Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Fistingo gelis

Naujienlaiškis

Fistingo gelis 

Ar jums patinka, kai seksas tampa šiek tiek intensyvesnis? Visa ranka, visu kumščiu ar net dviem kumščiais? Jokių problemų! MEO rasite tinkamą lubrikantą kumščiams.

12
už puslapį
Rodyti 13 - 20 iš 20 elementų
Rodyti 13 - 20 iš 20 elementų

fisting Gelis

 

Sveiki atvykę į MEO parduotuvę, jūsų aukščiausios kokybės prekių tiekėją fisting Gelio ir lubrikantų. Mes žinome, koks svarbus yra tinkamas lubrikantas, kad erotinė patirtis būtų visavertė ir saugi. fisting Gelis ir asmeninis lubrikantas yra nepakeičiamos pagalbinės priemonės, kurios gali padėti jūsų intymiausias akimirkas paversti dar intensyvesnėmis ir teikiančiomis pasitenkinimą. Jie suteikia reikiamą lubrikaciją, kad galėtumėte sklandžiai įsiskverbti ir įgyvendinti savo seksualines fantazijas.

 

Kas yra fistingas?

 

fistingfistingas, taip pat žinomas kaip "fist fucking", yra seksualinė praktika, kai ranka arba kumštis įkišamas į makštį arba išangę. Paprastai tam reikia šiek tiek praktikos ir pasiruošimo, tačiau naudojant tinkamą lubrikantą ir kantrybę galima patirti intensyvų seksualinį pasitenkinimą. Pradedantiesiems MEO siūlo įvairius lubrikantus ir pagalbines priemones, kurios padeda lengviau pradėti ir paverčia tai saugia bei malonia patirtimi fisting ir paversti tai saugia ir malonia patirtimi.

 

Kodėl svarbu fistingo gelis ir asmeninis lubrikantas

 

Geras fistingo gelis arba lubrikantas yra būtinas fistingo seansams. Jis sumažina trintį ir palengvina bei padaro saugesnį įsiskverbimą. Ypač kai fisting svarbu pasirinkti tinkamą lubrikantą: Fistingo lubrikantai paprastai yra tirštesnės konsistencijos nei įprasti lubrikantai, todėl užtikrina ilgesnį lubrikacijos malonumą. Jie palengvina kumščio įvedimą ir suteikia malonų pojūtį.

 

Fistingo gelių ir lubrikantų privalumai

 

Geri fistingo lubrikantai turi daug privalumų. Jie ypač ekonomiški, o speciali jų sudėtis užtikrina optimalią lubrikaciją. Jie taip pat yra draugiški odai ir tausoja jautrią intymios srities odą. Daugelis mūsų fisting Gelių taip pat yra drėkinamųjų priedų, kurie palaiko odos elastingumą ir apsaugo nuo įtrūkimų. Dar vienas privalumas: dauguma mūsų fisting Gelių yra suderinami su prezervatyvais ir gali būti naudojami su latekso gaminiais.

 

MEO fisting Gelių asortimentas

 

MEO siūlo platų fistingo gelių asortimentą. Mūsų gaminiai specialiai pritaikyti fistingo mėgėjų poreikiams ir garantuoja intensyvų malonumą. Absoliutus mūsų asortimento išskirtinumas yra PLOW GLOW - fluorescencinis gelis fisting Gelis. Jo idealus klampumas leidžia sklandžiai ir patogiai įsiskverbti, o fluorescencinė savybė užtikrina ryškią vizualinę stimuliaciją. Nuo atpalaiduojančių viso kūno masažų iki laukinių sekso seansų duše - PLOW GLOW fisting Gelis siūlo neribotas galimybes!


Visiems, kurie nori apsieiti be kvepiančių lubrikantų Slam Dunk - Nekvepiantis - fisting Gelis yra puikus sprendimas. Šis bekvapis asmeninis lubrikantas pasižymi visomis puikiomis originalo savybėmis be ypatingo kvapo, todėl puikiai tinka visiems, kurie tiesiog ieško gryno slydimo malonumo.

 

Mūsų asortimente rasite daug įvairių fistingo lubrikantų, pvz J-JELLY Fistingo lubrikantą. Tai puikiausias lubrikantas nepaprastiems potyriams fistinguojant fisting arba žaidžiant su dideliais sekso žaislais. Arba FFäusten - fisting Miltelių pagrindo lubrikantas, kurį galite maišyti su vandeniu, kaip tik norite, ir visada turėsite tobulos konsistencijos. Vienos skardinės užtenka 20 litrų geriausio lubrikanto. Puikiai tinka ilgesniems fistingo seansams ar kietiems žaidimams.

 

Fistingo lubrikantas LETS F*CK ULTIMATE ir LETS FCK HOT taip pat suteikia itin intensyvią patirtį. LETS FCK ULTIMATE gelis pasižymi atpalaiduojančiu poveikiu ir taip užtikrina maksimalų įsiskverbimą, o LETS FCK HOT gelis palepina jus jaudinančiu šildančiu poveikiu, kuris lėtai didėja. Abu geliai idealiai tinka ilgesniems fistingo seansams ir nepaprastai padidina malonumą.

 

J-JELLY fisting Lubrikantas: J-JELLY fisting Lubrikantas gelis yra geriausias lubrikantas ekstremaliems seksualiniams potyriams. Remiantis patikrinta "J-Lube" miltelių formule, šis paruoštas naudoti lubrikantas siūlo viską, ko reikia norint peržengti fizines ribas. Jis idealiai tinka intensyvioms seksualinėms praktikoms, pavyzdžiui, vaginaliniams ar analiniams lytiniams santykiams fisting ir kaip lubrikantas naudojant dulkinimo aparatus.

 

Deep fisting Gelis LE FIST: su Deep fisting Gel iš LE FIST ekstremaliausios analinės fantazijos nebėra tabu. Šis revoliucinis giluminis fist lubrikantas leidžia giliai fistingdvigubą fistingkietąjį analinį seksą ir analinį tempimą. Aukštos kokybės gelis suteikia galimybę iš naujo atrasti ir varijuoti analine meile vėl ir vėl, nesvarbu, ar vienas, ar su partneriu.

 

Boy Butter Originalus fisting Kremas: ypač intensyviai praktikai, pvz fisting šis kremas yra aukščiausios klasės kompanionas ir užtikrina malonų slydimą bei intensyvią pramogą.

 

BUTTR - fisting Sviestas: kvapą gniaužianti fistingo patirtis laukia su BUTTR fisting Sviestas. Tam reikia ne tik pasitikėjimo ir laiko, bet ir tinkamo fistingo lubrikanto - mūsų populiaraus BUTTR fisting Sviesto. Šis tobulas lubrikantas tiesiog būtinas, kad galėtumėte atsipalaidavę mėgautis visišku ištempimu ir giliu įsiskverbimu ranka ar kumščiu.

 

BUTTR - fisting Kremas: BUTTR fisting Kremą galima naudoti ir analiniu, ir vaginaliniu būdu. Jis taip pat tinka naudoti su pirštinėmis ir sekso žaislais. Ypač jei mėgstate kietesnį seksą, BUTTR fisting Kremas nesunkiai patenkins drąsiausias jūsų fantazijas.

 

BUTTR - GELAS fisting Gelis: kad fistingo seanso metu viskas vyktų sklandžiai, BUTTR fisting Gelis yra tinkamas lubrikantas. Atpalaiduojantis poveikis leidžia puikiai ištempti išangę ar makštį. Kadangi jis yra vandens pagrindo, be jokių problemų gali būti naudojamas ir su sekso žaislais bei prezervatyvais.

 

Crisco™ - analinis sviestas fistingui: Crisco™ - tai augaliniai riebalai iš Amerikos, kurie dėl puikių lubrikantų savybių naudojami kaip lubrikantas tarptautinėje fistingo ir BDSM scenoje. Jis idealiai tinka fistingpernelyg intensyviai masturbacijai ir, žinoma, taip pat edging.

 

Taip pat yra specialių fistingo gelių, kurių sudėtyje yra vietinio anestetiko. Tokie lubrikantai gali būti ypač naudingi pradedantiesiems, nes suteikia komforto ir palengvina įvedimą. Jie praturtinti tokiomis sudedamosiomis dalimis kaip lidokainas arba benzokainas, kurios laikinai sumažina gydomų odos plotų jautrumą. Tai gali sumažinti skausmingą pojūtį atliekant fisting sumažinti, o tai savo ruožtu leidžia švelniau ir lengviau įsiskverbti.

 

Nepaisant jų anestezuojamojo poveikio, šie fisting Geliai nesumažina seksualinio malonumo. Jie padeda sumažinti galimą skausmą nesumažindami jausmingos patirties. Dėl to jie yra puikus pasirinkimas pradedantiesiems, kurie nori lėtai pripratinti savo kūną prie pojūčių fisting priprasti prie pojūčių.

