Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Alpha Male Analinis kištukas

Stenėsite iš ekstazės, kai šio sensacingo analinio kaiščio energija išsiskleis ir užlies jūsų analinį kanalą stimuliacija. Jo ypatinga forma specialiai stimuliuoja prostatą, o viduje paslėptas rutuliukas siunčia gilius, vibruojančius stimulus giliai į analinį kanalą.

Daugiau informacijos

19,90 €


-5,00 €

14,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Stenėsite iš ekstazės, kai šio sensacingo analinio kaiščio energija išsiskleis ir užlies jūsų analinį kanalą stimuliacija. Jo ypatinga forma specialiai stimuliuoja prostatą, o viduje paslėpta kulka siunčia gilius, vibruojančius stimulus giliai į analinį kanalą.

     

    Niekada nesusimąstysite, ką gali šis analinis kaištis - tai orgazmo stiprintuvas, kuris išmuš iš vėžių!

     

    Meilės kamuoliukai jau seniai laikomi moterų patarimu: jie padidina gebėjimą patirti orgazmą, be to, orgazmas patiriamas daug intensyviau. Tačiau mūsų gaminys vyrams šį poveikį gerokai pranoksta! Šis sekso žaisliukas - tai analinis kaištis, kuris savo ypatinga forma stimuliuoja prostatą, taip pat per viduje paslėptą rutuliuką perduoda ekstazę keliančias vibracijas giliai į analinį kanalą. Analinis kaištis užtvindo prostatą tiek daug dirgiklių, kad jį naudojant jau po trumpo laiko prasideda stipriausi virpėjimai ir orgazmai - ir net be rankų, net neliečiant.

     

    Ar esate pasiruošę intensyviausiam orgazmui savo gyvenime? Atraskite Alpha Male analinį kaištį!

     

    Dėl specialios kojelės šis analinis kaištis įsisiurbia tarp sėdmenų. Taigi galite jį diskretiškai naudoti visą dieną ir mėgautis analiniu malonumu kiekviename žingsnyje. Ergonomiškos formos analinio kaiščio kojelė užtikrina saugumą ir patogų pojūtį, net kai išeinate ar miegate.

     

    Šį analinį kaištį taip pat galite derinti su mūsų analiniais dirželiais. Su juo analinį kaištį galėsite patogiai ir diskretiškai dėvėti po džinsais, biuro apranga ar sportinėmis kelnėmis ir niekas negalės atspėti jūsų seksualios paslapties.

     

    Patarimai, kaip valyti analinį kaištį:

     

    Prieš naudodami analinį kaištį, turėtumėte jį kruopščiai išvalyti su mūsų VERYCLEAN purškikliu. Žinoma, labai svarbu valyti ir po naudojimo. Prieš naudodami analinį kaištį taip pat galite naudoti analinį prausiklį, kad išplautumėte vidurius.

     

    Kokį lubrikantą turėčiau naudoti analiniam kaiščiui?

     

    Analiniam kaiščiui įkišti rekomenduojame vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, "Aquameo" arba Alpha Male Aqua. Nenaudokite silikono pagrindo lubrikantų, nes jie pažeistų aukštos kokybės analinio kaiščio medžiagą! Mūsų EXTREMEO purškalas atpalaiduoja sfinkterio raumenis ir palengvina analinio kaiščio įkišimą.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Analinis kaištis su vidinio stimuliavimo rutuliuku
    • Analinis kaištis pradedantiesiems ir profesionalams.
    • Medžiaga: silikonas, ABS
    • Išmatavimai: Mažas analinis kaištis, 7 cm ilgio, 3,4 cm skersmens. Didelis analinis kaištis, 8,5 cm ilgio, 4,2 cm skersmens.
    • MEO - tai internetinė parduotuvė, kurioje rasite geriausią analinį malonumą! Mūsų analiniai kaiščiai, analiniai kaiščiai ir analiniai vibratoriai sukurti taip, kad išpildytų drąsiausias jūsų fantazijas. Turime visko, ko trokšta jūsų širdis (ir išangė) - nuo klasikinio dizaino iki naujoviškų kūrinių. Tegul mūsų specialios formos prostatos vibratoriai ir prostatos stimuliatoriai katapultuoja jus į naujas malonumo aukštumas. Šie įmantrūs sekso žaisliukai vyrams masažuoja prostatą - vyriškąjį P tašką - ir suteikia neįtikėtinai intensyvius orgazmus. Drąsiems ir smalsiems taip pat turime įspūdingą analinių vibratorių ir analinio tempimo priemonių pasirinkimą. Nesvarbu, ar esate pradedantis analinių žaidimų mėgėjas, ar patyręs žinovas, turime jums tinkamą sekso žaisliuką. Mūsų ekspertai nuolat ieško naujausių ir įdomiausių rinkoje esančių gaminių. Todėl savo asortimentą reguliariai papildome naujais inovatyviais gaminiais. Taigi dažnai apsilankykite ir atraskite kitą mėgstamiausią sekso žaislą!

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sehr gut

    Ich habe ihn in der Größe " Profis " bestellt. Das Produkt ist gut und fühlt sich hochwertig an. Das Gewicht liegt durch die Kugel gut in der Hand und beim Schütteln spürt man die Bewegungen. Das Einführen ist super einfach, auch ohne Vorbereitung mit einer minimalen Menge Gleitmittel. Das Tragegefühl ist so angenehm, dass man das Teil sicher den ganzen Tag lang benutzen kann.

      Vertinimas 

      Absolutely awesome

      Bought Medium size and it fits well. Comfortable and stays in. Easy to clean.

      • 0 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Fills you up really nice!

      Fills you up really nice!

        Vertinimas 

        Sehr geil

        und Top Qualität

          Vertinimas 

          Most Comfortable Plug I've Experienced

          Smooth, soft, and comfortable. And the flexibility of the handle makes it the perfect plug to wear while you're out and about or even at work.

          • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
          Vertinimas 

          24/7

          Very comfortable and can wear for hours.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Alpha Male Analinis kištukas

            Alpha Male Analinis kištukas

            Stenėsite iš ekstazės, kai šio sensacingo analinio kaiščio energija išsiskleis ir užlies jūsų analinį kanalą stimuliacija. Jo ypatinga forma specialiai stimuliuoja prostatą, o viduje paslėptas rutuliukas siunčia gilius, vibruojančius stimulus giliai į analinį kanalą.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            30 kitų tos pačios kategorijos prekių: