Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM dujų kaukės

Naujienlaiškis

BDSM dujų kaukės 

MEO BDSM parduotuvėje rasite įvairių karinių dujokaukių, pramoninių dujokaukių ir BDSM dujokaukių, taip pat daugybę priedų, tokių kaip dujokaukių filtrai, dujokaukių žarnos ir kvėpavimo maišeliai, kuriuos galima prijungti prie dujokaukių.

12
už puslapį
Rodyti 13 - 22 iš 22 elementų
Rodyti 13 - 22 iš 22 elementų

BDSM dujokaukės yra vienas iš BDSM priedų ("Bondage", "Discipline", "Sadism" ir "Masochism") ir naudojamos manipuliuoti asmeniu tam tikros BDSM veiklos metu. Jos dažnai naudojamos kaip kvėpavimo kontrolės arba jutiminės deprivacijos forma ir gali būti naudojamos įvairiose BDSM veiklose, tokiose kaip vergovė, kūno bausmės ir jutiminė deprivacija.

Dujokaukės paprastai dengia visą veidą ir yra su vamzdeliu arba žarna, kuri kontroliuoja oro tiekimą kaukę dėvinčiam asmeniui. Kai kurios dujokaukės turi vožtuvą, kuriuo galima reguliuoti oro tiekimą, o kitos dujokaukės turi vamzdelį, kurį galima prijungti prie atskiros sistemos, valdančios oro tiekimą.

Dujokaukės gali būti naudojamos įvairiose BDSM veiklose, pavyzdžiui:

Pririšimas: dujokaukės gali būti naudojamos kaip priedas pririšimo metu, nes jos gali apriboti asmens galimybę judinti galvą ir laikyti jį tam tikroje padėtyje.

Kūno bausmė: Impact Play D ujokaukės: Su dujokauke ribojamas asmens kvėpavimas, todėl gali sustiprėti fiziniai pojūčiai, pavyzdžiui, pliaukštelėjimo metu.

Sensorinė deprivacija: Su dujokauke ribojamas asmens gebėjimas matyti ir girdėti, todėl gali sustiprėti bejėgiškumo ir pasidavimo jausmas.

Dujokaukės gali būti pagamintos iš įvairių medžiagų, pavyzdžiui, gumos, PVC ir silikono. Dujokaukės taip pat gali būti papuoštos tokiomis puošmenomis kaip smeigtukai, grandinėlės ir sagtys, kad padidėtų jų vizualinis patrauklumas.

Svarbu pažymėti, kad BDSM užsiėmimai, įskaitant dujokaukių naudojimą, turėtų būti savanoriški ir saugūs, o visi dalyviai turėtų žinoti savo ribas. Dujokaukės turėtų būti naudojamos tik abiem šalims sutikus ir turėtų būti pripažįstamos BDSM bendruomenėje. BDSM veikloje svarbiausia yra bendravimas ir sutikimas. Todėl prieš pradedant veiklą, susijusią su kvėpavimo ribojimu, svarbu nustatyti saugų žodį ar signalą. Taip pat svarbu žinoti apie saugumo riziką ir žinoti, kaip tinkamai naudoti dujokaukę, kad ją dėvintis asmuo negalėtų nukentėti.


BDSM dujokaukės yra fetišo įranga, dažnai naudojama BDSM seansuose. Jos skirtos veidui uždengti ir užtikrina hermetišką apsaugą. Paprastai jos naudojamos kartu su kvėpavimo žaidimais, pojūčių deprivacija ar kitais BDSM žaidimų variantais.

Mūsų klientai dujokaukes BDSM seansuose naudoja dėl įvairių priežasčių. Vieniems patinka kontrolės ir pavaldumo jausmas, kurį suteikia galimybė kontroliuoti savo kvėpavimą, kitiems - riboto oro srauto pojūtis. Be to, dujokaukės naudojimas gali sukurti anonimiškumo ir atsiribojimo jausmą, kuris leidžia žmonėms atsikratyti suvaržymų ir visiškai pasinerti į sceną.

Yra keletas BDSM dujokaukių tipų, įskaitant:

  • Viso veido dujokaukės - jos uždengia visą veidą ir sandariai uždaro nosį bei burną.
  • Pusės veido dujokaukės - jomis uždengiama tik apatinė veido dalis, paliekant atviras akis ir kaktą.
  • Guminės dujokaukės - jos yra pagamintos iš latekso arba gumos, gerai priglunda ir sandariai užsideda.
  • Karinės dujokaukės - autentiškos dujokaukės, naudojamos kariuomenėje ir dažnai modifikuojamos BDSM tikslais.
  • Pramoninės dujokaukės - panašios į karines dujokaukes, tačiau dažniausiai naudojamos pramonėje, siekiant apsisaugoti nuo cheminių ir kitų pavojingų medžiagų.
  • Steampunk dujokaukės - jos yra dekoratyvaus ir meniško dizaino, dažnai su krumpliaračiais ir kitais steampunk estetikos elementais.
  • Kiberpanko dujokaukės - panašios į steampunko dujokaukes, tačiau jų dizainas yra futuristinis, įkvėptas kibernetinio panko.
  • Dujokaukės su filtrais - jose yra veikiantys filtrai, kurie iš tikrųjų apsaugo nuo pavojingų medžiagų.
  • Dujokaukės su žarnomis - kai kurios dujokaukės turi žarnas, kuriomis oras įsiurbiamas iš nutolusio šaltinio, taip padidinant pojūčių trūkumą.