Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Masturbatoriai vyrams

Naujienlaiškis

Masturbatorius - melžimo aparatas vyrams

Naujas Pasiūlymas

Mūsų blowjob sekso žaisliukas yra daugiau nei tik čiulpimo masturbatorius, skirtas čiulpti! Šis masturbatorius - tai patogus, kompaktiškas vyrams skirtas melžimo aparatas, kuris puikiai atlieka savo darbą: jis čiulpia, čiulpia ir melžia iš visų jėgų! Šis melžimo aparatas su jūsų peniu daro tokius dalykus, apie kuriuos tik svajojote!

Daugiau informacijos

3301/00

249,90 €


-50,00 €

199,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų blowjob sekso žaisliukas yra daugiau nei tik čiulpimo masturbatorius, skirtas čiulpti! Šis masturbatorius - tai patogus, kompaktiškas vyrams skirtas melžimo aparatas, kuris puikiai atlieka savo darbą: jis čiulpia, čiulpia ir melžia iš visų jėgų! Melžimo aparatas su jūsų peniu daro tokius dalykus, apie kuriuos tik svajojote!

    Melžimo aparatas yra blowjob masturbatorius specialiai vyrams. Absoliuti pažiba ir neabejotinai vienas geriausių sekso aparatų vyrams. Melžimo aparatas veikia visiškai savarankiškai, jums nereikia nieko daryti, išskyrus tai, kad juo mėgaujatės. Kaip ir tikras melžimo aparatas, jis taip pat melžia, bet vyrą ir iki orgazmo. O geriausia dalis - fantastiška kaina! Taigi nesitenkinkite niekuo mažiau nei geriausiu savo peniui!

    Svarbiausi dalykai:

    • Patirkite kvapą gniaužiančią melžimo patirtį, kuri privers jus sugrįžti dar kartą!
    • Tekstūruota penio įvorė: Mėgaukitės tekstūruotais antgaliais, kurie švelniai ir tvirtai prilaiko ir puoselėja varpos kotą ir žandikaulį! Minkštas, elastingas vidus pagamintas iš TPE, todėl yra visiškai draugiškas kūnui! Tačiau masturbuojamąją rankovę naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantais, pvz., "Aquameo".
    • Rankinis arba automatinis dairymasis: dairytis galite dviem skirtingais būdais! Viena vertus, galite paspausti mygtuką "Manual", kuris atrodo kaip pirštas, nukreiptas į apskritimą. Taip galėsite mėgautis sklandžiu, nepertraukiamu čiulpimu iki pat purslų finalo. Antrasis variantas - paspausti mygtuką "Tornado", kuris atrodo kaip nedidelis sūkurys. Kiekvieną kartą paspaudus šį mygtuką jis perjungia 3 skirtingus siurbimo režimus, kurie garantuotai privers Jus susiurbti!
    • Gaukite visiškai automatinį čiulpimą! Mėgaukitės 3 greičiais ir 7 vibracijos režimais, kurie privers jūsų penį pulsuoti! Naudodami 3 papildomus siurbimo režimus galite mėgautis blowjob net be rankų!
    • Lengvai valoma varpos įvorė: nuimama varpos įvorė labai palengvina valymą! Po naudojimo tiesiog nuimkite ir nuplaukite šiltu vandeniu su muilu.
    • Įkraunamas: Naudokite pridedamą USB laidą, kad įkrautumėte melžtuvą tarp naudojimo kartų.


    Nesitenkinkite niekuo, kas yra mažiau nei geriausia jūsų peniui, ir pasidovanokite sau intensyvią dairymosi patirtį, kuri prives jus prie orgazmo vėl ir vėl! Kitą kartą, kai norėsite pajudinti varpą, įkiškite ją į šį melžimo aparatą ir leiskite jam daryti tai, ką jis moka geriausiai: Čiulpkite, čiulpkite, vibruokite ir melžkite iki paskutinio lašo! Vidinė įvorė, vadinama penio įmaute, yra pagaminta iš TPE, o jos viduje yra tekstūrinių įdubimų ir griovelių, kad masturbacija būtų visiškai nauja ir nepakartojama. Išorinė įvorė pagaminta iš ABS plastiko ir yra tvirta bei tvirta, todėl masturbuoklį galite saugiai ir lengvai laikyti rankoje! Ištirkite čiulpimo ir dairymosi galimybes naudodami du intensyvius automatinį ir rankinį režimus! Mėgaukitės sklandžiu, nepertraukiamu čiulpimu rankiniu režimu arba įjunkite intensyvų "tornado" režimą, kuris prives jus prie orgazmo beprotybės su 3 skirtingais siurbimo lygiais! Naudodami dar 3 greičius ir 7 vibracijos modelius, vibraciją pajusite giliai varpoje! Kai baigsite, tiesiog nuimkite penio įmautę ir nuplaukite ją šiltu vandeniu su švelniu muilu. Tada apipurkškite varpos rankovę mūsų VERYCLEAN purškikliu ir leiskite jai visiškai išdžiūti prieš uždėdami atgal. Tarp naudojimų galite įkrauti dildę magnetiniu USB įkrovimo laidu.

    Ar jau tikrai susijaudinote?

    Tada patogiai įsitaisykite ir pasiimkite pasirinktą lubrikantą, nes melžtuvas tik ir laukia, kol galėsite juo nevaržomai naudotis! Nuimkite dangtelį ir įjunkite aparatą. Į penio įvorę ir ant penio užtepkite šiek tiek lubrikanto, įkiškite jį ir pajuskite, kaip tekstūriniai antgaliai ir grioveliai švelniai jį suima, masažuoja ir čiulpia. Įjunkite intensyvią, pulsuojančią vibraciją, kai ji įsijungia, tada pradėkite energingą "melžimą"! Pasirinkite "Manual" ir "Tornado" režimus, kurie palepins jūsų žandikaulį ir varpą neįtikėtinais čiulpimo, siurbimo, dorojimo ir vibravimo efektais, kurie prives jus prie kulminacijos be jokių aplinkkelių!

    Daugiau informacijos:

    • Įrankiai: melžimo mašina vyras, čiulpimo masturbatorius
    • Matmenys Korpuso ilgis: 23,6 cm, plotis: 9 cm. Įkišamas ilgis: 15 cm.
    • Medžiaga: TPE, ABS plastikas, silikonas.
    • Spalva: juoda, mėlyna.
    • Pastaba: prietaisą galima įkrauti naudojant pridedamą USB laidą ir magnetinę jungtį. Kad pasiektumėte geriausių rezultatų, naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, "Aquameo".
    • Valymui rekomenduojame naudoti mūsų VERYCLEAN purškiklį.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Good for edging

    The machine certainly feels good on your dick. I love the way it sucks your dock into it. It feels great, but the sensation isn’t enough to get me off. I have to move the sleeve manually or use my hand to actually cum.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Sehr zu empfehlen

    Das erste Toy dieser Art, das ich mir bestellt habe. Gleich mal lieber etwas mehr Geld ausgegeben, und es hat sich gelohnt.
    Der Orgasmus damit ist echt der Hammer. Kombination aus Saugen und Vibrieren ist super.
    Die Saugkraft ist krass, und auch der Vibrator macht seinen Job. Handmodus ist nützlich um den Penis richtig weit einzusaugen. Dann kann man im Automatik Modus freihändig Spass haben (Masturbator dazu auf den Stuhl oder Tisch gelegt).
    Dauert etwas länger damit zu kommen als "Handbetrieb" (ist sicher bei den meisten der Geräte so), aber ist dafür umso intensiver. Dieses Toy verdient maximale Punktzahl

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    The stimulation is outstanding,just don't what to stop.

    The machine, having adjustable speeds just adds to your enjoyment,its is right

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Relaxing

    I come home for work take a shower grab a beer slide it on and turn on a game or movie and just sit there and relax for and hr or two highly recommended.

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Volle Punktzahl

    Ich liebe es, Sexspielzeug auszuprobieren. Und hier habe ich etwas ganz Besonderes gefunden. Die Saugfunktion begeistert mich total. Ein bisschen Gleitgel, zurücklehnen, die Augen schließen und einfach nur entspannen. Am Morgen am liebsten vor dem Aufstehen. Außerdem ist der Masturbator schön leise und läuft nicht heiß unter der Decke. Außerdem ist die Maschine schön leise und läuft nicht heiß unter der Bettdecke. Das Gerät ist gut verarbeitet, und der Akku hält scheinbar ewig. Die Reinigung ist auch sehr einfach.

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Großartiges Sextoy für Männer

    Ich denke, dass diese Melkmaschine ein großartiges Sextoy für Männer ist. Es hat eine Vielzahl von Funktionen, die für ein unglaubliches Vergnügen sorgen. Das Preis-Leistungs-Verhältnis ist auch sehr fair und angemessen. Ich empfehle diesen wirklich tollen Masturbator jedem Mann!

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Masturbatorius - melžimo aparatas vyrams

    Masturbatorius - melžimo aparatas vyrams

    Mūsų blowjob sekso žaisliukas yra daugiau nei tik čiulpimo masturbatorius, skirtas čiulpti! Šis masturbatorius - tai patogus, kompaktiškas vyrams skirtas melžimo aparatas, kuris puikiai atlieka savo darbą: jis čiulpia, čiulpia ir melžia iš visų jėgų! Šis melžimo aparatas su jūsų peniu daro tokius dalykus, apie kuriuos tik svajojote!

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: