Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Prostatos stimuliatoriai

Naujienlaiškis

"Nexus Revo Air" - besisukantis prostatos vibratorius su oro slėgio stimuliacija

Patirkite geriausius vyrų orgazmus su "Nexus Revo Air"! Naujoviškas prostatos vibratorius yra technologijų stebuklas, kuris jus lepina dviem galingais varikliais ir oro slėgio stimuliacija. Jis preciziškai masažuoja prostatą ir tarpvietę, kad patirtumėte nepamirštamus prostatos orgazmus.

Daugiau informacijos

2972/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Prostatos orgazmas yra aukščiausias vyrų orgazmas, o su "Nexus Revo Air" jį patirsite vėl ir vėl! "Nexus Revo Air" prostatos vibratorius nėra paprastas prostatos stimuliatorius, o tikras technologijų stebuklas! Naujoviško dizaino, dviejų galingų variklių ir oro slėgio stimuliacijos dėka jis gali masažuoti ir prostatą, ir tarpvietę - erogeninę zoną tarp išangės ir sėklidžių.

     

    Svarbiausios savybės:

     

    • Naujoviškas prostatos vibratorius
    • Su oro slėgio stimuliacija
    • Besisukantis velenas
    • 2 galingi varikliai
    • 8 skirtingi vibracijos lygiai
    • Su nuotolinio valdymo pulteliu
    • Įkraunamas per USB
    • Kūnui nekenksmingas silikonas

     

    Prostatos orgazmas yra tarsi šventasis vyrų malonumo Gralis. Juos sukelia prostatos, kuri dažnai vadinama "vyriškuoju G tašku", stimuliavimas. Šio orgazmo metu malonumo pojūtis gerokai pranoksta įprastą daugumai vyrų žinomą malonumą. Jis sklinda per visą pilvą ir gali užvaldyti net visą kūną. Kai kurie vyrai netgi teigia, kad prostatos orgazmas gali būti intensyvesnis už įprastą orgazmą.

     

    Būtent čia praverčia "Nexus Revo Air" prostatos vibratorius. Šis prostatos vibratorius - ne paprastas sekso žaislas, o tikras technologijų stebuklas! Naujoviškos konstrukcijos ir dviejų galingų variklių dėka jis gali masažuoti ir prostatą, ir tarpvietę - erogeninę zoną tarp išangės ir sėklidžių.

     

    Ir tarsi to būtų negana, besisukantis veleno judesys leidžia nuolat ir tiksliai masažuoti prostatą. Be to, oro slėgio stimuliacija suteikia papildomą dilgčiojimo pojūtį, kuris katapultuoja jus į neįsivaizduojamas malonumo aukštumas. Dėl aštuonių skirtingų vibracijos lygių galite reguliuoti intensyvumą pagal savo skonį.

     

    Tačiau dar geriau: reguliarus prostatos stimuliatoriaus naudojimas taip pat gali būti naudingas sveikatai. Teigiama, kad prostatos masažas padeda sumažinti prostatito, erekcijos sutrikimų ir kitų prostatos problemų riziką.

     

    Apibendrinant galima teigti, kad prostatos stimuliavimas prostatos stimuliatoriumi "Nexus Revo Air" gali sukelti gilų ir intensyvų malonumo pojūtį, kuris gerokai pranoksta tai, ką galima pasiekti tradiciniais seksualiniais būdais. Naudojant tokį prostatos vibratorių kaip "Nexus Revo Air" lengva ištirti šį paslėptą malonumo tašką ir patirti intensyvų prostatos orgazmo malonumą.

     

    Trumpai tariant, su prostatos vibratoriumi, pavyzdžiui, "Nexus Revo Air", atrasite visiškai naują malonumo dimensiją ir patirsite tokius intensyvius orgazmus, kad neteksite žado. Išbandykite - jūsų "vyriškasis G taškas" tik ir laukia, kol jį atrasite!

     

    Kaip naudoti "Nexus Revo Air" prostatos stimuliatorių?

     

    Įkiškite "Nexus Revo Air" analiniu būdu su trupučiu lubrikanto ir pajuskite nuostabų išangės tempimą ir prostatos stimuliavimą. Nexus Revo Air laikosi tinkamoje padėtyje, o dubens judesiai ir išangės sfinkterio susitraukimai sukelia masažo poveikį. Nesvarbu, ar su partnere, ar vieni - išbandykite ir patirkite, koks intensyvus gali būti prostatos orgazmas.

     

    Išsami "Nexus Revo Air" iš "Nexus":

     

    "Revo Air" yra naujoviškas prostatos vibratorius su oro slėgio technologija! Kol mėgaujatės maloniomis vibracijomis ir viduje besisukančiu velenu, aktyvuojate pulsuojančias oro slėgio bangas, kurios stimuliuoja jautrią tarpvietę. Šis derinys užtikrina intensyvų orgazmą, nes tarpvietėje yra daug nervų galūnėlių ir ji dažnai pamirštama stimuliuojant vyrus. "Revo Air" tai pakeičia ir pakelia prostatos orgazmą į kitą lygį. Stimuliatorius pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono ir yra minkštas bei patogus. Jį taip pat galite naudoti vonioje ar duše, nes "Revo Air" yra atsparus vandeniui. Revo Air lengva valdyti nuotolinio valdymo pulteliu, kurio veikimo nuotolis siekia iki 8 metrų. Prostatos stimuliatorius ir nuotolinio valdymo pultas įkraunami naudojant pridedamą USB laidą.

     

    Prostatos stimuliatorius turėtų būti naudojamas tik su vandens pagrindo lubrikantais, tokiais kaip "Aquameo", nes silikono pagrindo lubrikantai pažeistų medžiagą. Po naudojimo prostatos stimuliatorių reikėtų nuvalyti su trupučiu muilo ir vandens. Dezinfekcijai taip pat galima naudoti mūsų VERYCLEAN purškiklį.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • "Nexus Revo Air
    • Besisukantis prostatos vibratorius su oro slėgio stimuliacija
    • Ilgis: 13,8 cm
    • Įkišamas ilgis: 10 cm
    • Didžiausias skersmuo: 3,4 cm
    • Išorinis skersmuo: 13,0 cm
    • Vandeniui atsparus
    • Medžiaga: ABS, silikonas
    • Stimuliuojamos vietos: išangė, prostata, tarpvietė
    • Vibracijos intensyvumas: kintama vibracija
    • Valdymas: belaidis nuotolinio valdymo pultas
    • Vibracija ir pulsacija
    • Veikimo laikas: 60 min
    • Įkraunama per pridedamą USB laidą
    • Įkrovimo trukmė: 120 min

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Increíble

    Tenía dudas si me gustaría un estimulador y me arrepiento de no haberlo comprado antes. Fácil de introducir y manejar, te puede hacer temblar entero. Puede ser más caro que otros modelos pero este merece la pena, gran inversión.

      Parašykite savo atsiliepimą

      "Nexus Revo Air" - besisukantis prostatos vibratorius su oro slėgio stimuliacija

      "Nexus Revo Air" - besisukantis prostatos vibratorius su oro slėgio stimuliacija

      Patirkite geriausius vyrų orgazmus su "Nexus Revo Air"! Naujoviškas prostatos vibratorius yra technologijų stebuklas, kuris jus lepina dviem galingais varikliais ir oro slėgio stimuliacija. Jis preciziškai masažuoja prostatą ir tarpvietę, kad patirtumėte nepamirštamus prostatos orgazmus.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: