Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Odinė surišimo virvė

Naujienlaiškis

Šibari odinė surišimo virvė - mėlyna

Mūsų ryškiai mėlyna veršiuko odos "Shibari" surišimo virvė suteikia spalvų bet kokiam surišimo seansui. Italijoje meistriškai pagaminta virvė sujungia šibari - tradicinio japonų surišimo meno - esmę su kilniu charakteriu ir puikiu Italijos meistriškumu.

Daugiau informacijos

3510/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų ryškiai mėlyna veršio odos "Shibari" surišimo virvė suteikia spalvų bet kokiam surišimo seansui. Italijoje meistriškai pagaminta virvė sujungia šibari - tradicinio japonų surišimo meno - esmę su kilniu charakteriu ir puikiu Italijos meistriškumu. Įspūdingo 9 metrų ilgio ir 0,8 cm skersmens virvė puikiai tinka rafinuotam ir saugiam surišimui

     

    Virvė pagaminta iš aukštos kokybės medvilnės, padengtos minkšta veršiuko oda iš Italijos. Tai suteikia ir "rišėjui" (rišančiajam), ir "zuikiui" (rišamajam) nepakartojamą, jausmingą patirtį, kuri suteikia visiškai naują pojūtį. Medvilnės ir veršiuko odos derinys suteikia malonų pojūtį odai, o virvei suteikia papildomo tvirtumo ir estetiškumo.

     

    9 metrų ilgio ir 0,8 cm skersmens veršiuko odos "Shibari" surišimo virvė suteikia pakankamai galimybių taikyti įvairias surišimo technikas. Odos tekstūra leidžia kurti ypač pilnus ir puošnius mazgus, kurie yra ne tik saugūs, bet ir estetiški.

     

    Jei virvę norite naudoti pakabinamajam surišimui, atkreipkite dėmesį į didžiausią svorį arba didžiausią tempimo jėgą - 20 kg. Tik taip užtikrinsite, kad kilnus odinis apvalkalas išliktų nepažeistas ir kad galėtumėte ilgai mėgautis šiuo aukštos kokybės BDSM gaminiu.

     

    Iš veršiuko odos pagaminta "Shibari" surišimo virvė yra puikus aksesuaras visiems, kurie nori perkelti surišimo žaidimus į naują prabangios erotikos lygį ir vertina aukštos kokybės medžiagas bei atlikimą. Kiekviena atskira virvė yra itališko meistriškumo ir dėmesio detalėms liudijimas, išskiriantis ją iš įprastų surišimo virvių. Privaloma turėti kiekvienam išskirtinių erotinių žaidimų mėgėjui.

     

    Kuo ypatinga ši veršio odos surišimo virvė?

     

    Įprastos medvilninės surišimo virvės apvilkimas švelnia itališka veršiuko oda ne tik suteikia virvei prabangos, bet ir išskiria ją iš įprastų surišimo virvių. Itališka veršienos oda visame pasaulyje žinoma dėl aukščiausios kokybės, elastingumo ir malonaus pojūčio prie odos. Šis aukštos kokybės odos apvalkalas ne tik apsaugo odą nuo galimo medvilnės dirginimo, bet ir suteikia virvei ypatingą estetinį akcentą, kuris sustiprina jausmingus pojūčius surišimo metu. Be to, oda suteikia papildomo stabilumo ir patvarumo, todėl virvė ilgiau tarnauja. Be to, dėl veršiuko odos apvalkalo virvė traukia akį ir sukuria prabangius akcentus. Taigi virvė unikaliai sujungia funkcionalumą ir estetiką ir yra aukštos kokybės alternatyva įprastoms surišimo virvėms.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Šibari surišimo virvė, aukščiausia kokybė
    • Mūsų virvę itin preciziškai gamina patyrę meistrai Italijoje. Minkšta veršiuko oda ne tik užtikrina patogų pojūtį, bet ir suteikia virvei prabangos.
    • Medžiaga: veršiuko oda, medvilninė virvė
    • Išmatavimai: Skersmuo apie 0,8 cm, ilgis 900 cm
    • MEO parduotuvę italų kalba rasite adresu www.meoteam.it

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Für unsere Zwecker super

    Top Qualität!!!! Kauf war super!!!!
    Ware genau wie beschrieben und für das, wozu ich es wollte, einfach perfekt.

      Vertinimas 

      Una cuerda que me encanta

      Es una cuerda suave pero firme, cumple su cometido para atar al sumiso/a de la forma que consideres y con 9 metros, sabes que no te va a faltar cuerda, además siendo negra da un toque de glamour.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Šibari odinė surišimo virvė - mėlyna

        Šibari odinė surišimo virvė - mėlyna

        Mūsų ryškiai mėlyna veršiuko odos "Shibari" surišimo virvė suteikia spalvų bet kokiam surišimo seansui. Italijoje meistriškai pagaminta virvė sujungia šibari - tradicinio japonų surišimo meno - esmę su kilniu charakteriu ir puikiu Italijos meistriškumu.

        Parašykite savo atsiliepimą

        10 kitų tos pačios kategorijos prekių: