Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos rankovės ir varpos dangteliai

Naujienlaiškis

Varpos rankovės ir varpos dangteliai 

Daugiau ne tik svajoti apie didelį, storą, putlų penį! Varpos rankovė yra būtent tai, kas išpildys jūsų svajones ir patenkins jūsų partnerę! Naudojant penio įvorę analinis ir vaginalinis įsiskverbimas tampa dar intensyvesnis ir labiau jaudinantis! Su integruotu erekciją didinančiu penio žiedu arba be jo, varpos įvorė yra vienas greičiausių ir p...

Daugiau ne tik svajoti apie didelį, storą, putlų penį! Varpos rankovė yra būtent tai, kas išpildys jūsų svajones ir patenkins jūsų partnerę! Naudojant penio įvorę analinis ir vaginalinis įsiskverbimas tampa dar intensyvesnis ir labiau jaudinantis! Su integruotu erekciją didinančiu penio žiedu arba be jo, varpos įvorė yra vienas greičiausių ir paprasčiausių būdų pagerinti ir pagyvinti seksualinį gyvenimą.

Daugiau
12
už puslapį
Rodyti 13 - 18 iš 18 elementų
Rodyti 13 - 18 iš 18 elementų

Ką turėtumėte žinoti apie varpos rankoves

Penio rankovės suteikia daugiau ilgio ir storio, o tai gali padidinti pasitikėjimą savimi ir suteikti daugiau malonumo sekso metu.

Penio rankovės taip pat naudojamos siekiant stipresnės erekcijos. Dėl varpos rankovių sandarumo kraujas varpoje geriau surenkamas ir užtikrina kietesnę erekciją. Varpos rankovės taip pat yra ideali pagalbinė priemonė priešlaikinei ejakuliacijai gydyti, nes jos gerokai sumažina jautrumą. Penio rankovės gali būti naudojamos kaip varpos pakaitalas tuo atveju, kai erekcija nebeįmanoma (čia ypač tinka modeliai, pagaminti iš stabilių, kietesnių medžiagų).

Tobulas varpos dydis - vargu ar yra kitas seksualumo srities klausimas, kuris kartas nuo karto rūpėtų tiek daugybei vyrų. Ar jis per mažas, per didelis, per storas, per plonas?

Beveik 70 % iš 200 vyrų, dalyvavusių universiteto apklausoje, teigė, kad jiems labiausiai rūpi jų ūgis, svoris ir, svarbiausia, penio dydis. Žinoma, net ilgas ir storas penis negarantuoja, kad jūsų partnerė patirs orgazmą.

Priešingai: geras seksas nežino dydžio. Greičiau jis priklauso ir nuo tinkamos padėties, daug įsijautimo, erogeninių zonų stimuliavimo, taip pat nuo atitinkamos moters / vyro kūno pojūčių ir nuotaikos.

Tačiau net jei vienintelė problema yra ilgis, yra tam tikrų pagalbinių priemonių, kurios gali kompensuoti nepakankamą dydį arba per mažą varpos apimtį. Tai, pavyzdžiui, penio rankovės. Dėl jų varpa tampa ilgesnė ir storesnė arba dėl specialios tekstūros jūsų partnerė sekso metu jaučia daugiau.

Kas yra varpos rankovės ir kam jos tinka?

Varposrankovės - tai sekso žaisliukai, paprastai pagaminti iš silikono ar kitų lanksčių medžiagų, kurie vilkimi ant varpos, o kartais ir ant sėklidžių, panašiai kaip prezervatyvai.

Tačiau, skirtingai nei prezervatyvai, varpos rankovės gali būti naudojamos neribotą skaičių kartų ir nėra skirtos nėštumo prevencijai ar apsaugai nuo infekcijos. Veikiau jos yra tarsi antroji oda ant varpos ir lytinių santykių metu taip pat įkišamos į makštį arba išangę. Todėl penio įmautės tinka ir heteroseksualiems, ir homoseksualiems vyrams.

Penio rankovės: ilgesniam ir storesniam peniui

Kai kurios varpos įvorės taip pat atlieka varpos pailginimo arba išplėtimo funkciją. Tai leidžia jūsų partneriui sekso metu daugiau jausti ir labiau stimuliuoti G tašką arba prostatą. Kai kurios varpos įvorės taip pat turi išorėje esančius įdubimus arba griovelius, kad jūsų partnerė patirtų dar intensyvesnį įsiskverbimą. Šias penio įmautes taip pat galite naudoti, net jei jūsų penis yra visiškai "normalaus" dydžio - kad sekso metu būtų šiek tiek įvairesnis ir įdomesnis.

Penio įvorės: didesnei ištvermei sekso metu

Kadangi kai kurios penio įmautės sumažina tikrojo penio trintį makštyje arba išangėje, įsiskverbimo metu nejausite tiek daug, kiek nejaustumėte be penio įmaučių. Štai kodėl daugelis vyrų varpos rankoves naudoja norėdami atitolinti savo orgazmą.

Varpos rankovės: stipresnei erekcijai

Dėl varpos rankovės sandarumo varpos kraujas labiau koncentruojasi varpoje, todėl varpos rankovės taip pat gali užtikrinti geresnę ištvermę ir kietesnę erekciją. Tiesą sakant, jos buvo sukurtos šiam tikslui.

Taip pat yra modelių, kuriuose du žiedai sujungti plonu strypeliu - vienas skirtas varpos kotui, kitas - žandikauliui. Dėl tokios konstrukcijos varpa netampa ilgesnė ar platesnė, tačiau ji padeda ją ištiesinti. Todėl minėtais atvejais įvorės tinka ir erekcijos sutrikimams palaikyti.

Ką reiškia "erekcijos sutrikimas"?

Erekcijos sutrikimas, dar vadinamas erekcijos disfunkcija, impotencija arba potencijos sutrikimu, pasireiškia tada, kai varpa prieš lytinius santykius nebūna pakankamai kieta arba lytinių santykių metu per anksti nusilpsta, todėl normalūs lytiniai santykiai tampa neįmanomi. Be to, 2/3 visų bandymų nepavyksta ir ši problema išlieka ilgesnį laiką. Taigi, jei vakar negalėjote užsiimti seksu, nes, pavyzdžiui, patyrėte didelį stresą, tai, žinoma, nėra potencijos sutrikimas.

Potencijos sutrikimo priežastys yra labai įvairios. Ypač jauniems vyrams dažnai jas sukelia psichologinės priežastys, pavyzdžiui, su stresu susijusios problemos santykiuose, depresija ir t. t. Jas reikėtų aptarti su psichologu ar konsultantu. Vėliau jas reikėtų išsamiau aptarti su psichologu arba psichoterapeutu. Kita vertus, erekcijos sutrikimai paprastai pasireiškia vyresnio amžiaus vyrams. Erekcijos sutrikimus paprastai sukelia fiziniai nusiskundimai, pavyzdžiui, kraujagyslių ligos (aterosklerozė) arba kiti kraujotakos sutrikimai, kuriuos sukelia, pavyzdžiui, diabetas, aukštas kraujospūdis arba lipometaboliniai sutrikimai. Čia dažnai padeda gyvenimo būdo pakeitimas, t. y. mažiau riebaus maisto, jokių cigarečių, saikingai vartoti alkoholį, daugiau judėti. Be to, galimos priežastys gali būti ir testosterono trūkumas arba šalutinis vaistų poveikis. Kartais impotencija gali nueiti net taip toli, kad vyrai apskritai nebegali pasiekti erekcijos. Pavyzdžiui, varpos protezų pavidalo penio įvorės, kurios atrodo labai panašiai į varpą ir kurias galima užsidėti, gali padėti vis dėlto gyventi visavertį lytinį gyvenimą.

Penio įvorių privalumai iš pirmo žvilgsnio:

  • Rankovės suteikia varpai daugiau galios, ilgio ir storio
  • Penio įvorės su antgaliais papildomai stimuliuoja makštį arba išangę
  • Penio rankovės sukuria didesnį trinties paviršių, todėl labiau jaudina
  • padeda išlaikyti erekciją ir (arba) ją sustiprinti
  • Penio įvorės gali būti naudojamos kaip varpos pakaitalas, jei erekcija nebeįmanoma (modeliai pagaminti iš stabilių, kietesnių medžiagų)
  • Priklausomai nuo modelio, penio rankovės atitolina ejakuliaciją
  • Paįvairina mylėjimąsi
  • Penio rankovės gali būti uždedamos ant dildo ar vibratoriaus (todėl penio rankovės tinka ir moterims)


Kokiųyra varpos rankovių rūšių?

Varpos rankovių asortimentas labai įvairus. Tačiau dauguma rankovių yra storesnio prezervatyvo formos, dažnai turi įdubimą ar griovelius ir yra sandariai užsmaukiamos ant varpos. Tokio tipo penio įvorės tiesiog tarnauja kaip malonus sekso žaisliukas, paįvairinantis jūsų seksualinį gyvenimą ir papildomai stimuliuojantis jūsų merginos makštį arba mylimojo išangę.

Kiti variantai taip pat vadinami penio įvorėmis. Jų funkcija panaši į pirmiau minėtų penio rankovių, tačiau jos neturi antgalio. Todėl rankovės uždengia tik varpos kotą, tačiau varpos žandikaulis lieka atviras. Tai reiškia, kad skverbdamiesi į partnerę jaučiate daug daugiau.

Dar daugiau malonumo suteikia vibruojančios arba klitorio stimuliatorių turinčios rankovės arba manžetės. Šie sekso žaisliukai panašūs į populiarius vibratorius Rabbit Vibratoriai.

O dar yra modelių, kurie atrodo kaip dideli peniai, rankos ar kumštis. Jie paprastai naudojami norint itin pailginti varpą ir suteikti jai daugiau apimties. Jie taip pat sumažina pojūtį įsiskverbimo metu, kad sekso metu galėtumėte išsilaikyti dar ilgiau.

Įvairių rūšių penio įvorių apžvalga

  • Penio įvorės su antgaliais: Sukuria intensyvius, jaudinančius pojūčius makšties ar analinėje srityje
  • Penio rankovė: tinka tik aplink varpos kotą; taip pat gali būti naudojama kaip varpos žiedas erekcijai padidinti
  • Vibruojanti varpos rankovė: papildomas susijaudinimas vibruojant
  • Penio ilgintuvas: didesnio ilgio ir apimties; galima intensyviau stimuliuoti G ir A taškus
  • Real Feeling Penis Sleeve: atrodo kaip tikras, odos spalvos penis su venomis
  • Penio antgaliai su tinklelio struktūra: panašūs į penio antgalius su antgaliais, tačiau tinklelio struktūra sukuria dar unikalesnį pojūtį makštyje arba išangėje
  • Penio rankovės su integruotu sėklidžių žiedu: gali būti tvirtinamos prie kapšelio, kad neslystų ir šiek tiek suspaustų sėklides, o tai leidžia ilgiau ištverti
  • Penio įvorė su klitorio stimuliatoriumi: kaip ir triušio vibratoriuose, ant įvorės kotelio yra nedidelis išlenktas pratęsimas, kuris stimuliuoja klitorį
  • Penio įvorė su integruotu masturbatoriumi: įvorės įėjimas atrodo kaip makštis su tikroviškai suformuotomis lytinėmis lūpomis arba kaip vyro analinė anga; panašus į masturbatorių, bet tinkamas įkišti į tikrą makštį / analinę angą


Įvairios penio įmautės taip pat skiriasi savo forma, spalva ir medžiaga. Kadangi varpos įvorės paprastai turi būti labai elastingos, jos paprastai gaminamos iš TPE, silikono, latekso arba PVC.