Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Butt plug Extremeo - Užpakalis Diamond

Yra daug klasikinių analinių kaiščių, tačiau šis "MEO Design Studios" analinis kaištis yra tikrai ypatingas. Nors rinka užtvindyta analiniais kaiščiais, mes didžiuodamiesi pristatome šį nepaprastą analinį kaištį iš "Extremeo" serijos. Butt plug Diamond nustato naujus dizaino, funkcionalumo ir stimuliacijos įvairovės standartus ir ypač gerai tinka jodinėjimui!

Daugiau informacijos

16,90 €


-7,00 €

9,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Yra daug klasikinių analinių kaiščių, tačiau šis "MEO Design Studios" analinis kaištis yra tikrai ypatingas. Nors rinka užtvindyta analiniais kaiščiais, mes didžiuodamiesi pristatome šį nepaprastą analinį kaištį iš "Extremeo" serijos. Butt plug Diamond nustato naujus dizaino, funkcionalumo ir stimuliacijos įvairovės standartus ir ypač gerai tinka jodinėjimui!

     

    Kodėl ekspertai šį analinį kaištį vadina "MUST-HAVE"!

     

    Unikalaus dizaino analinis kaištis įtikina detaliais grioveliais, kuriuose ypač gerai prilimpa lubrikantas, ir įspūdingu mažų, rombų formos iškilimų žiedu. Tai ne tik vizualus akcentas, bet ir papildoma intensyvi stimuliacija su kiekvienu įkišimu ir iškišimu, todėl pasieksite naujų analinio malonumo aukštumų. Puikaus dydžio butt plug kaklelis užtikrina patogų ir saugų laikymąsi įkišus į išangę. Todėl galite būti tikri, kad analinis kaištis neišslysta iš jūsų ir nedingsta jūsų viduje net intensyviausiomis akimirkomis. Apvalus pagrindas, kurio skersmuo, priklausomai nuo modelio, svyruoja nuo 32 iki 42 mm, suteikia papildomo saugumo. Tai apsaugo nuo nepageidaujamo slydimo ir nemalonių netikėtumų. Tačiau tai dar ne viskas: silikono medžiaga be ftalatų ne tik nekenksminga kūnui, bet ir pasižymi šilkiniu lygiu paviršiumi, kuris kartu su mūsų "Aquameo" lubrikantu leidžia švelniai ir maloniai įvesti į išangę. Dėl butt plug galvutės, kuri kūgiškai išauga iki didesnio skersmens, įkišimas tampa tikru malonumu ir užtikrina nuolatinį malonumo didėjimą, kai sėdite ant butt plug ir leidžiate jam slysti giliai į analinį kanalą.

     

    butt plug Diamond galima įsigyti trijų dydžių - nuo pradinio lygio modelio iki įmantraus profesionalaus dydžio - ir patiks įvairiems analinio sekso gerbėjams:

     

    • S dydis: ilgis 68 mm, skersmuo nuo 12 iki 27 mm
    • M dydis: ilgis 80 mm, skersmuo nuo 17 iki 36 mm
    • L dydis: ilgis 95 mm, skersmuo nuo 19 iki 42 mm

     

    Atraskite jojimo butt plug meną ir patirkite neįsivaizduojamas kulminacijas!

     

    Jojimas butt plug, ypač butt plug Diamond , yra unikali ir ypatinga patirtis, kurią vertina daugelis mūsų klientų. Štai kelios priežastys, kodėl butt plug Diamond tam ypač tinka.

     

    • Dizainas: kūginė butt plug Diamond galvutė palengvina naudojimąsi analiniu būdu ir suteikia malonų tempimą įkišant ir ištraukiant. Važiavimas butt plug sustiprina šį pojūtį, nes kištuko skersmuo nuolat keičiasi jam slenkant aukštyn ir žemyn.

     

    • Pagrindas: Platus, apvalus butt plug Diamond pagrindas užtikrina puikų laikymąsi. Jis leidžia naudotojui sėdėti ant butt plug ir saugiai juo važiuoti, nerizikuojant, kad butt plug įsiskverbs per giliai.

     

    • Medžiaga: Minkštas, bet matmenų požiūriu stabilus silikonas, kuriame nėra ftalatų, ne tik suteikia malonių pojūčių, švelniai veikia odą, bet ir yra pakankamai slidus, kad užtikrintų sklandų pasivažinėjimą, ypač kartu su aukštos kokybės lubrikantu, pavyzdžiui, "Aquameo".

     

    • Stimuliacija: minkšti grioveliai ir rombų formos briaunelės suteikia papildomą stimuliaciją jodinėjant. Kiekvieno judesio metu, aukštyn ir žemyn, struktūros masažuoja analinį kanalą, sukeldamos intensyvius pojūčius.

     

    Pamirškite rodeo: Šis butt plug suteiks jums laukinį pasivažinėjimą jūsų gyvenime! Papasakosime, kaip!

    Kad patirti geriausią patirtį, pirmiausia atsipalaiduokite ir patepkite pakankamai lubrikanto tiek butt plug, tiek išangę. Geriausia padėtis, kurioje galima jodinėti su užpakaliniu kaiščiu, yra atsiklaupus arba pritūpus, o apvalus užpakalinio kaiščio pagrindas tvirtai remiasi į grindis arba lovą. Pradėkite nuo viršutinės, plonos butt plug dalies ir švelniai įkiškite ją į išangę. Kai butt plug įkišamas, galima pradėti tikrąjį važinėjimą. Greitį ir gylį galima keisti pagal nuotaiką, tačiau apvalus pagrindas visada užtikrina reikiamą saugumą ir stabilumą. Toks butt plug, kaip Diamond, suteikia naują analinės stimuliacijos dimensiją ir, jei naudojamas teisingai ir saugiai, labai intensyvų malonumą.

     

    butt plug Diamond sukūrė ne tik mūsų ekspertai, bet ir glaudžiai bendradarbiaudami su kai kuriais labiausiai patyrusiais klientais. Atėjo laikas ir jums pasimėgauti šiuo naujovišku analiniu kaiščiu...

     

    Extremeo Butt Plugs valymas ir naudojimas:

     

    • Lengva naudoti: Užpakaliuko kaiščio įkišimas gali būti graži ir maloni patirtis, ypač jei žinote, kaip tai padaryti tinkamai. Kad užpakaliuko kištuką būtų lengviau įkišti į išangę, rekomenduojame naudoti mūsų populiarųjį "Extremeo" purškiklį. Trumpas purškimas atpalaiduoja sfinkterio raumenis ir paverčia analinio kaiščio įvedimą ypač švelniu malonumu.

     

    • Tinkamas lubrikantas ir lubrikantas šaunuolis: Tinkamas lubrikantas gali daug ką pakeisti. Naudojant silikoninius gaminius, tokius kaip Extremeo Butt Plug, reikėtų vengti silikoninių lubrikantų, nes jie gali pažeisti medžiagą. Vietoj jų rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, mūsų "Aquameo" arba Alphamale Aqua. Jie suteikia malonų pojūtį ir yra saugūs naudoti su silikoniniais užpakaliuko kištukais. Lube Shooter arba lubrikanto aplikatorius optimizuoja analinio sekso žaisliukų, tokių kaip analiniai kaiščiai, naudojimo patirtį. Jis leidžia lubrikantui giliau ir tolygiau pasiskirstyti analiniame kanale, todėl įkišti užpakaliuko kištuką yra patogiau ir saugiau. Kadangi išangė pati negamina lubrikanto, pakankamas lubrikanto kiekis sumažina trintį ir sužeidimų riziką. Be to, Lube Shooter leidžia švariai ir tiksliai įkišti, nešvaistant lubrikanto.

     

    • Valymas: Po kiekvieno naudojimo "Extremeo Butt Plug" reikia kruopščiai išvalyti. Šiltu vandeniu ir švelniu muilu lengvai pašalinsite daugumą nešvarumų. Kruopščiam ir higieniškam valymui taip pat rekomenduojame mūsų VERYCLEAN purškiklį. Greitas purškimas užtikrins, kad butt plug visada būtų paruoštas kitam nuotykiui.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Elegantiška papildoma detalė: analinio kaiščio pagrindas patobulintas blizgančiu kristalu, primenančiu tikro deimanto spindesį. Mūsų analinis kaištis sujungia prabangią estetiką ir praktišką naudojimą: Blizgantį brangakmeniais puoštą pagrindo kristalą galima lengvai nuimti. Tai ne tik leidžia be vargo išvalyti analinį kaištį, bet ir pabrėžia šio seksualaus aksesuaro universalumą.
    • Extremeo ® yra registruotas MEO Vokietijos prekių ženklas.
    • Medžiaga: pagamintas iš aukštos kokybės silikono, be ftalatų.
    • Analinį kaištį naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantais, tokiais kaip Alphamale Aqua arba Aquameo ir mūsų Lube Shooter.
    • Šiam analiniam kaiščiui rekomenduojame mūsų produktą Extremeo: Šis purškiklis veikia neprarandant pojūčių, sumažina skausmingą sfinkterio jautrumą ir padeda pasiekti nevaržomą seksualinę ekstazę.
    • Su naujaisiais "Extremeo" analiniais kaiščiais dabar siūlome visapusiškai nerūpestingą analinių nuotykių paketą. MEO yra ne tik pasaulinio garso produktų, tokių kaip Extremeo Anal Relax Spray, pradininkas, bet ir visada ieško geriausių ir novatoriškiausių būdų, kaip pagerinti analinį seksą. Logiška mūsų aistros analiniams gaminiams tąsa - naujoviškų "Extremeo" serijos analinių kaiščių pristatymas. Remdamiesi ilgamete patirtimi ir ištikimų klientų atsiliepimais, sukūrėme analinius kaiščius, kurie nustato naujus dizaino, patogumo ir funkcionalumo standartus.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Magnífica compra, para ser mi primera

    Es la primera vez que compro un producto sexual. La verdad, es que me ha impresionado bastante: cuenta con 3 tamaños diferentes que hace que puedas disfrutar poco a poco. Es muy adaptable a las paredes del ano, si se acompaña con lubricante la sensación es más placentera y fluida. No obstante, la suavidad del producto, la calidad y la forma hacen que sea fácil de utilizar. Recomiendo mucho este producto si quieres experimentar en el sexo o si, simplemente, te gustaría disfrutar del mismo.

      Vertinimas 

      Perfecto

      El unico problema de los plugs suele ser que causan dolor por el material. Este no causa ningun dolor y al ser de silicona no se desprende ninguna pintura o nada por el estilo. Y la joya se puede poner y quitar, no esta pegada. Para algo tan simple como un plug, es perfecto

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Tamaño perfecto

      Me gusta mucho el material y el tamaño es perfecto para empezar con juguetes anales, el ancho va en aumento y tampoco es demasiado largo. El envío muy rápido, lo pedí al medio día y a la mañana siguiente me lo entregaron. Gracias!!!

        Vertinimas 

        Perfect

        The best wearable plug out there in my opinion from size to weight and depth its great for any reason you wont be disappointed.

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Love it

        Would definitely recommend. Perfect size, perfect weight, easy to clean and looks adorable.

          Vertinimas 

          Sehr Schön

          Hoher Tragekomfort, auch über längeren Zeitraum. Und der Diamant sorgt für eine nette Überraschung, wenn der/dir Partner*in es entdeckt.

          • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
          Vertinimas 

          Bellissimo

          Qualità super ne vale la pena Imballaggio curatissimo e consegna super veloce

          • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Butt plug Extremeo - Užpakalis Diamond

          Butt plug Extremeo - Užpakalis Diamond

          Yra daug klasikinių analinių kaiščių, tačiau šis "MEO Design Studios" analinis kaištis yra tikrai ypatingas. Nors rinka užtvindyta analiniais kaiščiais, mes didžiuodamiesi pristatome šį nepaprastą analinį kaištį iš "Extremeo" serijos. Butt plug Diamond nustato naujus dizaino, funkcionalumo ir stimuliacijos įvairovės standartus ir ypač gerai tinka jodinėjimui!

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: