Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Ball stretcher

Naujienlaiškis

Magnetinis ball stretcher, pagamintas iš nerūdijančio plieno

nerūdijančio plieno pagamintasball stretcher turi magnetinį užsegimą, kad galėtumėte akimirksniu pritvirtinti ir nuimti ball stretcher aplink sėklides. Tai magnetinis sėklidžių svarmuo, magnetinis sėklidžių žiedas ir sėklidžių tempiklis, pagaminti iš nerūdijančio plieno, ir MEO BDSM parduotuvės bestseleris.

Daugiau informacijos

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Iš nerūdijančio plieno pagamintas ball stretcher turi magnetinį užsegimą, kad galėtumėte akimirksniu pritvirtinti ir nuimti ball stretcher aplink sėklides. Tai magnetinis sėklidžių svarmuo, magnetinis sėklidžių žiedas ir sėklidžių tempiklis, pagamintas iš nerūdijančio plieno, ir yra MEO BDSM parduotuvės bestseleris.

     

    Paprastai dvi sėklidžių neštuvų dalys tarpusavyje sujungiamos Allen varžtais. Kad būtų galima ilgai uždėti ir nuimti, taip pat reikia atitinkamo rakto. Ne taip yra su mūsų ball stretcher su magnetiniu užsegimu.

     

    Dėl aukštos kokybės pagaminimo be nemalonių užsegimų ar kraštų ball stretcher siūlo maksimalų komfortą dėvint. Be to, ball stretcher stebina dideliu svoriu ir suteikia jums nepaprastai intensyvų malonumą su dideliu sukibimu.

     

    Stiprūs magnetai užtikrina tvirtą ir patikimą laikymąsi, todėl ball stretcher galite dėvėti ir sekso metu, keliaudami ar naktį lovoje. Po naudojimo ball stretcher galite išvalyti mūsų purškiamuoju VERYCLEAN purkštuvu.

     

    Kad galėtumėte rasti tinkamą skersmenį kiekvienam sėklidžių ar varpos dydžiui ir kiekvienam treniruočių tikslui, mūsų magnetinius ball stretcher galima rinktis iš trijų skirtingų dydžių ir svorio klasių:

     

     

    • S dydis = 30 mm x 35 mm, svoris 375 g
    • M dydis = 45 mm / 35 mm, svoris 700 gramų
    • L dydis: 60 mm x 35 mm, svoris 925 gramai

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Magnetinis ball stretcher
    • Sėklidžių svarmuo, sėklidžių žiedas, taip pat sėklidžių segtukas su magnetiniu užsegimu.
    • Juoda danga, kad atrodytų ypatingai.
    • Medžiaga: Ball stretcher Nerūdijantis plienas
    • parachute Forma
    • labai patogus
    • lygus, poliruotas paviršius
    • Magnetinis užsegimas, kad būtų lengva užsidėti ir nuimti
    • lengvai valomas
    • Spalva: juoda matinė

     

    Magnetinis ball stretcher - Specialios pastabos:

     

    Valymas:

     

    Valymui naudokite tik alkoholį arba izopropanolį. Su kiekvienu magnetiniu sėklidžių svareliu pateikiami atitinkami alkoholio tamponėliai. Magnetai neturi liestis su vandeniu ar valymo priemonėmis.

     

    Saugos instrukcijos:

     

    Šis gaminys nėra žaislas. Būtinai laikykite jį vaikams nepasiekiamoje vietoje. Sandėliavimui rekomenduojame naudoti mūsų rakinamą " Joyybox" dėžutę.

     

    Stiprūs magnetai gali trukdyti aktyvių elektroninių implantų, pavyzdžiui, širdies stimuliatorių ar implantuotų defibriliatorių, arba magnetu aktyvuojamų implantų veikimui ir kelti pavojų pacientams. Laikykitės bent 20 cm atstumo tarp implanto ir magneto.

     

    Tarp magneto ir geležinio objekto arba tarp dviejų magnetų veikia stiprios traukos jėgos. Todėl patariama būti atsargiems naudojant mūsų magnetinį ball stretcher. Neatsargiai elgdamiesi su magnetu, tarp dviejų magnetų galite prispausti pirštus arba odą. Dėl to gali atsirasti mėlynių ir kraujosruvų pažeistose vietose.

     

    Magnetus laikykite atokiau nuo visų prietaisų ir daiktų, kuriuos gali pažeisti stiprus magnetinis laukas, pavyzdžiui, kredito kortelių, duomenų laikmenų, laikrodžių ir t. t. ....

     

     

     

     

    Naudojimas: magnetai su magnetoforais, kurie naudojami kaip magnetai:

     

    ball stretcher iš serijos "Oh So Easy" nešiojamas virš sėklidžių aplink kapšelį. Ball stretcher pirmiausia naudojamas kapšeliui ištempti. Tačiau dėvint "Oh So Easy Ball Stretcher" taip pat suteikia daug malonumo sekso, masturbacijos metu arba dėvimas nepastebimai po kelnėmis. Nerūdijančiojo plieno ball stretcher daro didesnę ar mažesnę trauką sėklidėms, priklausomai nuo pasirinkto dydžio ir skaičiaus. Ilgai nešiojamas ball stretcher ištempia kapšelį. Dėl jo dėvėjimo ir sėklides veikiančios traukos orgazmas gali būti ekstremalesnis. Oh So Easy ball stretcher taip pat labai populiarus kaip intymus papuošalas. Norint ištempti kapšelį ir padidinti sėklides, svarbus yra rutuliuko svoris, dėvėjimo trukmė ir naudojamų ball stretcher skaičius.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Great weight, snug fit

    I received my size “small” earlier this week but, being relatively new to stretching, had warm up to getting the device on (a quick jerk and warm shower helped). The magnets are pretty strong, so the risk of pinching is real, but once you’re able to get it on, the weight feels great and the device is comfortable. Personally, I’ve worn it now twice, in 2 or 3 hour increments, and look forward to more. One note: it’s not water-safe (alcohol clean only), and the only criticism I have is that the edges on the inside (when the magnet joins) could be eased a bit more to reduce the risk of pinch.

    That said, I love it and plan to work up to the next size in due time. Cheers!

      Vertinimas 

      Immer wieder!

      Am Anfang kann der Oh So Easy Magnetischer Ballstretcher etwas schmerzen, nach einer Weile kommt einem das neue Sextoy aber wie ein Teil des Körpers vor - und dann wird's angenehm. Der Grund: Das edle, schwarze Toy entfernt die Hoden vom warmen Körper und kühlt sie ab. Das hat gleich mehrere Vorteile: Meine Eier waren plötzlich höchst sensibel - als mein Partner sie mir leckte, habe ich alle Schmerzen sofort vergessen. Nach dem Orgasmus haben sich meine Eier allerdings angefühlt, als ob sie einen Muskelkater haben. Trotzdem würde ich den Ballstretcher bei besonderen Männern wieder anlegen - sobald der "Muskelkater" abgeklungen ist. Solange bleibt er in seiner schicken schwarzen Samttasche, die beim Kauf dabei ist.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Ziehen richtig schön nach unten

      Ich hab schon länger überlegt mir ein Hodengewicht zu kaufen und hab nach längerer Suche diesen magnetischen Ball Stretcher als meinen Favoriten gefunden. Er hat eine sehr gute Größe und ein richtig angenehmes Gewicht...ziehen richtig schön nach unten, sind aber für den alltäglichen Gebrauch (bei der Arbeit) nach meiner Meinung nicht so geeignet, da es in der Jeans doch etwas eng werden kann. Denn ich will auch auf das tägliche tragen 24/7 nicht verzichten und trage deshalb den 30 mm Ball Stretcher (bei der Arbeit) so gut wie immer... und den 60 mm zuhause.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Great stretch

      Nice weight. Comfortable to wear. Watch out for the pinch when fitting.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Magnetinis ball stretcher, pagamintas iš nerūdijančio plieno

        Magnetinis ball stretcher, pagamintas iš nerūdijančio plieno

        nerūdijančio plieno pagamintasball stretcher turi magnetinį užsegimą, kad galėtumėte akimirksniu pritvirtinti ir nuimti ball stretcher aplink sėklides. Tai magnetinis sėklidžių svarmuo, magnetinis sėklidžių žiedas ir sėklidžių tempiklis, pagaminti iš nerūdijančio plieno, ir MEO BDSM parduotuvės bestseleris.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: