Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Ass Eater - Analinis vibratorius - Extremeo Anal Plug

ASS EATER: Kai pavadinimas yra programa...! ASS EATER - tai ne tik analinis dildo ar butt plug, bet ir labai jaudinantis dizaino, funkcijos ir fantazijos derinys. Jau vien iš pavadinimo galima suprasti, kad šis sekso žaislas žada nepakartojamą ir ekstremalų analinį malonumą.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    ASS EATER: Kai pavadinimas yra programa...! Ass Eater - tai ne tik analinis vibratorius ar butt plug, bet ir labai jaudinantis dizaino, funkcijos ir fantazijos derinys. Jau vien iš pavadinimo galima suprasti, kad šis sekso žaisliukas žada nepakartojamą ir ekstremalų analinį malonumą.

     

    Ar esate pasiruošę peržengti savo galimybių ribas ir pasinerti į ASS EATER pasaulį?

     

    Provokuojantis pavadinimas ASS EATER nėra atsitiktinis. Tai ne tik gaminio pavadinimas, bet ir kvietimas pasinerti į intensyvių pojūčių ir neatrastų fantazijų pasaulį. Tai ne tik sekso žaislas, bet ir aukščiausio lygio analinė patirtis! Nes su ASS EATER galite prasiskverbti į anksčiau neatrastas savo anatomijos gelmes! Atrodo, kad šis analinis vibratorius praryja viską, su kuo susiduria - intensyvus, godus ir neįtikėtinai tenkinantis.

     

    Jūsų laukia ne tik analinis dildo, bet ir visas analinis nuotykis!

     

    Jo išskirtinis pavadinimas - tai ne tik vardas, bet ir pažadas. Tai intensyvių akimirkų ir kvapą gniaužiančių kulminacijų pažadas. Tiems, kurie susipažinę su BDSM ar analiniu dilatatoriumi, ASS EATER siūlo visiškai naują stimuliacijos dimensiją. Tai bus ne tik dar vienas priedas jūsų dildo kolekcijoje, bet ir vartai į dar intensyvesnius pojūčius ir patirtis.

     

    Atidžiau pažvelgus į "Extremeo" serijos "ASS EATER" matyti, kad tai - dėmesio detalėms šedevras: kiekviena odos raukšlė, meniškai stilizuotas žandikaulis ir gerai apgalvotas, didėjantis skersmuo - tikro meistriškumo įrodymas. Jo nepaprastas, beveik siurrealistinis dizainas primena kito pasaulio būtybės per didelį penį ir žadina drąsiausias fantazijas.

     

    Tačiau ASS EATER išsiskiria ne tik savo išvaizda, bet ir dydžių įvairove:

     

    • S dydis: idealiai tinka pradedantiesiems; 15 cm ilgio ir nuo 2,5 iki 4,5 cm skersmens.
    • M dydis: geriausias patyrusiems naudotojams; 22 cm ilgio ir nuo 3,4 iki 6 cm skersmens.
    • L dydis: geriausia patirtis žinovams, kurie žino, ko nori. Įspūdingas 27 cm ilgis ir nuo 4,1 iki 7,5 cm skersmuo.

     

    Pagamintas iš aukštos kokybės Liquid Silicone, ASS EATER pasižymi šilkiniu paviršiumi ir natūraliu, maloniu pojūčiu. Kartu ASS EATER yra pakankamai lankstus, kad pasiektų visas įmanomas kūno vietas, tačiau pakankamai stabilus, kad įkišimas būtų malonus be jokių pastangų. Dėl siurbtuko pagrindo naudojimas be rankų tampa tikru malonumu ir suteikia daugybę kūrybiškų padėčių.

     

    Trumpai tariant: ASS EATER - tai ne tik kvietimas į kvapą gniaužiančius nuotykius. Tai kvietimas į ekstremalią, intensyvią ir fantastišką kelionę į analines gelmes. Ar esate pasiruošę? ASS EATER negali sulaukti, kada galės jus praryti.

     

    Extremeo Butt Plug valymas ir naudojimas:

     

    • Lengva naudoti: Analinio kaiščio įkišimas į išangę gali būti graži ir maloni patirtis, ypač jei žinote, kaip tai padaryti tinkamai. Kad analinį kaištį būtų lengviau įkišti į išangę, rekomenduojame mūsų populiarųjį Extremeo purškiklį. Trumpai papurškus, atpalaiduojamas sfinkterio raumuo. Taip analinio kaiščio įvedimas tampa itin švelniu malonumu.

     

    • Tinkamas lubrikantas ir mūsų "Lube Shooter": Tinkamas lubrikantas gali viską pakeisti. Naudojant silikoninius gaminius, tokius kaip "Extremeo Butt Plug", reikėtų vengti silikoninių lubrikantų, nes jie gali pažeisti medžiagą. Vietoj jų rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, mūsų "Aquameo" arba Alphamale Aqua. Jie suteikia malonų pojūtį ir yra saugūs naudoti su silikoniniais užpakaliuko kištukais. Lube Shooter arba lubrikanto aplikatorius optimizuoja analinio sekso žaisliukų, tokių kaip analiniai kaiščiai, naudojimo patirtį. Jis leidžia lubrikantui giliau ir tolygiau pasiskirstyti analiniame kanale, todėl įkišti užpakaliuko kištuką yra patogiau ir saugiau. Kadangi išangė pati negamina lubrikanto, pakankamas lubrikanto kiekis sumažina trintį ir sužeidimų riziką. Be to, Lube Shooter leidžia švariai ir tiksliai įkišti, nešvaistant lubrikanto.

     

    • Valymas: Po kiekvieno naudojimo "Extremeo Butt Plug" reikia kruopščiai išvalyti. Šiltu vandeniu ir švelniu muilu lengvai pašalinsite daugumą nešvarumų. Kruopščiam ir higieniškam valymui taip pat rekomenduojame mūsų VERYCLEAN purškiklį. Greitas purškimas užtikrins, kad butt plug visada būtų paruoštas kitam nuotykiui.

     

    Daugiau informacijos:

     

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    ASS EATER...non potevano scegliere nome più adatto!

    ASS EATER...non potevano scegliere nome più adatto! Dimensioni importanti, adattabile a qualsiasi superficie, maneggevole e di ottimo materiale...cosa dire... ottimo acquisto!

      Vertinimas 

      Very fun

      Got it for my boyfriend after he tried my butt plug. Now it took a while but eventually he could take the whole thing. It’s fun to have him keep it all in while he fucks me.

        Vertinimas 

        My slave loves the Ass Eater

        I love to use this on my slave. The irregular shape drives his tight little butthole crazy.

          Vertinimas 

          Begeistert

          Der Ass Eater besteht aus einem sehr guten Material, die Verarbeitung ist sehr gut (keine Lufteinschlüsse am Dildo erkennbar); der Saugnapf hält auch heftigen Aktionen stand. ;)
          Ich habe ihn direkt nach dem Auspacken ausprobiert und war/bin immer noch hellauf begeistert. Ein Muss für jeden Analliebhaber. Durch seine Oberfläche und vielen Windungen bzw. Detailsversetzte er mich in absolute Ekstase und bescherte mir (anale) Gefühle, die ich bis dato in diesem Ausmaß noch nicht kannte. Die Details sind bei jedem Rein und Raus einfach nur atemberaubend! Man möchte den Ass Eater gar nicht mehr aus seinem Inneren lassen! Klare Kaufempfehlung von mir!

            Vertinimas 

            Der Dildo von MEO an sich ist gut…

            Der Dildo von MEO an sich ist gut! Die vielen Detaiks sind schon gut zu spüren und durchaus angenehm! Nachteil: bei analer Verwendung schwieriger sauberzumachen! Evtl. vorher eine Analdusche benutzen…

              Parašykite savo atsiliepimą

              Ass Eater - Analinis vibratorius - Extremeo Anal Plug

              Ass Eater - Analinis vibratorius - Extremeo Anal Plug

              ASS EATER: Kai pavadinimas yra programa...! ASS EATER - tai ne tik analinis dildo ar butt plug, bet ir labai jaudinantis dizaino, funkcijos ir fantazijos derinys. Jau vien iš pavadinimo galima suprasti, kad šis sekso žaislas žada nepakartojamą ir ekstremalų analinį malonumą.

              Parašykite savo atsiliepimą

              Kiti klientai taip pat pirko:

              30 kitų tos pačios kategorijos prekių: