Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Vergystės diržas

Naujienlaiškis

Veršio odos vergystės diržas - juodas/geltonas

Šis rankų darbo juodos spalvos su geltonais vamzdeliais ir kontrastingomis siūlėmis veržimosi diržas yra ne tik puikus BDSM aksesuaras, bet ir nuoroda į tradicinį veržimąsi Hanky Code.

Daugiau informacijos

3520/00

289,90 €


-40,00 €

249,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis rankų darbo juodos spalvos su geltonais vamzdeliais ir kontrastingomis siūlėmis diržas yra ne tik puikus BDSM aksesuaras, bet ir nuoroda į tradicinį vergovę Hanky Code. Šis rankų darbo diržas, pagamintas Italijoje iš geriausios veršiuko odos, ne tik pasižymi aukščiausia kokybe ir patraukliu dizainu, bet ir diskretiškai perteikia tam tikrus pageidavimus. Šiuo atveju tai geltona spalva Hanky Code tradiciškai reiškia "vandens sportą".

     

    Mūsų bondage diržas yra žavus kasdienis aksesuaras iš itališkos odos, kurį akimirksniu galima paversti reguliuojamais antrankiais su sagtimis. Šis gaminys skirtas visiems, kurie mėgsta vadovautis netikėtomis aistromis...

     

    Šis rankų darbo Italijoje pagamintas bondage diržas - tai aukščiausios kokybės ir preciziško meistriškumo diržas. Jis įkūnija ne tik itališką dizainą, bet ir naujoves bei funkcionalumą. Kruopščiai apgalvota kiekviena detalė, pradedant apdirbimu ir baigiant metaliniais komponentais. Sagtys padengtos vertinga rutenio danga, kuri ne tik suteikia tamsią, prabangią apdailą, bet ir užtikrina papildomą apsaugą. Be to, visi metaliniai komponentai yra be nikelio, kuris ypač tinka jautriai odai ir apsaugo nuo alergijos. Dizainą užbaigia geriausia veršienos oda iš Italijos, kuri garsėja savo elastingumu ir patvarumu, todėl užtikrina diržo patogumą ir ilgaamžiškumą. Įsigydami šį veržimosi diržą investuojate į prabangos ir itališko gyvenimo būdo kūrinį, kuriame dera funkcionalumas ir estetika.

     

    Tačiau šis diržas yra ne tik stilingas, bet ir funkcionalus. Jį galima dėvėti kaip kasdienį aksesuarą ir jis akimirksniu transformuojasi į lengvai reguliuojamus antrankius arba kulkšnių pančius. Kaip dažnai jaučiate norą surišti savo partnerį ir neleisti jam pabėgti nuo jūsų seksualių fantazijų? Dabar tai galite padaryti tiesiog ištraukę diržą iš kelnių. Iš tikrųjų diržą sudaro du atskiri trumpesni dirželiai, kurių kiekvienas yra 3 cm pločio ir atskirai reguliuojamas iki 60 cm ilgio. Sagtis galima užsegti dviem mažomis prisukamomis grandinėlės jungtimis (pridedamos) arba MEO pakabinamomis spynomis. Turėdamas visus šiuos privalumus, šis bondage diržas siūlo kokybės, stiliaus ir universalumo derinį, kuris retai sutinkamas BDSM gaminiuose.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Diržas su dviem užrakinamomis sagtimis.
    • Mūsų diržą itin preciziškai pagamino patyrę meistrai Italijoje. Minkšta veršiuko oda ne tik suteikia diržui patogumo dėvėti, bet ir suteikia jam prabangos.
    • Universalus dydis.
    • Diržo dydį galima individualiai reguliuoti.
    • 100 % veršiuko oda, užsukama grandinėlės jungtis ir diržo sagtys padengtos ruteniu, be nikelio.
    • Diržo ilgis 2 x 60 cm (24 coliai), plotis - 3 cm (1,18 colio).

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Wir sind begeistert

    Qualität scheint sehr gut zu sein. Angenehm zu tragen, gute Verarbeitung.

      Vertinimas 

      Seems very very good

      Appears to be made to last

        Parašykite savo atsiliepimą

        Veršio odos vergystės diržas - juodas/geltonas

        Veršio odos vergystės diržas - juodas/geltonas

        Šis rankų darbo juodos spalvos su geltonais vamzdeliais ir kontrastingomis siūlėmis veržimosi diržas yra ne tik puikus BDSM aksesuaras, bet ir nuoroda į tradicinį veržimąsi Hanky Code.

        Parašykite savo atsiliepimą

        4 kitų tos pačios kategorijos prekių: