Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Bondage spreader baras

Naujienlaiškis

BDSM skleidiklis su odiniais rankogaliais

Ištirkite jaudinančią surišimo įvairovę su mūsų reguliuojamu išskleistuoju strypu su paminkštintais odiniais rankogaliais. Naudodami šį kokybišką MEO BDSM gaminį galėsite laikyti partnerio kojas ar rankas plačiai išskleistas, o jo išangę ar burną paruošti intensyviam veiksmui.

Daugiau informacijos

3251/00

199,90 €


-50,00 €

149,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ištirkite jaudinančią surišimo įvairovę su mūsų reguliuojamu išplatinimo strypu su paminkštintais rankogaliais. Naudodami šį BDSM kokybės MEO gaminį galėsite laikyti partnerio kojas ar rankas plačiai išskleistas, o jo išangę ar burną paruošti intensyviam veiksmui.

     

    Svarbiausi ypatumai:

     

    • Kojos (arba rankos) lieka plačiai išskėstos ir paruoštos veiksmui.
    • Reguliuojamas plotis.
    • Odiniai rankogaliai yra pakankamai platūs kulkšnims ir pakankamai tvirti riešams.
    • Paminkštinti odiniai rankogaliai itin patogūs, puikiai tinka ilgiems seansams.
    • Su integruotu plieniniu D formos žiedu, skirtu virvėms, grandinėms ar kitiems BDSM reikmenims prie išskleidžiamosios juostos pritvirtinti.

     

    BDSM išskleidimo juostos plotį galima akimirksniu sureguliuoti ir užfiksuoti. Tvirtai pritvirtinti odiniai antrankiai yra pakankamai platūs, kad patikimai apjuostų kulkšnis, ir tuo pačiu metu pakankamai sandarūs, kad tvirtai apjuostų riešus. Naudodami mūsų reguliuojamą rankų ir kojų išskleidimo strypą su paminkštintais odiniais rankogaliais, turite neribotas galimybes perkelti savo surišimo seansus į naują lygį. Pasinerkite į naujas malonumo ir paklusnumo dimensijas ir patirkite nepamirštamų akimirkų su savo partneriu.

     

    Dėl storai paminkštintos odos rankogaliai suteikia didelį komfortą net ir ilgų seansų metu. Taigi galite visiškai susikoncentruoti į būsimą nuotykį ir nesijaudinti dėl nemalonių sąnarių spaudimo taškų. Manžetai, kuriuos galite naudoti kaip antrankius arba kulkšnių antrankius, gali būti individualiai reguliuojami pagal dydį ir net užrakinami. Galiausiai, BDSM išskleidžiamąją juostą aprūpinome praktiška D formos žiedu virvėms, grandinėms ar kitiems surišimo priedams pritvirtinti.

     

    Kuo ypatingas BDSM išskleistuvas?

     

    BDSM scenoje išskleidžiamosios juostos labai populiarios ne veltui. Jie naudojami partnerio kojoms ar rankoms plačiai išskleisti. Tai leidžia užimti įvairias jaudinančias padėtis ir atveria naujas galimybes dominuoti ir paklusti. Išskleidžiamoji juosta užtikrina saugią ir stabilią padėtį, kad dominuojantis partneris visada visiškai kontroliuotų paklusnųjį partnerį. Mūsų išskleidžiamosios juostos gali būti naudojamos partneriui užfiksuoti ir išlaikyti tam tikroje padėtyje, o tai sustiprina malonės jausmą ir skatina intensyvų paklusnumą. Be to, MEO skėčiai užtikrina netrukdomą matomumą ir lengvą priėjimą prie visų kūno angų, todėl atsiveria daugiau galimybių stimuliuoti ir bausti. Išskleidžiamąsias juostas taip pat galima derinti su kitais surišimo reikmenimis, kad patirti dar intensyvesnių pojūčių.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • BDSM išskleidžiamoji juosta su odiniais antrankiais
    • Reguliuojamo ilgio išskleidžiamoji juosta
    • Medžiaga: plienas, oda
    • Spalva: juoda
    • Su odiniais antrankiais, kuriuos galima naudoti kaip antrankius arba kaip kulkšnies antrankius.
    • Mūsų išskleistuvas tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems BDSM mėgėjams.
    • Ilgis (be odinių rankogalių): mažiausias plotis 37 cm, didžiausias plotis 62 cm. Plotis gali būti reguliuojamas po 2,5 cm.
    • BDSM internetinė parduotuvė: Sveiki atvykę į užburiantį MEO pasaulį! Didžiuojamės gamindami aukštos kokybės surišimo ir BDSM gaminius, kurie išpildys kiekvieną fantaziją. Kai kalbama apie geriausius BDSM paskirstymo strypus, mes esame neginčijamas numeris vienas! Mūsų skėčiai yra meistriškumo šedevrai, skirti malonumo riboms praplėsti. Mūsų išskėtėjai, rankų ir kulkšnių antrankiai - tai puikūs aksesuarai, kurie išryškins jūsų paklusnumą ir padės įgyvendinti jūsų erotiškiausias svajones. Kiekviena išskleidžiamoji juosta buvo pagaminta itin kruopščiai, kad užtikrintų saugų ir patogų prigludimą, kai visiškai atsiduodate dominuojančiam partneriui. MEO rūpinasi ne tik aukštos kokybės gaminiais, bet ir jūsų saugumu bei pasitenkinimu. Todėl naudojame tik geriausias medžiagas ir skiriame dėmesį kiekvienai detalei. Pasitikėkite mūsų gaminių kokybe ir MEO žiniomis, kurias vertina BDSM mėgėjai visame pasaulyje. Patirkite jaudinantį surišimo pasaulį su MEO ir pasinerkite į visatą, kupiną gundymo, galios ir atsidavimo.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Der Schlüssel zu intensiver Unterwerfung

    In meinem etablierten BDSM-Studio im Herzen von Wien sehe ich es als meine Aufgabe, meinen Klienten ein Höchstmaß an Dominanz und Kontrolle zu bieten. Die verstellbare Spreizstange mit ledernen Fesseln hat sich dabei als absolut unverzichtbares Werkzeug in meiner Sammlung erwiesen.

    Von der Optik bis zur Funktionalität ist diese Spreizstange tadellos. Die Manschetten sind aus hochwertigem Leder gefertigt und gepolstert, so dass der Sklave auch bei längeren Sessions nicht aus der Position gerät. Aufgrund ihrer Größe können die Manschetten sowohl an den Fuß- als auch an den Handgelenken befestigt werden, was einen vielseitigen Einsatz ermöglicht. Selbst Suspensionsbondage ist hiermit möglich, was allerdings vom Gewicht des Klienten abhängt.

    Die Verstellbarkeit der Spreizstange ist ein großer Vorteil, da ich meine Klienten so positionieren kann, wie ich es für richtig halte und ihre Bewegungsfreiheit kontrollieren kann. Der integrierte D-Ring aus Stahl ist ein weiterer Pluspunkt, er erweitert die Möglichkeiten, meine Kunden zu fixieren und zu dominieren.

    Das Alleinstellungsmerkmal dieser Spreizstange sind jedoch die abschließbaren Manschetten. Sie erlauben mir, die Kontrolle zu verstärken und die Gefühle der Unterwerfung und Hingabe meiner Kunden zu vertiefen. Nichts ist befriedigender als der Anblick eines Sklaven, der sich völlig hingibt und durch das Schloss an den Manschetten gesichert ist.

    Ich empfehle diese Spreizstange jeder professionellen Domina oder jedem BDSM-Studio, das sein Spektrum an Erfahrungen und Spielmöglichkeiten erweitern möchte. Die Kombination aus Komfort und Kontrolle macht diese Spreizstange zu einem unverzichtbaren Instrument, das die Intensität jeder Sitzung steigert. Glauben Sie mir, es ist eine Investition, die sich lohnt.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Absolute Topqualität

    Ich bin von diesem Produkt absolut begeistert. Die Qualität ist wirklich herausragend und der Schiebe-Mechanismus zum verstellen der Weite der Stange ist genial. Zudem sind die Fußfesseln toll verarbeitet.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Amazing

    The spreader bar is amazing quality The bar is amazing quality strong and durable and the wife is in love with it and the delivery of my order was on time

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    BDSM skleidiklis su odiniais rankogaliais

    BDSM skleidiklis su odiniais rankogaliais

    Ištirkite jaudinančią surišimo įvairovę su mūsų reguliuojamu išskleistuoju strypu su paminkštintais odiniais rankogaliais. Naudodami šį kokybišką MEO BDSM gaminį galėsite laikyti partnerio kojas ar rankas plačiai išskleistas, o jo išangę ar burną paruošti intensyviam veiksmui.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    10 kitų tos pačios kategorijos prekių: