Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Shibari bondage

Naujienlaiškis

Shibari bondage 

Praturtinkite savo surišimo seansą šiais nuostabiais BDSM aksesuarais, kurie ypatingu būdu įtrauks jus į tradicinio japoniško Shibari surišimo žavesį. Čia MEO rasite platų asortimentą produktų, reikalingų Shibari surišimui. Kitose mūsų internetinės bondage parduotuvės kategorijose taip pat rasite bondage virvių, odinių rankų ir kojų antrankių be...

Praturtinkite savo surišimo seansą šiais nuostabiais BDSM aksesuarais, kurie ypatingu būdu įtrauks jus į tradicinio japoniško Shibari surišimo žavesį. Čia MEO rasite platų asortimentą produktų, reikalingų Shibari surišimui. Kitose mūsų internetinės bondage parduotuvės kategorijose taip pat rasite bondage virvių, odinių rankų ir kojų antrankių bei kitų bondage aksesuarų.

Daugiau
12
už puslapį
Rodyti 13 - 24 iš 29 elementų
Rodyti 13 - 24 iš 29 elementų

Shibari kilęs iš Japonijos ir reiškia "surišti". Todėl žmonės dažnai kalba apie japoniškąjį surišimą. Tačiau šibari yra daug labiau susijęs su pačiu surišimo menu, o ne su galios ir dominavimo naudojimu. Nors grynasis BDSM surišimas yra susijęs su aiškinimusi, kas yra Top, o kas Bottom, shibari yra apie patį surišimo meną. Surišimo praktikuotojui pasitenkinimą paprastai teikia tai, kad surištas asmuo guli meniškai surištas ir nejudrus priešais jį ar ją. Egzistuoja daugybė skirtingų šios tobulos formos surišimo technikų. Kai kuriais jų tiesiog siekiama imobilizuoti pasyvų partnerį. Kitos yra istoriškai įkvėptos ir skirtos pabrėžti ir išryškinti surišto kūno estetiką.

Shibari, dar vadinama Kinbaku, yra japoniška surišimo forma, kai asmuo surišamas sudėtingais ir vizualiai įspūdingais raštais. Šibari praktika atsirado Japonijoje XX a. pradžioje kaip erotinio meno forma, o vėliau, XX a. šeštajame dešimtmetyje, ją išpopuliarino fotografas Itoh Seiyu.

Šibari surišimui naudojamos virvės, pagamintos iš tokių medžiagų kaip džiutas ar kanapės, kuriomis asmuo surišamas taip, kad būtų pabrėžiamas žmogaus kūno grožis. Raštai gali būti labai sudėtingi ir dažnai simetriški, todėl jie vizualiai stulbinantys. Šibari laikomas BDSM atmaina ir dažnai naudojamas erotiniams veiksmams, tačiau gali būti ir neseksuali meno ar meditacijos forma.

Šibari išpopuliarėjo visame pasaulyje ir jį praktikuoja visų lyčių ir seksualinių orientacijų žmonės. Yra daugybė šibari bendruomenių ir seminarų, kuriuose žmonės gali susipažinti su šia praktika ir jos technikomis.

Yra įvairių šibari surišimui skirtų produktų, įskaitant iš įvairių medžiagų pagamintas virves, surišimo diržus, knygas ir vaizdo įrašus su instrukcijomis. Vieni populiariausių šibari prekių ženklų yra Twisted Monk, MyNawashi ir Esinem. Šibari diržų galima įsigyti iš daugelio mažmenininkų arba pasigaminti patyrusių praktikų. Internete ir spaudoje taip pat galima rasti daugybę instrukcijų, įskaitant garsių shibari ekspertų, tokių kaip Nawashi Kanna ir Osada Steve, knygas.

Čia rasite išsamesnės informacijos apie įvairius shibari surišimui skirtus gaminius:

  • Šibari surišimo virvės: Šibari surišimui naudojamos virvės, pagamintos iš natūralaus pluošto, pvz., džiuto, kanapių ar medvilnės. Šios virvės yra minkštos, lanksčios ir tvirtos, todėl idealiai tinka saugiai ir tvirtai surišti žmogų. Virvės būna įvairaus ilgio, storio ir spalvų, o jų pasirinkimas priklauso nuo asmeninių pageidavimų ir paskirties. Vieni populiariausių virvių prekių ženklų yra Twisted Monk, MyNawashi ir Esinem.
  • Šibari diržai: Šibari diržai naudojami kartu su virvėmis sudėtingiems raštams ant kūno sukurti. Jie gaminami iš odos, nailono ar kitų patvarių medžiagų ir dažnai pritaikomi įvairiems kūno tipams. Yra įvairių tipų diržų, įskaitant krūtinės diržus, juosmens diržus ir viso kūno diržus.
  • Knygos ir vaizdo įrašai su instrukcijomis: Tiems, kurie nori daugiau sužinoti apie Shibari surišimą, internete ir spaudoje galima rasti daugybę knygų su instrukcijomis. Šiose knygose aprašoma viskas - nuo pagrindinių mazgų ir suvaržymų iki sudėtingų technikų ir modelių. Populiarios garsių šibari ekspertų knygos: "The Beauty of Kinbaku"(Meistras K), "The Seductive Art of Japanese Bondage"(Midori) ir "Essence of Shibari"(Shin Nawakiri). Taip pat yra daug vaizdo pamokų tokiose svetainėse kaip "YouTube" ir " Vimeo".
  • BDSM reikmenys: Yra įvairių reikmenų, kurie pagerina Shibari patirtį, įskaitant raiščius ant akių, knechtus ir spenelių spaustukus. Šiuos priedus galima naudoti norint sustiprinti pojūčius ir sustiprinti erotinį šibari surišimo elementą.
  • Saugos priemonės: Tinkamai praktikuojamas šibari surišimas gali būti saugus ir gražus užsiėmimas, tačiau svarbu turėti tinkamas saugos priemones. Į ją įeina saugos žirklės, kad nelaimės atveju būtų galima greitai nukirpti virves, ir pirmosios pagalbos vaistinėlė bet kokiems sužeidimams gydyti. Taip pat svarbu apibrėžti saugos žodį arba signalą, kuriuo surištas asmuo galėtų pranešti apie savo diskomfortą ar nerimą šibari surišimo seanso metu.


MEO ® produktų kūrėjai iš Vokietijos susivienijo su pirmaujančiais BDSM ekspertais iš Tokijo ir sukūrė gatavų suvaržymų seriją, įkvėptą Shibari surišimo. Kadangi šie suvaržymai jau buvo pagaminti rankomis Japonijoje, galite pradėti iš karto, neįvaldydami sudėtingos mazgų mezgimo technikos. Be bondage gagos, Shibari bondage apykaklės su virvės pavadėliu, seriją taip pat sudaro Shibari antrankiai, japoniškas bičas ir net visas Hogtie rinkinys. Iš medvilninės virvės pagaminti suvaržymai ne tik gerai atrodo, bet ir yra patogūs dėvėti, minkštai priglunda prie odos ir neįsirėžia į ją. Šiuos būtiniausius surišimo reikmenis galima greitai užsidėti - jie puikiai tinka visiems surišimo mėgėjams ir pradedantiesiems!