Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Ball stretcher

Naujienlaiškis

Perjungti Hitter iš Sport Fucker

Naujausias ball stretcher iš Sport Fucker - tiesiog privalote jį pamatyti! The Switch Hitter iš Sport Fucker yra pats patogiausias ball stretcher ir varpos žiedo derinys, kokį tik galite įsivaizduoti! Tačiau kas būtent jį daro tokį patogų?

Daugiau informacijos

3316/00

39,90 €


-10%

35,91 €

plius pristatymo išlaidos

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Naujausias ball stretcher iš Sport Fucker - tiesiog privalote jį pamatyti! The Switch Hitter iš Sport Fucker yra pats patogiausias ball stretcher ir varpos žiedo derinys, kokį tik galite įsivaizduoti! Tačiau kas būtent jį daro tokį patogų? Visų pirma, dizainas, nes jis gana storas ir sukuria padorų svorį ant kapšelio, nesukeldamas skausmo, kaip tai gali padaryti metaliniai kamuoliukų segtukai. Antra, glotni, šilkinė ir elastinga medžiaga. Tai "Sport Fucker" patentuotas skystas silikonas. Tai unikalus silikono ir termoplastinės gumos mišinys, kuris užtikrina didžiausią elastingumą, patvarumą ir patogumą.

     

    Cock Ring ir ball stretcher silikono derinys - tai dvigubai didesnis malonumas! Su Cock Ring, kuris sandariai priglunda prie varpos pagrindo, erekcija tampa intensyvesnė ir trunka ilgiau. Kita vertus, ball stretcher švelniai apgaubia sėklides ir sustiprina malonumą papildomai stimuliuodamas. Abi dalys dėl malonios ir lanksčios medžiagos puikiai prisitaiko prie anatomijos. Unikalus sekso žaisliukas, kuris pakels jūsų meilės gyvenimą į naują lygį.

     

    ball stretcher yra maždaug 3,6 cm aukščio ir maždaug 3,5 cm vidinio skersmens. Jį galima lengvai ištempti iki 130 mm. Varpos žiedas yra 14 mm storio, jo vidinis skersmuo - 31 mm, jį galima ištempti iki 150 mm. Universalus dydis, tinkantis kiekvienam vyrui.

     

    Kas yra Liquid Silicone arba skystas silikonas?

     

    Skystasis silikonas yra tikra viešnia tarp sekso žaislams skirtų medžiagų. Jis visiškai nekenksmingas odai, o tai reiškia, kad jį saugu ir malonu naudoti - be jokių kompromisų. Be to, jis neįtikėtinai tvirtas, todėl gali atlaikyti pačius drąsiausius nuotykius ir vis tiek išlikti geriausios formos. Jo lankstumas? Neprilygstamas! Jis prisitaiko prie visų įmanomų formų ir kartu užtikrina reikiamą tvirtumą. O geriausia tai, kad jis atrodo nuostabiai tikroviškas. Trumpai tariant, skystasis silikonas yra universali sekso žaislų medžiaga, kuri nepalieka nieko, ko norėtųsi, tiek saugumo, tiek malonumo prasme!

     

    Skysto silikono sekso žaislų valymas ir priežiūra?

     

    Po kiekvieno naudojimo sekso žaisliuką turėtumėte kruopščiai išvalyti. Tiesiog nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu. Nesijaudinkite, medžiaga yra atspari vandeniui ir ją galima lengvai nuplauti. Jei norite, galite netgi naudoti specialų sekso žaisliukų valiklį, pavyzdžiui, mūsų purškiklį VERYCLEAN. Po valymo turėtumėte leisti sekso žaisliukui visiškai išdžiūti. Geriausia leisti jam išdžiūti ore, o ne tiesiogiai saulėje ar ant šildytuvo. Kai jis visiškai išdžius, laikykite jį švarioje ir sausoje vietoje atskirai nuo kitų sekso žaislų. Geriausia jį įdėti į specialų sekso žaislų laikymo maišelį, kad būtų apsaugotas nuo dulkių ir purvo. Kitas patarimas: visada naudokite tinkamą lubrikantą. Silikoninis sekso žaislas labai gerai veikia su vandens pagrindo lubrikantais, pavyzdžiui, "Aquameo". Tačiau turėtumėte vengti silikono pagrindo lubrikantų, nes jie gali pažeisti medžiagą. Jei laikysitės šių paprastų priežiūros patarimų, silikoniniu sekso žaisliuku džiaugsitės ilgai!

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Switch Hitter by Sport Fucker
    • Dvigubas ball stretcher + penio žiedas
    • Pradedantiesiems ir pažengusiems
    • Stiprina erekciją
    • Suderinamas su vandens pagrindo lubrikantais
    • Lengvai valomas su VERYCLEAN purškikliu

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Super Teil

    Also, stell Dir vor, Du hast ein cooles Sexspielzeug, das gleich zwei Dinge auf einmal kann – ein bisschen wie ein Schweizer Taschenmesser des Vergnügens! Das ist im Prinzip eine Kombination aus Cockring und Ballstretcher aus Silikon.

    Der Cockring ist wie ein enger Freund, der sich um die Basis Deines besten Stücks schmiegt. Er sorgt dafür, dass das Blut länger dort bleibt, wo es gebraucht wird – nämlich in Deiner Erektion. So hält Dein Spaß nicht nur länger an, sondern fühlt sich auch intensiver an.

    Der Ballstretcher ist dann das Sahnehäubchen obendrauf. Er umschließt Deine Kronjuwelen und zieht sie sanft nach unten. Das sorgt nicht nur für ein verdammt sexy Aussehen, sondern bringt auch eine Menge Spaß. Denn die Dehnung erzeugt zusätzliche Stimulation und macht jedes Erlebnis noch intensiver.

    Und das Beste? Weil beides aus Silikon ist, fühlt es sich super angenehm an und passt sich perfekt an Deinen Körper an. Egal, ob Du gerade erst ins Spiel einsteigst oder schon ein alter Hase bist - dieses Toy wird Dein bester neuer Spielkamerad.

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Perjungti Hitter iš Sport Fucker

    Perjungti Hitter iš Sport Fucker

    Naujausias ball stretcher iš Sport Fucker - tiesiog privalote jį pamatyti! The Switch Hitter iš Sport Fucker yra pats patogiausias ball stretcher ir varpos žiedo derinys, kokį tik galite įsivaizduoti! Tačiau kas būtent jį daro tokį patogų?

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: