Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Fuck & Play "Vac-U-Lock" priedai

Naujienlaiškis

Ilga rankena, skirta vibratoriams - Fuck & Play

Pasiruoškite nuostabiausiai seksualinei patirčiai savo gyvenime. Ilga rankena iš Fuck & Play serijos pavers jūsų mėgstamą su "Vac-U-Lock™" suderinamą dildo ar analinį kaištį didžiausiu smogikliu.

Daugiau informacijos

3094/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Pasiruoškite nuostabiausiai seksualinei patirčiai savo gyvenime. Ilga rankena iš Fuck & Play serijos pavers jūsų mėgstamą su "Vac-U-Lock™" suderinamą dildo ar analinį kaištį didžiausiu smogikliu. Prijunkite dildo, butt plug ar kitą pasirinktą sekso žaisliuką prie rankenos Vac-U-Lock™ adapterio ir naudokite jį atskirai arba naudokite jį norėdami įsiskverbti į partnerį giliau nei įprastai ar per atstumą.

     

    Kaip naudoti ilgą dildo rankeną?

     

    Ar norite lygiai tokios pat kontrolės, kokią suteikia mūsų įprasta dildo rankena? Tačiau norite dar daugiau galimybių? Tuomet ilgoji rankena kaip tik jums. Ilga rankena yra tokia pat praktiška ir patogi kaip ir standartinė, tačiau turi ilgesnę rankeną, todėl galėsite kontroliuoti vibratorių nebūdami taip arti partnerio. Daugiafunkcinė svajonė, jei mėgstate patenkinti partnerį analiniu būdu ir tuo pat metu leisti jam aptarnauti jus oraliniu būdu.

     

    Ką reiškia Vac U Lock™?

     

    Tai labai lengva paaiškinti, nes iš tikrųjų viskas kaip namuose - kištukas įkišamas į lizdą! Kai "kištukas" yra priedėlio adapterio kištukas, o "lizdas" yra profiliuota anga dildo apačioje. Vac-U-Lock™ sistema reiškia keičiamąją sistemą, kai skirtingus dildes galima lengvai ir greitai sujungti su Vac-U-Lock™ priedu. Ši sistema naudojama daugeliui dildžių, sekso žaisliukų ir priedų, pvz., taip pat ir dulkinimo mašinoms, bet ir kitiems praktiniams priedams (dirželiams, dirželiams, rankenoms dildėms, jungiamiesiems kištukams, siurbtukams, vibracijos varikliams ir t. t.). Kodėl? Todėl, kad labai praktiška ir nebrangu derinti skirtingus žaislus ir priedus ir taip sutaupoma daug pinigų.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Ilga dildžių rankena
    • Naudodami šią itin ilgą rankeną dildėms ir analiniams kaiščiams išlaikysite atstumą. Atsisėskite ir patogiai dirbkite su užpakaliukais iš bet kurios vietos!
    • Šis MEO® serijos Fuck & Play priedas leidžia naudoti dildes, sekso žaislus ir analinius kaiščius su Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock ir daugelio kitų gamintojų Vac-U-Lock™. Atskiri gaminiai veikia tiek kartu, tiek atskirai. Įvairios parinktys ir šimtai dildo ir analinių kištukų variantų neriboja jūsų vaizduotės.
    • Medžiaga: PVC
    • Dildo į komplektą neįeina.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Gut im sling zu benutzen

    Ich habe noch zwei andere Griffe von MEO und mir vor ein paar Tagen diesen dritten Griff zu gelegt. Dieser hier ist optimal für die Benutzung im Sling, da er wesentlich länger ist als die anderen Griffe. Man kommt also viel einfacher, gezielter und tiefer in den A des Bottoms.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Ilga rankena, skirta vibratoriams - Fuck & Play

    Ilga rankena, skirta vibratoriams - Fuck & Play

    Pasiruoškite nuostabiausiai seksualinei patirčiai savo gyvenime. Ilga rankena iš Fuck & Play serijos pavers jūsų mėgstamą su "Vac-U-Lock™" suderinamą dildo ar analinį kaištį didžiausiu smogikliu.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    15 kitų tos pačios kategorijos prekių: