Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Ball stretcher

Naujienlaiškis

Ball stretcher 

Nerūdijančio plieno ball stretcher daugeliui vyrų teikia didelį malonumą sekso ar masturbacijos metu. Mūsų sunkesnės versijos taip pat gali būti naudojamos kapšeliui didinti.

12
už puslapį
Rodyti 13 - 24 iš 66 elementų
Rodyti 13 - 24 iš 66 elementų

ball stretcher yra prietaisas arba sekso žaislas, dėvimas aplink kapšelį, kad ištemptų sėklides. ball stretcher paprastai būna pagamintas iš įvairių medžiagų . MEO siūlo ball stretcher iš silikono, ball stretcher iš odos, ball stretcher iš metalo ir ball stretcher iš gumos. Taip pat turime užrakinamų ball stretcher. ball stretcher ir sėklidžių svarmenų būna įvairių formų ir dydžių, juos galima nešioti trumpai arba ilgai.

Naudojant kamuoliukų tempiklį yra keletas privalumų. Daugelis vyrų mano, kad sėklidžių ar kapšelio tempimo pojūtis yra labai malonus, nes suteikia nepakartojamą ir intensyvų jausmą sekso metu. Kai kurie vyrai taip pat pastebi, kad dėvint kamuoliuką padidėja jų seksualinis pajėgumas, nes padidėja ištvermė arba orgazmas tampa intensyvesnis.

Yra daug skirtingų kamuoliukų tempiklių tipų. Vieni populiariausių yra šie:


Renkantis kamuoliukų neštuvus svarbu atsižvelgti į tokius veiksnius kaip medžiaga, dydis ir svoris. Taip pat svarbu pradėti nuo mažesnio dydžio kamuoliukų neštuvų ir palaipsniui pereiti priesunkesnių ball stretcher dydžių, kai jūsų kūnas pripras prie sėklidžių ir kapšelio tempimo pojūčio. Taip pat svarbu laikytis gamintojo naudojimo ir priežiūros instrukcijų, kad ball stretcher ilgai tarnautų ir būtų saugus naudoti. MEO visada rasite didžiausią ball stretcher pasirinkimą ir naujausius kamuoliukų tempiklių modelius.