Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos žiedai

Naujienlaiškis

Metalinis penio žiedas - Alphamale - sidabrinis

Patirkite, kaip puikiai galima suderinti seksualinę potenciją, kietą varpą ir komfortą su sidabriniu Alphamale penio žiedu. Privalomas daiktas vyrams, kurie sekso metu nori tik geriausio ir nenori jokių kompromisų.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Metalinis varpos žiedas pasižymi įspūdingu didžiulio poveikio ir didelio dėvėjimo patogumo deriniu. Pagrindinė jo funkcija - užtikrinti kietą ir ilgalaikę erekciją. Žiedas apgaubia varpą taip, kad kraujo tekėjimas būtų efektyviai reguliuojamas ir nesukeltų diskomforto.

    Dėl nedidelio svorio, kuris, priklausomai nuo dydžio, yra nuo 34 iki 41 g, varpos žiedas yra vos pastebimas, todėl jį galima patogiai nešioti ilgesnį laiką. Forma, ypač donuto forma, tolygiai paskirsto spaudimą ir padeda išvengti nemalonių pojūčių, kurie gali atsirasti naudojant prastos konstrukcijos penio žiedus.

    Ypatinga šio AlphaMale serijos penio žiedo ypatybė - galimybė rinktis ryškias spalvas. Jį galima įsigyti mėlynos, raudonos, juodos, aukso ir sidabro spalvų. Spalvos išgaunamos taikant anodavimo procesą, kuris ne tik suteikia intensyvias spalvas, bet ir padaro aliuminio paviršių kietesnį ir atsparesnį dilimui bei įbrėžimams.

    Dar vienas privalumas - higieniškos naudojamo aerokosminio aliuminio savybės. Šią medžiagą lengva valyti, jos paviršius lygus, vientisas, todėl joje kuo mažiau kaupiasi bakterijos ir žiedas yra ypač higieniškas.

    Iš aliuminio pagamintas varpos žiedas pasižymi tam tikromis ypatingomis savybėmis, kurios jį išskiria iš kitų medžiagų pagamintų varpos žiedų:

    • Lengvumas ir tvirtumas: aliuminis yra lengva, bet kartu labai tvirta medžiaga. Tai reiškia, kad aliumininis varpos žiedas yra tvirtas ir ilgaamžis, nepaisant jo nedidelio svorio.
    • Šilumos laidumas: aliuminis labai gerai praleidžia šilumą. Tai gali sukelti įdomių pojūčių, nes žiedas greitai sugeria kūno šilumą.
    • Lygus ir vientisas: aliuminio paviršius gali būti labai lygus ir vientisas, todėl jis yra patogus ir nesukelia trinties ar diskomforto.
    • Higieniškas ir lengvai valomas: aliuminis yra neporėtas ir lengvai valomas. Jis taip pat atsparus korozijai ir rūdims.
    • Estetika: mūsų aliumininiai penio žiedai yra labai modernaus ir estetiško dizaino su blizgiu metaliniu paviršiumi.
    • Alergijos rizika: žmonėms, kurie yra jautrūs tam tikroms medžiagoms, aliuminis paprastai yra hipoalerginis, todėl sumažėja odos sudirginimo ar alerginių reakcijų rizika.


    Šiam penio žiedui pasirinkome donuto formą, kad užtikrintume aukštą komforto lygį ir tolygų spaudimo pasiskirstymą. Tai ypač svarbu, jei varpos žiedas nešiojamas ilgesnį laiką. Tačiau svarbu įsitikinti, kad žiedas yra tinkamo dydžio, ir nenešioti jo per ilgai.

    Žiedą ant varpos ir sėklidžių rekomenduojame užmauti mūsų vandens pagrindo lubrikantu "Aquameo". Naudojimo instrukcija pridedama prie kiekvieno varpos žiedo. Po naudojimo varpos žiedą turėtumėte nuvalyti mūsų purškiamuoju INSTACLEAN.

    Daugiau informacijos:

    • Varpos žiedas pagamintas iš metalo Alphamale
    • Medžiaga: aliuminis, anoduotas
    • Išmatavimai: Vidinis skersmuo 40 mm, 45 ir 50 mm. Aukštis 14 mm, sienelių storis 8 mm.
    • Svoris: 40 mm = 34 g, 45 mm = 38 g, 50 mm = 41 g.
    • Galimos įvairios spalvos: mėlyna, raudona, juoda, auksinė ir sidabrinė.
    • Alphamale ir MEO yra registruotieji MEO Vokietijos prekių ženklai.

    Atsisiųsti

    Varpos žiedai

    Kaip užsidėti varpos žiedą ir kaip pasirinkti tinkamą varpos žiedo dydį

    Atsisiųsti (1.21M)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Angenehm

    Angenehm zu tragen... und das Gefühl, daß da was drum ist, ist einfach geil!

      Vertinimas 

      Die Qualität ist wirklich gut

      Der Cockring liegt durch seine Form sehr angenehm an und kann lange bis dauerhaft getragen werden. Ich würde empfehlen, die größte Größe zu nehmen, aber das kann ja jeder selbst ausprobieren ;-) Die Qualität ist wirklich gut, keine störenden Kanten, top.

        Vertinimas 

        produit de qualité

        Acheté en diamètre 45 mm
        agréable à porter même longtemps, ne provoque pas de génes lors de la marche, beau

          Parašykite savo atsiliepimą

          Metalinis penio žiedas - Alphamale - sidabrinis

          Metalinis penio žiedas - Alphamale - sidabrinis

          Patirkite, kaip puikiai galima suderinti seksualinę potenciją, kietą varpą ir komfortą su sidabriniu Alphamale penio žiedu. Privalomas daiktas vyrams, kurie sekso metu nori tik geriausio ir nenori jokių kompromisų.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: