Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinis skleidiklis Speculum

Naujienlaiškis

BDSM programa į Kuską

Spekuliatoriaus pirkimas - tai pasitikėjimo klausimas! Naudodami profesionalų "Cusco" spekulą, pagamintą iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, BDSM seanso metu galėsite išsamiai apžiūrėti savo partnerį ir gauti ypač gilių, begėdiškų įžvalgų.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Spekuliatoriaus pirkimas - tai pasitikėjimo klausimas! Naudodami profesionalų "Cusco" spekulą, pagamintą iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, BDSM seanso metu galėsite nuodugniai apžiūrėti savo partnerį ir gauti ypač gilių, begėdiškų įžvalgų.

     

    Kaip naudoti "Cusco" speculum?

     

    Du speculum ašmenys plačiai išskleidžia jo išangę arba jos makštį ir taip leidžia nustatyti tikslią "diagnozę" bei tolimesnes "terapijos priemones" ar bausmes BDSM kontekste. Spekuliarą galima pašildyti ir sudrėkinti lubrikantu, pavyzdžiui, FUCKSLUT by MEO ®, kad apžiūra būtų malonesnė, arba galite trumpam įdėti jį į šaldytuvą ir įkišti visai be jokio lubrikanto, o tai suvokiama kaip daug nemaloniau - priklausomai nuo to, kaip paklusniai elgiasi jūsų Sub.

     

    Kuo išsiskiria BDSM speculum pagal Cusco?

     

    Mūsų "Cusco" spekuliacija yra labiausiai paplitusi BDSM srityje. Cusco speculum išsiskiria tuo, kad apatinė mentė gali būti visiškai judinama, o tai leidžia stipriau išskleisti išangę arba makštį ir gali gerokai padidinti tempimo pojūtį.

     

    Ar galiu derinti "Cusco speculum" su kitais BDSM gaminiais?

     

    Jei pacientai labai nenoriai bendradarbiauja, patartina naudoti Dr. Sado odinius ligoninės įtvarus, kad reikiamą apžiūrą būtų galima atlikti be jokių problemų. Taip pat gali būti naudingas priedas - kramtomoji burna ir akių raištis. Jūsų fantazijai nėra ribų derinant Cusco speculum su kitais SM gaminiais iš mūsų asortimento!

     

    Svarbūs pasirinkimo kriterijai! Kokių dydžių galima įsigyti "Cusco" spekuliaro?

     

    Cusco speculum vienodai tinka ir pradedantiesiems, ir profesionalams. Kad speculum būtų galima individualiai pritaikyti pagal dydį ir poreikius, siūlome trijų skirtingų dydžių Cusco speculum.

     

    Šių skirtingų dydžių Cusco spekulos gali būti nuo 20 mm iki 36 mm ilgio. Didžiausia anga yra nuo 65 mm iki 100 mm. Vizuali apžiūra ar net tepinėlių paėmimas ir bendra apžiūra su šiuo MEO® instrumentu tampa saugi ir visapusiška. Spekuliaras "Cusco" išsiskiria poliruota ir rausva paviršiaus danga, todėl jį lengva išlaikyti sterilų, kad būtų galima saugiai naudoti.

     

    Ar saugu naudoti MEO ® Cusco speculum?

     

    Naudodami "Cusco" speculum iš MEO ® esate "saugioje pusėje", nes šios metalinės instrumentų speculės pagamintos iš aukštos kokybės medžiagos, o jų paviršius padengtas lygia danga. Užapvalinti mūsų "Cusco" speculų kraštai leidžia Top jas švelniai įkišti ir taip padidinti komfortą gydant poodį. Kaip tyrimo prietaisas, MEO® "Cusco" specula užtikrina geriausias sąlygas jūsų pasyvaus partnerio vidinei apžiūrai.

     

    Ką iš tikrųjų reiškia speculum?

     

    Speculum yra kilęs iš lotynų kalbos ir paprasčiausiai reiškia "veidrodis", o kaip žinoma, gydytojai daugelį savo instrumentų vadina veidrodžiais. Spekuliaras gali būti įvairių formų, tačiau paprastai jis naudojamas išangei ar makščiai laikyti atidarytai, kad būtų galima apžiūrėti pasyvaus partnerio intymias vidines vietas.

     

    Dydžiai:

     

    • Mažas: geležtės plotis apie 20 mm, įdedamas ilgis apie 60 mm, didžiausia anga apie 65 mm
    • Vidutinis: ašmenų plotis - apie 35 mm, ilgis - apie 85 mm, maksimali anga - apie 85 mm
    • Didelis: ašmenų plotis apie 35 mm, įdedamo ilgis apie 105 mm, didžiausia anga apie 100 mm

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Rožinės spalvos trijų dydžių spekuliacija.
    • Puikiai tinka priverstinei feminizacijai.
    • Vadinamasis ančių spekulumas naudojamas BDSM seansuose.
    • Edvardas Gabrielis Kuskas (Edward Gabriel Cusco) dar 1850 m. suprojektavo "anties snapą", suapvalindamas dviejų ašmenų galus.
    • Cusco speculum turi lengvai naudojamą varžto funkciją, kuri atitraukia dvi mentes viena nuo kitos ir užfiksuoja jas vietoje.
    • Jis yra trijų dydžių ir pagamintas iš nerūdijančio plieno su rausva danga. Po naudojimo jį galima higieniškai išvalyti su mūsų žaislų valikliu VERYCLEAN.
    • Rankoms dezinfekuoti prieš tyrimą rekomenduojame mūsų purškiklį INSTACLEAN.
    • Analiniam ar vaginaliniam tyrimui rekomenduojame mūsų juodas latekso pirštines.
    • Su "Cusco" speculu galite naudoti bet kurį mūsų lubrikantą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Professionelle Qualität

    Mir als Sissy Boy gefällt es sehr gut von der Farbe her und die Qualität ist fantastisch professionell

      Vertinimas 

      Buono

      Marito dice che è fenomenale ,è semplice d usare ed entra bene.

        Vertinimas 

        Semplice ma funzionale

        Molto utile per qualche giochetto sotto le coperte

          Vertinimas 

          Fantastic speculum

          This speculum is awesome, it gets very big and allows for maximum gape. It can sometimes feel like it's cutting you but if you take it easy it feels nice.

            Parašykite savo atsiliepimą

            BDSM programa į Kuską

            BDSM programa į Kuską

            Spekuliatoriaus pirkimas - tai pasitikėjimo klausimas! Naudodami profesionalų "Cusco" spekulą, pagamintą iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, BDSM seanso metu galėsite išsamiai apžiūrėti savo partnerį ir gauti ypač gilių, begėdiškų įžvalgų.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            21 kitų tos pačios kategorijos prekių: