Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM apykaklės

Naujienlaiškis

BDSM grandinėlės vėrinys - Rutenis

Elegantiška rutenio apdaila - tai ne tik fetišo aksesuaras, bet ir stiprus pareiškimas. Italijoje sukurtas 50 cm ilgio BDSM vėrinys, vadinamoji Genujos grandinėlė, žavi savo industrine išvaizda.

Daugiau informacijos

3522/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Elegantiška rutenio apdaila - tai ne tik fetišo aksesuaras, bet ir galingas pareiškimas. Italijoje sukurta 50 cm ilgio BDSM grandinėlė, vadinamoji Genujos grandinėlė, stebina savo industrine išvaizda. Kiekviena atskira grandinėlės grandis padengta ruteniu ir simbolizuoja jėgą bei dominavimą. Visa apykaklė įkūnija gilų ryšį BDSM santykiuose.

     

    Ypatingas šios apykaklės akcentas - prisukama grandinėlės jungtis. Ji leidžia lanksčiai reguliuoti grandinės ilgį. Norite padidinti intensyvumą? Naudokite šią grandinėlės jungtį arba nedidelę pakabinamą spyną, kad priveržtumėte apykaklę ir padidintumėte paklusnumo ir kontrolės jausmą.

     

    Nepagailėjome lėšų ir pastangų, kad galėtumėte rinktis prabangią apdailą. Spindinti aukso apdaila, išgauta keliais kruopščiai užteptais sluoksniais, perteikia ne tik eleganciją, bet ir tam tikrą didingumą ir spindi bet kokiame apšvietime. Retas pereinamasis metalas rutenis suteikia šiam BDSM aksesuarui paslaptingą, bet tvirtą išvaizdą, nes yra tamsios, beveik antracito spalvos. Rustenis pasižymi atsparumu korozijai ir suteikia grandinėlei gilumo bei charakterio. Paladis, blizgus sidabriškai baltas metalas, ne tik atsparus korozijai, bet ir žavi blizgiu paviršiumi, kuris suteikia prabangos ir ilgaamžiškumo pojūtį. Kiekviena iš šių apdailų buvo kruopščiai parinkta, kad BDSM aksesuarui būtų suteiktas ypatingas akcentas ne tik vizualiai, bet ir ilgaamžiškumo bei kokybės požiūriu.

     

    Nepriklausomai nuo pasirinktos apdailos, mūsų BDSM apykaklė yra ne tik įspūdingas papuošalas, bet ir atsidavimo, pasitikėjimo ir gilaus ryšio tarp dominuojančio ir paklūstančio partnerio išraiška.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • BDSM apykaklė
    • Grandininė apykaklė (Genujos grandinėlė)
    • Išmatavimai: Ilgis apie 50 cm.
    • Medžiaga: Plienas, be nikelio, padengtas paviršiumi
    • Verta žinoti: Išskirtinė Genujos grandinėlė savo pavadinimą gavo iš Genujos jūreivių, kuriems reikėjo tvirtos, bet lengvos grandinėlės.
    • Atsakomybės apribojimas. Dėl savo pobūdžio ir paskirties gaminiai gali stipriai dėvėti ir susidėvėti, be to, jie gali turėti sąlytį su medžiagomis, kurios gali pakeisti jų išvaizdą. Todėl atsakomybė už įsigytų gaminių naudojimą ir priežiūrą tenka tik naudotojui.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Bonita, bien hecha, espero sea duradera

    Bonita, bien hecha, espero sea duradera

      Vertinimas 

      Hochwertiges Produkt mit sofortiger Wirkung

      Vor kurzem habe ich diese wunderschöne Halskette gekauft. Ich bin wirklich begeistert. Die ersten Komplimente sind nicht lange ausgeblieben, und ich kann verstehen, warum. Die Halskette sieht nicht nur sehr schön aus, sondern sie ist auch von sehr guter Qualität.

      Die Verarbeitung ist wirklich beeindruckend. Jedes Detail hat den Anschein von Durchdachtheit und Präzision in der Ausführung. Die Materialien fühlen sich hochwertig an und die gesamte Kette strahlt eine gewisse Eleganz aus. Die Liebe zum Detail gefällt mir besonders gut.

        Vertinimas 

        Bin begeistert

        Die Kette ist einwandfrei und hält jetzt schon ewig und es gibt nix daran auszusetzen

          Vertinimas 

          Sehr gut

          Sitz super, hält jetzt schon lange und die Kette färbt nicht ab. Super Qualität

            Parašykite savo atsiliepimą

            BDSM grandinėlės vėrinys - Rutenis

            BDSM grandinėlės vėrinys - Rutenis

            Elegantiška rutenio apdaila - tai ne tik fetišo aksesuaras, bet ir stiprus pareiškimas. Italijoje sukurtas 50 cm ilgio BDSM vėrinys, vadinamoji Genujos grandinėlė, žavi savo industrine išvaizda.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            30 kitų tos pačios kategorijos prekių: