Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Spandekso kaukės

Naujienlaiškis

Rožinė BDSM fetišo kaukė - nepermatoma spandekso kaukė

Pasinerkite į jaudinantį pojūčių deprivacijos pasaulį ir atraskite žavingas mūsų rožinės fetišo kaukės galimybes. Mėgaukitės šios kaukės patogumu, puikiu prigludimu ir lengva priežiūra, kai BDSM seansai pakils į kitą lygį.

Daugiau informacijos

3376/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Pasinerkite į jaudinantį pojūčių deprivacijos pasaulį ir atraskite žavingas mūsų rožinės fetišo kaukės galimybes. Mėgaukitės šios kaukės patogumu, puikiu prigludimu ir lengva priežiūra, kai BDSM seansai pakils į kitą lygį.

     

    Jei sekso metu nieko nematysite, nes, pavyzdžiui, dėvite nepermatomą spandekso kaukę, tai gali būti visiškai nauja, intensyvi patirtis. Jūsų smegenys turi pasikliauti tuo, ką jaučiate, o ne tuo, ką matote, o tai gali visiškai naujai sustiprinti jausminį suvokimą. Kai vienas iš pojūčių, pavyzdžiui, regėjimas, yra apribotas, kiti pojūčiai, pavyzdžiui, jutimas ir klausa, gali sustiprėti. Švelniausi garsai ir švelniausi prisilietimai gali būti suvokiami intensyviau. Negalėjimas matyti, kas bus toliau, gali sukelti jaudinantį laukimą. Nežinojimas, ką partneris ketina daryti toliau, gali visiškai sustiprinti seksualinę patirtį.

     

    Tegul jus įtikina šios fetišo kaukės privalumai ir ypatingos savybės:

     

    Spandekso kaukė yra uždara ir turi paminkštintą akių sritį, kuri užtikrina visišką neskaidrumą. Tai leidžia visiškai atsisakyti kontrolės ir visiškai susikoncentruoti į kitus pojūčius. Tai sukuria intensyvų paklusnumo ir anonimiškumo jausmą, kuris daug kartų sustiprins jūsų patirtį.

     

    Palyginti su kaukėmis, pagamintomis iš latekso ar odos, spandekso kaukė turi daug privalumų:

     

    Patogumas: spandeksas yra minkštas ir elastingas. Jis maloniai jaučiasi ant odos ir užtikrina aukštą komforto lygį net ir ilgai dėvint. Skirtingai nei lateksas ir oda, spandeksas yra pralaidus orui ir nedirgina odos.

     

    Puikiai tinka: dėl didelio elastingumo spandekso kaukė puikiai prisitaiko prie bet kokios veido formos. Ji gerai priglunda, nespaudžia ir neslysta net intensyviai veikiant.

     

    Lengva priežiūra: Spandeksą labai lengva prižiūrėti. Jį lengva valyti ir jis greitai džiūsta. Skirtingai nei oda ir lateksas, jis nejautrus drėgmei ir karščiui.

     

    Spalvų įvairovė: Gaminame šią spandekso kaukę akį traukiančios rožinės spalvos, todėl ji tikrai traukia akį. Spandeksą lengva dažyti, todėl, skirtingai nei lateksą ir odą, galite rinktis iš daugybės spalvų. Mūsų BDSM internetinėje parduotuvėje galite rasti įvairaus dizaino ir spalvų BDSM kaukių.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Fetišo kaukė, pagaminta iš spandekso
    • Spandeksas, dar vadinamas elastanu, yra sintetinis pluoštas, pasižymintis ypatingu elastingumu. Todėl spandeksas dažnai naudojamas drabužiams, kurie priglunda prie kūno ir turi gerai prisitaikyti, pavyzdžiui, sportinei aprangai, maudymosi kostiumams arba garsiosioms MEO BDSM kaukėms.
    • Priežiūros instrukcijos: Spandeksas yra gana lengvai prižiūrimas. Spandeksą visada reikia skalbti rankomis. Naudokite drungną vandenį ir švelnų muilą. Nemirkykite ir neskalbkite kaukės, nes tai gali pažeisti pluoštus. Padėkite kaukę lygiai, kad išdžiūtų. Venkite tiesioginių saulės spindulių ir karščio, nes jie gali pažeisti medžiagą. Spandekso negalima lyginti, nes karštis gali pažeisti pluoštus. Jei laikysitės šių priežiūros nurodymų, jūsų spandekso kaukė ilgai išliks geros būklės ir suteiks jums daug jaudinančių BDSM seansų.
    • BDSM internetinė parduotuvė: Atraskite didelį spandekso kaukių, kurios buvo specialiai sukurtos tam, kad suteiktų jūsų jausmingiems potyriams naujo gilumo ir intensyvumo, pasirinkimą. Nesvarbu, ar pageidaujate visiškos tamsos, ar mieliau jausmingai žvelgtumėte į savo partnerį, turime jums tinkamą spandekso kaukę. Spandekso kaukė be angų: Puikiai tinka tiems, kurie ieško visiško pojūčių atėmimo. Sustiprinta akių sritis užtikrina visišką neskaidrumą ir sustiprina kitus pojūčius. Spandekso kaukė su burnos angomis: palikite burną laisvą jaudinančiam čiulpimui, o akys liks laukiamoje tamsoje. Spandekso kaukė su akių angomis: Žiūrėkite partneriui į akis, o likusi veido dalis liks anonimiškai uždengta. Ideali kaukė, skirta išreikšti dominavimą ir paklusnumą neprarandant akių kontakto. Spandekso kaukė su akių ir burnos angomis: mėgaukitės tobula pusiausvyra tarp laisvės ir suvaržymo. Puikiai tinka tiems, kurie ieško vidutinio lygio pojūčių atėmimo.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Een echte aanrader!

    Deze roze Spandex-masker heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het is volledig ondoorzichtig, waardoor het een extra dimensie toevoegt aan mijn erotische avonturen. Perfect voor anonieme seks en het comfort is uitstekend.

      Vertinimas 

      Una experiencia sensual única y excitante

      Esta máscara de spandex rosa ha llevado mis encuentros sexuales a un nuevo nivel. El hecho de que sea completamente opaca aumenta la sensación de misterio y anticipación, haciendo que cada toque sea aún más intenso. Se ajusta perfectamente y es sorprendentemente cómoda, incluso después de un uso prolongado. Además, el color rosa agrega un toque juguetón. Recomiendo totalmente este producto para aquellos que quieren experimentar el sexo de una manera completamente nueva.

        Vertinimas 

        Spandex-Maske von MEO

        Diese Maske ist der absolute Hammer! Die 100%ige Blickdichte intensiviert die anderen Sinne und führt zu einer neuen Dimension der Empfindungen. Das Material ist angenehm auf der Haut und die Passform ist hervorragend, es passt sich perfekt an und sorgt auch über längere Zeit für ein angenehmes Tragegefühl. Mein Partner und ich sind total begeistert. Diese Maske hat uns zu neuen und aufregenden Erfahrungen geführt. Klare Kaufempfehlung!

          Vertinimas 

          Eine faszinierende und intensive Erfahrung

          Ich hatte noch keine Erfahrung mit Spandex-Masken, aber diese Maske aus dem MEO-Shop hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen. Sie ist 100 % lichtundurchlässig und vermittelt ein unglaublich intensives Gefühl. Das Material ist angenehm weich auf der Haut und gleichzeitig strapazierfähig. Auch die Passform ist hervorragend, es sitzt eng und bequem, ohne zu drücken oder zu verrutschen. Ein absolutes Must-Have für alle, die sinnliche Erlebnisse und aufregende Experimente lieben. Absolute Kaufempfehlung!

            Vertinimas 

            Estremamente eccitante!

            Estremamente eccitante!

              Vertinimas 

              Une expérience BDSM intensifiée!

              Cette masque en spandex a radicalement changé mon expérience BDSM.
              Le tissu est doux et s'adapte parfaitement à mes traits, en apportant un effet incroyable de privation sensorielle.
              C'est un outil de domination/submission incontournable pour tous les amateurs de BDSM!

                Vertinimas 

                Quality worth every penny!

                This spandex mask is top-notch! It fits incredibly well, the material is durable, yet comfortable, and it creates an intense sensory experience. I love that it's easy to care for and has held up well even with regular use. A truly quality piece of BDSM gear!

                  Parašykite savo atsiliepimą

                  Rožinė BDSM fetišo kaukė - nepermatoma spandekso kaukė

                  Rožinė BDSM fetišo kaukė - nepermatoma spandekso kaukė

                  Pasinerkite į jaudinantį pojūčių deprivacijos pasaulį ir atraskite žavingas mūsų rožinės fetišo kaukės galimybes. Mėgaukitės šios kaukės patogumu, puikiu prigludimu ir lengva priežiūra, kai BDSM seansai pakils į kitą lygį.

                  Parašykite savo atsiliepimą

                  Kiti klientai taip pat pirko:

                  16 kitų tos pačios kategorijos prekių: