Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Didelis analinis kištukas

Toks didelis analinis kaištis garantuotai suteiks daug malonumo, nes dėl savo lygaus paviršiaus į analinį kanalą jis įlenda beveik savaime. Pajuskite, kaip siauras galiukas iš pradžių lengvai įeina, o paskui jį įeina visas butt plug - koks jaudinantis jausmas!

Daugiau informacijos

2623/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis didelis, juodas analinis kaištis garantuotai suteiks jums daug malonumo, nes dėl savo lygaus paviršiaus jis beveik savaime nuslysta į analinį kanalą. Pajuskite, kaip siauras galiukas iš pradžių lengvai įeina į vidų, o paskui įeina visas butt plug - koks jaudinantis jausmas ! Platus pagrindas užtikrina, kad viskas išliktų savo vietoje ir atlaikytų bet kokį laukinį pasivažinėjimą.

     

    Kuo šis analinis kaištis toks ypatingas?

     

    Didelis MEO ® analinis kaištis suteikia kvapą gniaužiančių analinių pojūčių. Jo forma yra nepaprasta, todėl jis puikiai tinka intensyviems seksualiniams potyriams. Analinis kaištis yra 19 cm ilgio ir 10 cm skersmens. Pagrindinė forma yra kūgio formos, o analinis kaištis žavi ypač lygiu paviršiumi. Butt plug skersmuo didėja iki vidurio, o paskui siaurėja, kad įkišimo metu sukurtų intensyvų pojūtį. Šiek tiek "Extremeo" purškalo palengvina įkišimą! Pagamintas iš vinilo ir suderinamas su visais MEO® lubrikantais.

     

    MEO™ yra išskirtinių ir didelių dildžių ar analinių sekso žaisliukų vyrams ir moterims specialistas ir viena iš pirmaujančių parduotuvių. Jei norite įsigyti dvigubą dildo, analinį kaištį, vibratorių, analinius kamuoliukus ar vibratorių, mūsų dildo parduotuvėje rasite platų asortimentą gaminių pradedantiesiems ir patyrusiems analiniams žaidėjams.

     

    Medžiaga ir priežiūra:

     

    Šis sekso žaislas pagamintas iš aukštos kokybės vinilo. Medžiaga yra nuostabiai lanksti ir slidi. Be to, mūsų naudojamas vinilas yra labai stabilus, todėl jūsų sekso žaisliukas tarnaus ilgai. Žaisliuką galite valyti švelniu muilu ir vandeniu. Norėdami užtikrinti kruopščią higieną, taip pat rekomenduojame reguliariai naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Didelis analinis kaištis
    • Medžiaga: vinilas, be ftalatų, lengvai valomas ir nekenksmingas odai
    • Lubrikantas: Rekomenduojame mūsų lubrikantus FUCKSLUT, EZ2FUCK arba MANCUNT.
    • Valymas: Šiltas vanduo ir mūsų žaislų valiklis VERYCLEAN
    • Mūsų EXTREMEO purškalas atpalaiduoja sfinkterį ir palengvina įvedimą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Misleading

    The toy the model is holding is not the same as the actual toy for sale. The one he is holding is rounded. The one for sale has a sharp angle at the widest part

      Vertinimas 

      Meilleur plug dilate avant la penetration

      Ce plug anal est juste parfait il procure des sensations énorme grâce à son diamètre. On est dilate tout en ressentant du plaisir c'est magnifique je recommande même aux amateurs

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Well worth it

      Tough challenge due to its shape and I thought I was never gonna get it in. Bigger than it looks. I love the stretch it gives me especially pulling it back out.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Volle Kaufempfehlung von mir !!!!!!!!!

      Ich bin von dem Analplug mega begeistert, Wie die anderen Plugs von MEO auch riechen sie nicht, sind ohne Nähte und lassen sich super einführen. Er ist nicht zu fest wie andere Butt Plugs, aber nicht zu weich, perfekt zum einführen, besonders ohne zu schmerzen (auch dank dem MEO Spray) trotz der respektablen Größe. Es stört nichts, man kann wenn man will ihnden ganzen Tag drin lassen ohne das der Butt Plug rausrutscht. Nach meiner Meinung ist das der beste Plug den ich jemal hatte. Zusammengefasst, ein tolles Vinyalmaterial was sich sehr gut reinigen lässt, kein Geruch, keine Nähte, angenehmes "Tragen" ohne rauszurutschen, zu zwicken oder zu stören, selbst beim laufen, liegen, bücken, ficken oder auf den Knien.

        Vertinimas 

        Great Butt Plug

        This is a really good plug but its a little bit too long for comfort

          Parašykite savo atsiliepimą

          Didelis analinis kištukas

          Didelis analinis kištukas

          Toks didelis analinis kaištis garantuotai suteiks daug malonumo, nes dėl savo lygaus paviršiaus į analinį kanalą jis įlenda beveik savaime. Pajuskite, kaip siauras galiukas iš pradžių lengvai įeina, o paskui jį įeina visas butt plug - koks jaudinantis jausmas!

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: