atsidavimo pasaulį, nes ball stretcher palaipsniui peržengs jūsų ribas ir suteiks nepamirštamą įtampos ir traukos jausmą jūsų kiaušinėliams.

     

    Pagamintas iš aukštos kokybės Liquid Silicone, ball stretcher Sport Fucker Ergo Balls užtikrina neįtikėtinai patogų pojūtį. Dėl tamprios, bet tvirtos ir patvarios tekstūros jis puikiai prisitaiko prie Jūsų anatomijos ir stimuliuos Jus kiekvienu žingsniu, kiekvienu judesiu ir kiekvienu prisilietimu. Pajuskite, kaip ball stretcher švelniai, bet atkakliai traukia žemyn sėklides ir nukelia jus į jaudinančių pojūčių pasaulį.

     

    Sport Fucker Ergo Balls yra įvairių dydžių, todėl rasite idealiai tinkantį savo individualiems poreikiams. Nesvarbu, ar esate pradedantysis ball stretching, ar jau patyręs, nenusivilsite šiuo universaliu ir jaudinančiu ball stretcher iš Sport Fucker nebūsite nusivylę. Pasinerkite į naują geismo ir aistros kupiną nuotykį ir atraskite intensyvius pojūčius, kuriuos Sport Fucker Ergo Balls ball stretcher Jums pasiūlys.

     

    Metas įgyvendinti savo seksualines fantazijas ir leistis į intensyvios stimuliacijos ir beribės ekstazės kelionę. Su Sport Fucker Ergo Balls patirsite aukščiausią pasitenkinimą ir atrasite visiškai naują malonumo pojūtį. Ar norite būti suvilioti intensyvaus kamuoliukų tempimo poveikio? Tuomet pasinerkite ir patirkite nepamirštamų malonumo ir atsidavimo akimirkų.

     

    Kas yra skystasis silikonas?

     

    Liquid Silicone yra tikras vidinis patarimas tarp sekso žaislams skirtų medžiagų. Jis visiškai nekenksmingas odai, todėl saugus ir malonus naudoti - be jokių kompromisų. Be to, jis neįtikėtinai tvirtas, todėl gali atlaikyti pačius beprotiškiausius nuotykius ir vis dar išlikti geriausios formos. O lankstumas? Neprilygstamas! Liquid Silicone prisitaiko prie visų įmanomų formų ir vis tiek užtikrina reikiamą tvirtumą. O geriausia, kad jis jaučiasi nuostabiai natūraliai. Trumpai tariant: Liquid Silicone yra universali sekso žaislams skirta medžiaga, kuri nepalieka nieko, ko norėtųsi, kalbant apie saugumą ir malonumą!

     

    Sekso žaislų iš skysto silikono valymas ir priežiūra?

     

    Sekso žaisliuką reikia kruopščiai išvalyti po kiekvieno naudojimo. Tiesiog nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu. Nesijaudinkite, medžiaga yra atspari vandeniui ir ją galima lengvai nuplauti. Jei norite, galite netgi naudoti specialų sekso žaisliukų valiklį, pavyzdžiui, mūsų purškiklį VERYCLEAN. Po valymo turėtumėte leisti sekso žaisliukui visiškai išdžiūti. Geriausia leisti jam išdžiūti ore, o ne tiesiogiai saulėje ar ant šildytuvo. Kai jis visiškai išdžius, laikykite jį švarioje ir sausoje vietoje, atskirai nuo kitų sekso žaislų. Geriausia jį įdėti į specialų sekso žaislų laikymo maišelį, kad būtų apsaugotas nuo dulkių ir purvo. Ir dar vienas patarimas: visada naudokite tinkamą lubrikantą. Silikono pagrindo sekso žaisliukas puikiai tinka su vandens pagrindo lubrikantais, pavyzdžiui, "Aquameo". Tačiau turėtumėte vengti silikono pagrindo lubrikantų, nes jie gali pažeisti medžiagą. Jei laikysitės šių paprastų priežiūros patarimų, sekso žaisliuku džiaugsitės ilgai!

     

    Daugiau informacijos:

     

    • ball stretcher
    • Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher
    • Pagamintas iš minkštos, matinės Liquid Silicone
    • Galimi įvairūs dydžiai
    • Ergonomiškos formos
    • Patogiai ištempia kapšelį
    • Aukštis (neištemptas): apie 3,0 cm, 4,0 cm, 5,0 cm arba 6,0 cm.
    • Nespaudžia odos
    • ball stretcher sėdi labai maloniai ir patogiai
    • Medžiaga: silikonas
    • Sport Fucker ir MEO yra žinomos įmonės, kurios specializuojasi aukštos kokybės sekso žaislų ir BDSM gaminių gamyboje. Platus asortimentas siūlo naujoviškus ir jaudinančius gaminius visiems, kurie nori pakelti savo seksualinę patirtį į naują lygį. Sport Fucker ir MEO reiškia kokybę, funkcionalumą ir didžiausią malonumą. Produktai kruopščiai kuriami ir gaminami laikantis griežtų kokybės standartų, kad būtų užtikrinta saugi ir jaudinanti seksualinė patirtis. Šis gaminys taip pat yra įspūdingas aukščiausios kokybės ir unikalaus dizaino pavyzdys, už kurį Sport Fucker ir MEO yra žinomi.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Richtig geil

    Der Ballstretcher ist echt geil. Angenehmes Silikon und sehr dehnfähig.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher

    Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher

    Leiskite sau įkvėpti neįtikėtino poveikio Sport Fucker Ergo Balls įspūdžių. Šis revoliucinis gaminys, pagamintas iš itin minkšto Liquid Silicone, privers jus pajusti ekstazę ir suteiks intensyvų malonumą ball stretching.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: