Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Watersports Kink

Naujienlaiškis

Watersports "Kink System RECYCLER" su analiniu kaiščiu, skaistybės diržu, varpos kaiščiu ir vamzdeliu

Mūsų BDSM Watersports Kink System RECYCLER sudaro analinis kištukas, varpos kištukas, nekaltybės diržas ir jūsų kūnas, sudarantys savarankišką sistemą, kuri puikiai "perdirba" jūsų šlapimą.

Daugiau informacijos

2426/00

169,90 €


-50,00 €

119,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų BDSM Watersports "Kink System RECYCLER" sujungia analinį kištuką, varpos kištuką, nekaltybės diržą ir jūsų kūną į savarankišką sistemą, kuri puikiai tinka jūsų šlapimui "perdirbti".

     

    Bausmė, pažeminimas, objektyvizavimas ar apdovanojimas? Terminai "šlapinimosi žaidimas", "auksinis dušas" arba "vandens sportas" apibūdina erotiką, susijusią su šlapimo tema.

     

    Watersports Kink System RECYCLER: nekaltybės diržas su varpos kištuku yra nuostabiai veiksmingas būdas visiškai kontroliuoti partnerio geismą ir tuo pat metu patenkinti savo arba jo fantazijas. Dėl ypatingos konstrukcijos varpos kaištis sukelia intensyvius pojūčius įsiskverbimo metu ir yra aiškiai juntamas. Kai varpos kištukas ir skaistybės diržas yra vietoje, pritvirtinama pakabinama spyna, kad varpos kištuko nebebūtų galima nuimti be leidimo. Kuo labiau didėja susijaudinimas, tuo malonesnis, o svarbiausia - kankinantis tampa Bottom. Naudojant vandens sporto kinkų sistemą RECYCLER, lankstus vamzdelis sujungia varpos kištuką su analiniu kištuku. Butt plug pagamintas iš higieniško nerūdijančiojo plieno, jo paviršius blizgus, poliruotas, be dirginančių kraštų. Dėl švelniai užapvalinto galiuko ir kūgio formos analinį kaištį maloniai lengva įkišti.

     

    Kaip naudoti skaistybės diržą su analiniu kaiščiu ir varpos kaiščiu?

     

    Watersports Kink System RECYCLER yra SM žaislas ir puikus aksesuaras šlaplės ir analinių malonumų žinovams bei mėgėjams! Tuščiaviduris plėstuvas arba varpos kaištis įkišamas į varpą ir itin intensyviai stimuliuoja, o lytinius organus visiškai uždaro skaistybės diržas. Varpos kaištis sujungtas su tuščiaviduriu analiniu kaiščiu vamzdeliu, kurį galima įkišti į išangę. Tokiu būdu šlapimą galima nukreipti tiesiai iš varpos į išangę, beveik kaip klizmą, neprarandant nė lašo. Varpos kamščiui įkišti reikėtų naudoti mūsų VERYDEEP lubrikantą, o butt plug - hibridinį lubrikantą MANCUNT. Varpos kištukas švelniai įkišamas į šlaplę, vamzdelis prakišamas tarp kojų, tada į išangę įkišamas užpakalinis kištukas. Žinoma, užpakaliuko kištuką galima įkišti ir į partnerio išangę ir suteikti jam malonią, šiltą klizmą.

     

    Kaip valyti MEO® "Watersports Kink System"?

     

    Varpos kištuką, analinį kištuką ir skaistybės diržą galima higieniškai išvalyti, dezinfekuoti ir net sterilizuoti po naudojimo. Norėdami kruopščiai išvalyti "Watersports Kink System RECYCLER", rekomenduojame naudoti mūsų purškiklį INSTACLEAN.

     

    Watersports dar žinomas kaip auksinis dušas: pavojus sveikatai?

     

    Ar naudojate "Watersports Kink System RECYCLER" atskirai? Manoma, kad pavojus sveikatai vartojant auksinį dušą yra gana mažas. Nors šlapimas yra organizmo atliekos, jis laikomas steriliu, jei ekskretorius yra sveikas, t. y. neserga, pavyzdžiui, šlapimo pūslės infekcija. Jei naudojate vandens sporto kinkinių sistemą RECYCLER su partneriu: auksiniai dušai negali būti laikomi saugiu seksu.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Watersports Kink System RECYCLER
    • Fetišas Watersports
    • Nekaltybės diržas su urofiliniais priedais
    • Analinis kaištis su vamzdeliu, prijungtu prie varpos kaiščio
    • Penio kištukas su anga
    • Analinis kaištis su anga
    • Įskiepiai yra kruopščiai pagaminti ir subtiliai nupoliruoti
    • Urofilija - tai lytinis potraukis šlapimui. Šlapinimosi procesas arba pats šlapimas patiriamas kaip erotinis ir seksualiai stimuliuojantis.
    • Užpakalinis kištukas: ilgis 6,6 cm, skersmuo 3,8 cm
    • Vamzdžio ilgis: 90 cm
    • Nekaltybės narvas: vidinis skersmuo 35 mm, vidinis ilgis 66 mm
    • Penio kamštis: ilgis 55 mm, skersmuo 8 mm
    • Žiedo dydis 45 mm
    • Dažnai perkami priedai: The Spanking BDSM paddle iš MEO (spauskite čia)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Bin vollkommen begeistert

    Top Produkt, einfach anzuwenden und der Saft läuft dahin wo er hin soll

    • 0 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Fast perfekt

    Für mich könnte der Butt Plug etwas größer dimensioniert sein, aber vom Prinzip her gut durchdacht und funktioniert ohne jeden Mangel.

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Bin sehr begeistert

    Funktioniert einwandfrei und erfüllt mir viele meiner ultimativen Fantasien wenn ich das "System" beim Bondage tragen muss. So erniedrigt zu werden und sich nicht währen zu können ist wirklich toll.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Vraiment décevant !

    A l'usage, l'objet ne m'apporte pas satisfaction.
    La cage pénienne est assez courte, le plug urétral pas assez long, si bien que l'urine refoule le diamètre intérieur n'accorde pas suffisamment de débit pour remplir l'ampoule rectale, fermée par un plug anal de dimension trop réduite pour assurer l'étanchéité, ce qui occasionne des fuites tant au niveau anal que du pénis. Compte tenu du prix de 100 € au lieu d'un prix initial de 150, cela me déçoit beaucoup, cela ne vaut le prix dépensé.
    Le concept était vraiment intéressant, cependant quelle déconvenue...

    • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Watersports "Kink System RECYCLER" su analiniu kaiščiu, skaistybės diržu, varpos kaiščiu ir vamzdeliu

    Watersports "Kink System RECYCLER" su analiniu kaiščiu, skaistybės diržu, varpos kaiščiu ir vamzdeliu

    Mūsų BDSM Watersports Kink System RECYCLER sudaro analinis kištukas, varpos kištukas, nekaltybės diržas ir jūsų kūnas, sudarantys savarankišką sistemą, kuri puikiai "perdirba" jūsų šlapimą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: