Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Fuck & Play "Vac-U-Lock" priedai

Naujienlaiškis

Fuck & Play "Vac-U-Lock" priedai 

Platūs ir naujoviški dildžių, užpakaliuko kaiščių ir sekso žaislų priedai su "Vac-U-Lock", "Hunglock", "Hung System", "Fucktools" arba "HiSmith" sistemos adapteriais.

12
už puslapį
Rodyti 13 - 16 iš 16 elementų
Rodyti 13 - 16 iš 16 elementų

Čia rasite platų naujoviškų priedų asortimentą, kad galėtumėte suderinti "Doc Johnson" dildo su "Vac-U-Lock" sistema, "Hunglock" dildo ir analinius kaiščius bei "Hung System", "Fucktools" ar "Hismith" sekso žaislus.


Ką reiškia "Vac U Lock™"?

Tai lengva paaiškinti, nes viskas kaip namuose - kištukas įkišamas į kištukinį lizdą! Kai "kištukas" yra priedėlio adapterio kištukas, o "lizdas" yra profiliuota anga dildo apačioje. Vac-U-Lock™ sistema reiškia keičiamąją sistemą, kai skirtingus dildes galima lengvai ir greitai sujungti su Vac-U-Lock™ priedu. Ši sistema naudojama su daugeliu dildžių, sekso žaislų ir priedų, pvz., taip pat su dulkinimo mašinėlėmis, taip pat su kitais praktiniais priedais (dirželiais, diržais, diržais, dildžių rankenomis, jungiamaisiais kištukais, siurbtukais, vibracijos varikliais ir t. t.). Ir kodėl? Todėl, kad labai praktiška ir nebrangu derinti skirtingus žaislus ir priedus, o tai leidžia sutaupyti daug pinigų