 

Vis dėlto reikėtų pažymėti, kad net ir naudojant nuskausminamųjų savybių turinčius fistingo gelius labai svarbu kruopščiai pasiruošti ir išsamiai bendrauti su partneriu. Šie fisting Gelių paskirtis - ne slopinti skausmą, o suteikti partneriui daugiau malonumo.

 

Nesvarbu, ar esate fisting bandote tai pirmą kartą, ar jau turite patirties šioje srityje, mūsų fistingo geliai su nuskausminamaisiais priedais siūlo jums kokybę ir pagalbą, kad jūsų intymios akimirkos būtų kuo malonesnės.

 

Mūsų asortimente rasite dar daugiau fisting Gelių ir prie jų derančių fistingo priedų, pavyzdžiui, fistingo pirštinių arba slings. Pasižvalgykite ir raskite naują mėgstamiausią gaminį. Mums svarbu, kad rastumėte asmeninį lubrikantą, kuris geriausiai tinka jums ir jūsų poreikiams.

 

Patarimai, kaip naudoti fistingo gelį ir asmeninį lubrikantą

 

Naudojimas fisting Gelį ir lubrikantą yra labai paprasta. Jis tepamas ant rankos arba kumščio ir ant vietos, į kurią bus įsiskverbta. Svarbu visada naudoti pakankamai fisting Naudoti pakankamai gelio. Jei reikia, galite pakartotinai užtepti fisting Dar kartą užtepti gelio. Būkite kantrūs ir skverbkitės lėtai. Ypač kai fisting svarbu neskubėti ir elgtis atsargiai. Ir, žinoma: pasikalbėkite apie savo norus ir ribas, kad abu partneriai galėtų mėgautis patirtimi.

 

Saugumas ir sveikata

 

Saugumas yra fisting svarbiausias prioritetas. Todėl rekomenduojama mūvėti pirštines. Jos gali padėti sumažinti sužeidimų ir infekcijos riziką. Taip pat įsitikinkite, kad naudojate pakankamai fisting Gelio ir neskubėkite. Nesielkite per greitai ir atkreipkite dėmesį į partnerio reakciją. Jei jaučiate skausmą ar diskomfortą, nedelsdami sustokite.

 

Atsiliepimai ir klientų nuomonės apie mūsų fisting Gelį:

 

Mūsų klientai mėgsta mūsų fisting Gelius. Štai keletas patenkintų klientų pareiškimų:

 

"Geriausias fisting Gelis, kurį kada nors naudojau. Jis ilgai išlieka glotnus ir leidžia lengvai ir maloniai įsiskverbti kumščiui į išangę". "Super produktas! Labai ekonomiškas ir malonus odai. Galiu tik rekomenduoti! "Puikiai tinka fisting. Lengvai tepasi ir ilgai išlieka slidus."

 

Džiaugiamės teigiamais klientų atsiliepimais ir nuolat stengiamės dar labiau tobulinti savo gelius fisting Toliau tobulinti mūsų gelius. Mūsų tikslas - visada pasiūlyti savo klientams geriausią įmanomą kokybę.

 

Rekomendacijos - fisting Gelis:

 

Apibendrinant galima teigti, kad geras fisting Gelis arba fisting Ar lubrikantas yra būtinas, kad fisting Patirtį yra būtinas. MEO fisting Geliai stebina savo kokybe, ilgaamžiškumu ir suderinamumu su oda, be to, jie jau daugelį metų yra išbandyti mūsų klientų.

 

Tikimės, kad savo informacija ir patarimais galėjome jums padėti fisting Geliu ir linkime daug džiaugsmo per kitą erotinį nuotykį su mūsų fisting Geliu!

 

Kontaktai ir klientų aptarnavimas:

Jei turite klausimų ar pageidavimų, nedvejodami susisiekite su mumis. Su mumis galite susisiekti el. paštu, telefonu arba naudodamiesi mūsų svetainėje esančia kontaktų forma. Mūsų klientų aptarnavimo komanda mielai jums patars ir padės išsirinkti produktą.

Dažniausiai užduodami klausimai (DUK)

 

Klausimas: Ar fisting saugus?

Atsakymas: Taip, jei tai daroma teisingai ir atidžiai. Svarbu naudoti pakankamai tepalo ir mūvėti pirštines, kad sumažintumėte sužeidimų riziką. Jei atsiranda skausmas ar diskomfortas, nedelsdami nutraukite.

 

K: Koks yra geriausias lubrikantas fistingui?

A.: Fistingo lubrikantai paprastai yra tirštesnės konsistencijos nei įprasti lubrikantai ir užtikrina ilgesnę lubrikaciją. Kuris produktas yra geriausias, yra labai individualu ir priklauso nuo asmeninių pageidavimų. Paprastai rekomenduojame fisting Gelius iš LETS F*CK MEO serijos.

 

K: Kiek fisting Gelio ar fisting Gelio ar tepalo turėčiau naudoti?

A: Visada geriau naudoti šiek tiek daugiau nei per mažai lubrikanto. Visada galite įpilti daugiau fisting Gelio, jei reikia.

 

K: Kuo ypatingas fisting Gelių ir fisting MEO gelių ir lubrikantų?

A: MEO fisting Geliai yra aukščiausios kokybės ir buvo specialiai fisting sukurtos specialiai. Jie švelnūs odai, pasižymi optimaliu tepumu ir yra labai ekonomiški.

 

K: Ar fisting Geliai taip pat tinka naudoti su prezervatyvais?

A: Kai kurie mūsų fistingo geliai yra suderinami su prezervatyvais, todėl gali būti naudojami su latekso gaminiais. Kiti - ne (žr. atskirų gaminių aprašymus mūsų kataloge).

 

K: Kuo skiriasi fistingo gelis nuo lubrikanto?

A: Fistingo gelis paprastai yra tirštesnės konsistencijos nei įprasti lubrikantai ir yra specialiai sukurtas fistingo praktikoms.

 

K: Kur galima įsigyti fisting Pirkti gelių?

A: MEO produktus galite patogiai užsisakyti mūsų internetinėje parduotuvėje. Pristatome greitai ir diskretiškai - visame pasaulyje!

 

K: Ar galiu MEO užsisakyti ir telefonu?

A: Taip, kviečiame skambinti mums ir užsisakyti telefonu. Mūsų draugiška klientų aptarnavimo komanda mielai jums padės.

 

K: Kaip greitai bus išsiųstas mano užsakymas?

A: Paprastai išsiunčiame tą pačią arba kitą darbo dieną po užsakymo gavimo. Siunčiame visame pasaulyje su DHL arba UPS.

 

K: Kaip galėčiau susisiekti su MEO, jei kiltų klausimų?

A: Su mumis galite susisiekti el. paštu, telefonu arba naudodamiesi mūsų svetainėje esančia kontaktų forma. Mūsų klientų aptarnavimo tarnyba mielai jums padės!

 

Rekomendacijos

 

Po visos išsamios informacijos, produktų pristatymų ir klientų atsiliepimų galite būti tikri, kad mūsų MEO fisting Gelis ir asmeninis lubrikantas suteikia jums paramą ir saugumą visose intymiose ir aistringose akimirkose. Aukšta kokybė, ilgaamžiškumas ir malonus pojūtis ant odos, kurį giria mūsų klientai, fistingo patirtį paverčia visapusiškai sėkminga. Ar PLOW GLOW - Action Lube ar Slam Dunk - Be kvapo - fisting Gelis, kiekvienas gaminys buvo kruopščiai išbandytas ir įrodytas, kad atitiktų arba viršytų jūsų poreikius ir lūkesčius.

 

Kontaktai ir klientų aptarnavimas

 

Jei turite klausimų apie mūsų gaminius arba jums reikia patarimo dėl gaminių pasirinkimo, nedvejodami kreipkitės į mus. Mūsų speciali klientų aptarnavimo komanda gali kreiptis el. paštu, telefonu arba naudodamiesi mūsų svetainėje esančia kontaktų forma. Visada stengiamės kuo greičiau ir išsamiau atsakyti į jūsų klausimus ir atsižvelgti į individualius pageidavimus.

 

Baigiamieji žodžiai

 

Dėkojame, kad susidomėjote mūsų fisting Tepalais ir tikimės, kad mūsų MEO fisting Gelis ir asmeninis lubrikantas lydės jus būsimuose erotiniuose nuotykiuose. Įsitikinkite mūsų gaminių kokybe ir veiksmingumu ir atraskite naują seksualinio malonumo dimensiją. Tikimės būti patikimu jūsų partneriu fisting būti jūsų patikimu partneriu. Be to, mūsų fisting Gelių ir asmeninių lubrikantų, savo parduotuvėje siūlome didelį kitų prekių, galinčių praturtinti jūsų erotinę patirtį, pasirinkimą. Peržiūrėkite mūsų asortimentą ir atraskite galimybių įvairovę! Leiskite mums įkvėpti jus siekti naujų erotinių aukštumų!

Nesvarbu, ar pasitempsite su dideliu dildo, fistingo žaisliukais, analiniais karoliukais, anal iniais kaiščiais ar senu geru analiniu seksu, turime kaip tik tokių lubrikantų, kurie garantuos jums visišką malonumą be jokio skausmo. Nuo šiol galėsite mėgautis maksimalia stimuliacija su minimaliu diskomfortu. Net ir per pačias įtempčiausias BDSM sesijas svarbu, kad visam laikui nepažeistumėte jautriausios vietos. Štai kodėl visi mūsų fisting Lubrikantai ir lubrikantai-kremai pagaminti iš geriausių ingredientų, kad galėtumėte maloniai ir lengvai "priimti" savo partnerius. MEO asmeniniai lubrikantai yra ypač švelnūs ir ilgai išliekantys, todėl užtikrins, kad per fisting seansą viskas vyktų sklandžiai!

Kokie asmeniniai lubrikantai rekomenduojami fisting rekomenduojami?

fisting lytinis aktas, kurio metu ranka arba kumštis įkišamas į makštį arba tiesiąją žarną, reikalauja asmeninio lubrikanto, specialiai sukurto tokio tipo seksui. Lubrikantai, skirti fisting paprastai būna tirštesni ir ilgiau veikiantys nei kiti lubrikantai, nes jie turi užtikrinti pakankamą lubrikaciją ilgesnį laiką ir gilesniam įsiskverbimui.

Kai kurie dažniausiai naudojami lubrikantai, skirti fisting yra šie:

1. J-Lube: J-Lube - tai milteliai, kuriuos galima sumaišyti su vandeniu, kad susidarytų tirštas, slidus lubrikantas. Jis labai populiarus fisting Bendruomenėje, nes labai ilgai išlieka ir optimaliai sutepa. Tačiau maišant ir tepant jis gali būti šiek tiek netvarkingas.

2. Crisco: Crisco yra augalinis sutrumpintas sviestas, kuris dažnai naudojamas kaip lubrikantas fisting. Jis yra tirštas ir ilgai išliekantis bei suteikia daug lubrikacijos sekso metu fisting. Tačiau Crisco nėra saugus naudoti su latekso prezervatyvais ir gali sutepti tekstilės gaminius.

3. Silikono pagrindo lubrikantai: Silikono pagrindo lubrikantai taip pat tinka fisting , nes yra ilgai išliekantys ir suteikia daug lubrikacijos. Tačiau jie nėra saugūs naudoti su silikoniniais sekso žaisliukais ir gali būti sunkiau valomi nei kitų rūšių asmeniniai lubrikantai.

4. Vandens pagrindo asmeniniai lubrikantai: Vandens pagrindo asmeniniai lubrikantai gali būti naudojami fisting , tačiau jie nėra tokie ilgaamžiai kaip kitų rūšių asmeniniai lubrikantai. Tačiau juos lengva valyti ir jie suderinami su dauguma sekso žaislų ir prezervatyvų.

5. LE FIST: su LE FIST galima įsiskverbti be jokio skausmo. LE FIST yra ypatingos konsistencijos kremas, sukuriantis puikų ir ilgalaikį slydimo efektą. LE FIST vilioja šilkine konsistencija, bekvape sudėtimi ir itin ilgai trunkančiu slydimo pojūčiu.

6. LET'S FUCK: LET'S FUCK yra lubrikantas, dėl ypatingo ingredientų derinio pasižymintis nuskausminamosiomis ir (arba) raminamosiomis savybėmis. Idealiai tinka įvairiems ekstremaliems analiniams tempimo žaidimams arba pasiruošti dideliam dildo ar fisting.

Renkantis fistingo lubrikantą svarbu atsižvelgti į tokius veiksnius kaip klampumas, naudojimo laikas ir suderinamumas su sekso žaislais bei prezervatyvais, jei taikoma. Taip pat svarbu bendrauti su partneriu ir naudoti daug lubrikanto, kad užtikrintumėte saugią ir malonią patirtį.