Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Vergystės diržas

Naujienlaiškis

Veršio odos surišimo diržas - juodas/raudonas

Šis rankų darbo, tamsiai juodas bondage diržas su raudonais ir juodais vamzdeliais bei kontrastingomis siūlėmis yra ne tik aukštos kokybės BDSM aksesuaras, bet ir įsipareigojimas laikytis tradicinio hanky kodo.

Daugiau informacijos

3519/00

289,90 €


-40,00 €

249,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis rankų darbo, tamsiai juodas bondage diržas su raudonais ir juodais vamzdeliais bei kontrastingomis siūlėmis yra ne tik aukštos kokybės BDSM aksesuaras, bet ir įsipareigojimas laikytis tradicinio hanky kodo. Šis itališkas šedevras, pagamintas iš geriausios veršiuko odos, ne tik reiškia puikų dizainą ir neprilygstamą kokybę, bet ir subtiliai perteikia asmeninius polinkius - šiuo atveju raudoną spalvą Hanky Code tradiciškai reiškia fisting.

     

    Mūsų Bondage Belt yra žavus kasdienis aksesuaras iš itališkos odos, kurį akimirksniu galima paversti reguliuojamais antrankiais su sagtimis. Šis gaminys skirtas visiems, kurie mėgsta būti vedami netikėtų aistrų...

     

    Šis rankų darbo Italijoje pagamintas bondage diržas atspindi aukščiausią kokybę ir precizišką meistriškumą. Jis įkūnija ne tik itališką dizainą, bet ir naujoves bei funkcionalumą. Kruopščiai apgalvota kiekviena detalė, pradedant apdirbimu ir baigiant metaliniais komponentais. Sagtys padengtos brangia rutenio danga, kuri ne tik suteikia tamsią, prabangią apdailą, bet ir užtikrina papildomą apsaugą. Be to, visi metaliniai komponentai yra be nikelio, kuris ypač tinka jautriai odai ir apsaugo nuo alergijos. Dizainą užbaigia geriausia veršienos oda iš Italijos, kuri garsėja savo elastingumu ir patvarumu, todėl užtikrina diržo patogumą ir ilgaamžiškumą. Įsigydami šį veržimosi diržą investuojate į prabangos ir itališko gyvenimo būdo kūrinį, kuriame dera funkcionalumas ir estetika.

     

    Tačiau šis diržas yra ne tik stilingas, bet ir funkcionalus. Jį galima dėvėti kaip kasdienį aksesuarą ir jis akimirksniu transformuojasi į lengvai reguliuojamus antrankius arba kulkšnių pančius. Kaip dažnai jaučiate norą surišti savo partnerį ir neleisti jam pabėgti nuo jūsų seksualių fantazijų? Dabar tai galite padaryti tiesiog ištraukę diržą iš kelnių. Iš tikrųjų diržą sudaro du atskiri trumpesni dirželiai, kurių kiekvienas yra 3 cm pločio ir atskirai reguliuojamas iki 60 cm ilgio. Sagtis galima užsegti dviem mažomis prisukamomis grandininėmis jungtimis (pridedamos) arba MEO pakabinamomis spynomis. Turėdamas visus šiuos privalumus, šis bondage diržas siūlo kokybės, stiliaus ir universalumo derinį, kuris retai sutinkamas BDSM gaminiuose.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Diržas su dviem užrakinamomis sagtimis.
    • Mūsų diržą itin preciziškai pagamino patyrę meistrai Italijoje. Minkšta veršiuko oda ne tik suteikia diržui patogumo dėvėti, bet ir suteikia jam prabangos.
    • Universalus dydis.
    • Diržo dydį galima individualiai reguliuoti.
    • 100 % veršiuko oda, užsukama grandinėlės jungtis ir diržo sagtys padengtos ruteniu, be nikelio.
    • Diržo ilgis 2 x 60 cm (24 coliai), plotis - 3 cm (1,18 colio).

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Qualitativ hochwertig

    Super gut und in verschiedenen Größen einstellbar

      Vertinimas 

      Perfect

      I like this belt a lot, but only time will tell how good it is. For the moment, I'm very pleased with it. It's just like the image.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Veršio odos surišimo diržas - juodas/raudonas

        Veršio odos surišimo diržas - juodas/raudonas

        Šis rankų darbo, tamsiai juodas bondage diržas su raudonais ir juodais vamzdeliais bei kontrastingomis siūlėmis yra ne tik aukštos kokybės BDSM aksesuaras, bet ir įsipareigojimas laikytis tradicinio hanky kodo.

        Parašykite savo atsiliepimą

        4 kitų tos pačios kategorijos prekių: