Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Butt plug "Amerikietiškas futbolas"

Neprivalote būti sporto fanatikas, bet prieš išeidami į aikštelę ir norėdami mėgautis amerikietiškuoju futbolu butt plug, turėtumėte bent jau gerai pasitreniruoti ir apšilti.

Daugiau informacijos

39,90 €


-65%

13,97 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Neprivalote būti sporto fanatikas, bet prieš išeidami į aikštelę ir norėdami mėgautis amerikietiškuoju futbolu butt plug, turėtumėte bent jau gerai pasitreniruoti ir apšilti.

     

    Gausus MEO butt plug iš tavęs pareikalaus daug, bet dėl to laimėti bus dar maloniau! Žinovams patiks ekstremali, bet lanksti forma, kuri greitai įgauna apimtį, o paskui vėl nusileidžia. Puiki medžiaga leidžia butt plug maloniai slysti, o nesuskaičiuojami stori grioveliai ir grioveliai masažuoja visas erogenines, analines zonas.

     

    Dėl amerikietišką futbolo kamuolį primenančios formos galima mėgautis analine stimuliacija, kurios iki šiol negalėjo pasiūlyti joks kitas butt plug.

     

    Žaidimas prasideda vadinamuoju įžaidimu ir vyksta pagal aiškiai apibrėžtą planą. Padėkite butt plug ant tvirto paviršiaus, lėtai atsisėskite ant jo ir pradėkite sportinę kelionę orgazminio prisilietimo link. Tada pereikite prie papildomo smūgio, galinčio pelnyti dar vieną tašką aikštelėje... Futbolo kamuolys butt plug gana gerai laikosi ant lygių paviršių, pavyzdžiui, plytelių, ir leidžia važiuoti be rankų.

     

    Kuo ypatingas šis užpakaliuko kištukas?

     

    Įtikinama forma ir tinkamas dydis. Be to, įtikinama medžiaga, kuri yra pakankamai stabili ir kartu lanksti, kad galėtumėte pajusti butt plug būtent tose vietose!

     

    Kokį lubrikantą turėčiau naudoti šiam butt plug?

     

    Šiam butt plug rekomenduojame mūsų hibridinius lubrikantus MANCUNT arba FORMULA X. MANCUNT sujungia dviejų pasaulių privalumus: Jis slysta kaip silikonas ir nuplaunamas taip pat lengvai kaip vanduo. Dėl MANCUNT užpakaliuko kištuko naudojimas tampa nuostabiu malonumu. Užtepkite pakankamai lubrikanto ant butt plug ir įkiškite šiek tiek į analinę angą naudodami mūsų "Lubrikanto šaudyklę" (spustelėkite čia ). Taip pat patartume naudoti mūsų "Extremeo" purškiklį. Šis purškiklis yra puikus pasirinkimas tiek analinio sekso pradedančiajam, tiek patyrusiam didelių analinių kaiščių gerbėjui. Ypatingas "Extremeo" poveikis skatina lengvą įsiskverbimą ir taip lemia atsipalaidavimą bei aistringą malonumą. Purškalas veikia neprarandant pojūčių, sumažina skausmingą sfinkterio jautrumą ir padeda pasiekti nevaržomų malonumų su dideliu analiniu kaiščiu.

     

    Svarbūs patarimai, kaip naudoti ir valyti analinį kaištį:

     

    Šis butt plug pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, kurioje nėra ftalatų. Medžiaga yra nuostabiai lanksti ir slidi. Be to, mūsų naudojama medžiaga yra labai stabili, todėl jūsų butt plug tarnaus ilgai. Tačiau prieš naudodami butt plug turėtumėte jį kruopščiai išvalyti. Paprastai pakanka šilto vandens ir švelnaus muilo. Jį galite kruopščiai nuvalyti mūsų purškiamuoju VERYCLEAN purkštuvu. Žinoma, ypač svarbu valyti po naudojimo. Prieš naudodami butt plug taip pat galite patys naudoti analinį prausiklį, kad išvalytumėte žarnyną. Mūsų parduotuvės kategorijoje "Analiniai dušai" (spustelėkite čia ) rasite didelį pasirinkimą.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Keturių dydžių amerikietiškojo futbolo užpakaliuko kištukai, skirti pradedantiesiems aikštės žaidėjams ir profesionaliems žaidėjams.
    • Išmatavimai: S dydis: didžiausias skersmuo 4,2 cm, įkišamas ilgis apie 10 cm, M dydis: didžiausias skersmuo 5,4 cm, įkišamas ilgis apie 13,5 cm, L dydis: didžiausias skersmuo 6 cm, įkišamas ilgis apie 16 cm, XL dydis: didžiausias skersmuo 7,3 cm, įkišamas ilgis apie 18 cm.
    • Su stabilia kojele, kad būtų galima įkišti be rankų.
    • Naudokite tik su vandenyje tirpiais lubrikantais (pvz., "Aquameo") arba mūsų hibridiniais lubrikantais ("Mancunt" arba "Formula X")
    • Šie užpakaliuko kištukai pagaminti iš aukštos kokybės silikono, be ftalatų.
    • Priežiūros instrukcijos: Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite ir higieniškai nuvalykite VERYCLEAN purškikliu.
    • Svarbu: Butt plug laikykite atskirai, o ne kartu su kitais silikoniniais sekso žaislais.
    • Mūsų analiniai kaiščiai, priklausomai nuo dydžio, tinka tiek analinio sekso profesionalams, tiek pradedantiesiems
    • Dėl medžiagos šis butt plug prisiderina prie jūsų vidinės anatomijos, užpildo jus ir masažuoja giliai viduje esančias vietas, apie kurių egzistavimą net nežinojote.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Esattamente quel che cercavo

    Esattamente quel che cercavo... Taglia M consigliata se non è la prova volta. Materiale ottimo.

      Vertinimas 

      Buon prodotto

      Buon prodotto. Consegna puntuale.
      Anche per i principianti

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Gewöhnungsbedürftig aber geil

      Gewöhnungsbedürftig aber geil würde ich sagen! Die Form ist schon sehr außergewöhnlich aber beim Reiten trifft die Spitze des Plugs genau meine Prostata.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Butt plug "Amerikietiškas futbolas"

      Butt plug "Amerikietiškas futbolas"

      Neprivalote būti sporto fanatikas, bet prieš išeidami į aikštelę ir norėdami mėgautis amerikietiškuoju futbolu butt plug, turėtumėte bent jau gerai pasitreniruoti ir apšilti.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: