Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Policijos antrankiai

Naujienlaiškis

Clejuso - Sunkūs policijos antrankiai - Nr. 13

Ypač sunkūs ir įspūdingi "Clejuso" iš Solingeno policijos antrankiai Nr. 13. Nepaisant didelio, maždaug 1 kg svorio, šie antrankiai yra gana patogūs, nes turi plačius kontaktinius paviršius. Taigi antrankių svoris pasiskirsto ypač gerai ir jie neįsirėžia.

Daugiau informacijos

4154/13

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ypač sunkūs ir įspūdingi Clejuso iš Solingeno policijos antrankiai Nr. 13. Nepaisant didelio, maždaug 1 kg svorio, šie antrankiai yra gana patogūs, nes turi plačius kontaktinius paviršius. Taigi antrankių svoris pasiskirsto ypač gerai ir jie neįsirėžia. Šie policijos antrankiai yra daugkartinio užrakinimo, tinkami ir siauriems, ir platiems riešams, todėl yra pirmasis pasirinkimas BDSM seansui.

    Be įspūdingo svorio ir didelio pločio, šie vokiški antrankiai turi ir kitų privalumų.

    Policijos antrankiai turi greito fiksavimo slankiklį, kuris užtikrina greitą ir saugų fiksavimą vos vienu piršto prisilietimu. Kai antrankiai tvirtai užmaunami ant partnerio riešų, tvirta dviejų grandžių grandinė taip apriboja jo judėjimo laisvę, kad jis lieka jūsų malonei. Kadangi vis dar galimi nedideli, kontroliuojami judesiai, partneris vis dar gali atlikti įvairias "kūrybines užduotis" surišimo metu. Ypač didelis antrankių svoris visada primins jūsų Sub apie situaciją, kurioje jis yra.

    16 fiksavimo padėčių ir kintamas vidinis skersmuo - nuo 155 iki 225 milimetrų, todėl antrankius galima labai tiksliai reguliuoti, be to, jais galima surišti ir subines su stipresniais riešais. Skirtingai nei kiti dideli antrankiai, "Clejuso" antrankiai Nr. 13 leidžia surišti ir vidutinio dydžio riešus.

    Daugiau informacijos:

    • Policijos antrankiai iš Vokietijos
    • Gamintojas: Clejuso
    • Antrankiai su jungiamąja grandine
    • Medžiaga: plienas, nikeliuotas
    • Svoris: 1 000 g
    • Mažiausias vidinis perimetras: 155 mm
    • Didžiausias vidinis perimetras: 225 mm
    • Antrankių ir antrankių "Clejuso" prekės ženklas reiškia "Clemen & Jung" - Vokietijos bendrovę, kuri specializuojasi aukštos kokybės apsaugos produktų gamyboje. Įmonė įsikūrusi Zolingene, Šiaurės Reino-Vestfalijos žemėje esančiame mieste, kuris nuo seno garsėja aukštos kokybės stalo įrankiais ir metalo gaminiais. Bendrovė "Clejuso" yra žinoma dėl savo aukštos kokybės antrankių ir antrankių, kuriuos naudoja policija, saugos tarnybos ir teisėsaugos institucijos visame pasaulyje. "Clejuso" gaminiai pasižymi ilgaamžiškumu, patikimumu ir saugumu. Be to, "Clejuso" taip pat populiari tarp BDSM ir surišimo mėgėjų, nes gaminiai atitinka aukštus kokybės ir saugumo reikalavimus.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    exelente

    en mode abandonné, robuste et fiable. utilisé depuis 1 ans et 6 mois d'usage mensuel ,-)

      Vertinimas 

      Robuste

      Un peu lourd (1kg) mais c'est la condition de la robustesse. Très facile à ouvrir et fermer. Livré avec 2 clés

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Starke Ausführung und große Sicherheit

      Neben dem beeindruckenden Gewicht und der sicheren Stärke hat das Handfessel Modell auch einige weitere Vorzüge zu bieten. Darunter der Schnellverriegelungsschieber, der das Anlegen der Handschelle selbst dann noch erlaubt, wenn es hoch und hektisch hergeht. Mit 16 Schließpositionen und einem variablen Innendurchmesser von 155 bis 225 Millimetern kann die Handfessel sehr genau angepasst werden und erlaubt auch das Fixieren von Personen mit stärkeren Handgelenken. Anders als bei extremen Sondergrößen lassen sich mit dem Handfessel Modell von Clejuso allerdings auch durchschnittliche Größen umfassen. Die kurze Kettenverbindung mit zwei Gliedern sorgt zudem für eine effektive Einschränkung der Bewegungsfreiheit.

      • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Clejuso - Sunkūs policijos antrankiai - Nr. 13

      Clejuso - Sunkūs policijos antrankiai - Nr. 13

      Ypač sunkūs ir įspūdingi "Clejuso" iš Solingeno policijos antrankiai Nr. 13. Nepaisant didelio, maždaug 1 kg svorio, šie antrankiai yra gana patogūs, nes turi plačius kontaktinius paviršius. Taigi antrankių svoris pasiskirsto ypač gerai ir jie neįsirėžia.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      5 kitų tos pačios kategorijos prekių: