Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos žiedai

Naujienlaiškis

TPE varpos žiedas - 3D spiralė

Naudodami platų varpos žiedą turėsite daug galios sekso metu. Užmautas ant neeaktualios varpos, šis nepaprastas varpos žiedas dėl atsiradusio kraujo stazės efekto suteiks jums išpūstą erekciją ir visiškai ilgą ištvermę.

Daugiau informacijos

2458/00

18,90 €


-2,00 €

16,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Naudodami platų varpos žiedą turėsite daug galios sekso metu. Užmautas ant neereguliuojančios varpos, šis nepaprastas varpos žiedas dėl atsirandančio kraujo stazės efekto suteikia išgaubtą erekciją ir visiškai ilgą ištvermę.

     

    Kadangi varpos žiedas yra tamprus, jis lanksčiai prisitaiko prie daugumos varpos dydžių. Odai draugiškas TPE yra ypač minkštas, todėl optimaliai priglunda ir patogiai priglunda.

     

    Kuo ypatingas TPE varpos žiedas ir kokius privalumus jis man suteikia?

     

    Naudodami platų, lankstų MEO® varpos žiedą galite mėgautis kvapą gniaužiančiais orgazmais. Varpos žiedas sekso ar solo sekso metu jus įtikins taip kvapą gniaužiančiai, kad netrukus nenorėsite be jo apsieiti. Šis iš TPE pagamintas varpos žiedas puikiai priglunda ir dėl kraujo stazės efekto užtikrina kietą erekciją, kuria galima didžiuotis! Palyginti su silikoniniu penio žiedu, mūsų TPE penio žiedas turi dar vieną didelį privalumą: jį galite naudoti su visais vandens ar silikono pagrindo lubrikantais.

     

    TPE varpos žiedo medžiaga ir priežiūra:

     

    Šio varpos žiedo odai draugiškas TPE pasižymi neporėtu paviršiumi. Dėl šios savybės varpos žiedas yra itin higieniškas. Varpos žiedas greitai sugeria ir kaupia jūsų kūno šilumą. Naudojant lubrikantus su varpos žiedais, pagamintais iš TPE, rekomenduojame naudoti hibridinį lubrikantą, pavyzdžiui, STROKE by MEO ®. Jis yra švelnus medžiagai ir užtikrina, kad iš savo naujojo varpos žiedo turėsite ką veikti ilgą laiką. Mūsų varpos žiedą greitai ir lengvai išvalysite purškiamuoju purkštuvu VERYCLEAN.

     

    Ar galiu sužaloti varpą naudodamas varpos žiedą?

     

    Nerūdijančio plieno varpos žiedai yra labai populiarūs tarp mūsų klientų, nes jie vizualiai įspūdingesni ir turi privalumų higienos ir funkcionalumo požiūriu. Tačiau jei naudosite per mažus nerūdijančio plieno varpos žiedus, kyla rizika, kad negalėsite nuimti varpos žiedo. Pavojus naudojant varpos žiedą, pagamintą iš tamprios medžiagos, yra daug mažesnis, nes žiedą galima lengvai nupjauti ir nuimti.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Lankstus varpos žiedas
    • Medžiaga: TPE
    • Vidinis skersmuo 20 mm, išorinis skersmuo 40 mm, aukštis 10 mm (labai tampri medžiaga).
    • Galima naudoti su visais silikoniniais arba vandens pagrindo lubrikantais
    • Penio žiedas pradedantiesiems ir pažengusiems. Jei norite įsigyti varpos žiedą, mūsų varpos žiedas yra puikus pasirinkimas. Daugiau modelių, pavyzdžiui, nerūdijančio plieno varpos žiedą, silikoninį varpos žiedą arba metalinį varpos žiedą, rasite mūsų internetinėje varpos žiedų parduotuvėje.

    Atsisiųsti

    Varpos žiedai

    Kaip užsidėti varpos žiedą ir kaip pasirinkti tinkamą varpos žiedo dydį

    Atsisiųsti (1.21M)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    funziona molto bene

    stringe molto bene, aiuta a prolungare moltissimo l'erezione e il piacere, funziona molto bene

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Sehr guter Penisring

    An sich gefällt mir der Penisring aus TPE von Meo sehr, da er die Eicher auch noch mit einbeziehn kann. Das Material ist sehr angenehm und der Penisring lässt sich gut dehnen und liegt eng an.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    TPE varpos žiedas - 3D spiralė

    TPE varpos žiedas - 3D spiralė

    Naudodami platų varpos žiedą turėsite daug galios sekso metu. Užmautas ant neeaktualios varpos, šis nepaprastas varpos žiedas dėl atsiradusio kraujo stazės efekto suteiks jums išpūstą erekciją ir visiškai ilgą ištvermę.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: