Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinis tempimas

Naujienlaiškis

Butt plug Challenger - Extremeo serija

Norite patyrinėti analinio tempimo meną arba pasiruošti fistingo seansui? Tuomet "Challenger" iš mūsų populiariosios "Extremeo" serijos yra kaip tik jums. Šis butt plug specialiai sukurtas ištempti išangę ir kartu intensyviai stimuliuoti.

Daugiau informacijos

3445/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ar norėtumėte patyrinėti analinio tempimo meną arba puikiai pasiruošti fistingo seansui? Tuomet "Challenger" iš mūsų populiariosios "Extremeo" serijos yra kaip tik jums. Šis butt plug buvo specialiai sukurtas tam, kad ištemptų analinę angą ir kartu intensyviai stimuliuotų.

     

    Ar esate pasiruošę iššūkiui? Atraskite "Challenger"!

     

    Pavadinimas "Challenger" butt plug iš "Extremeo" serijos buvo pasirinktas neatsitiktinai. Jis reiškia gryną iššūkį, su kuriuo teks susidurti norint ištirti ir praplėsti savo išangės ribas. Būtent šį iššūkį daugelis laiko kvietimu - kvietimu į intensyvius, dar neregėtus potyrius. "Challenger" kviečia įveikti naujas ribas, visiškai naujai pažinti save ir savo pomėgius. Tai daugiau nei butt plug, tai misija į naują ekstremalių malonumų teritoriją.

     

    "Challenger": idealus butt plug intensyviam analiniam tempimui!

     

    • Medžiaga ir atlikimas: Iš aukštos kokybės vinilo pagamintas "Challenger" žavi šilkiniu minkštu paviršiumi, todėl jį galima švelniai įkišti į išangę. Nepaisant savo lankstumo, kuris užtikrina, kad jis pasieks kiekvieną kūno vietą, butt plug išlaiko reikiamą tvirtumą, kad jį būtų galima įkišti.

     

    • Unikali konstrukcija: Ypatinga šio butt plug ypatybė - grioveliais išraižytas kotas su 7 storais skersiniais grioveliais, kurie išsidėstę po storu žandikauliu per visą kotą. Šie grioveliai suintensyvina stimuliaciją kiekvieną kartą įkišant ir ištraukiant į išangę ir iš jos bei užtikrina nepamirštamą analinio tempimo patirtį.

     

    • Saugumas ir patogumas: platus siurbimo pagrindas leidžia naudoti be rankų ir kartu užtikrina, kad butt plug nebūtų įkištas per giliai. Todėl Challenger sujungia didžiausią malonumą ir didžiausią saugumą.

     

    • Puikiai tinka analiniam tempimui: Dėl įspūdingo 16 cm ilgio ir iki 6,8 cm skersmens "Challenger" idealiai tinka analiniam tempimui. Jis žingsnis po žingsnio paruošia jus stipresniems ir didesniems įsiskverbimams, nesvarbu, ar tai būtų su didesniu dildo, ar net analinio tempimo metu fisting.

     

    Trumpai tariant, "Challenger" iš "Extremeo" serijos - tai ne tik butt plug, bet ir tikras žaidimų keitiklis ir ideali treniruočių priemonė visiems, kurie nori praplėsti savo analinės patirties ribas. Su jo pagalba pasiruošimas, tempimas ir stimuliavimas tampa jaudinančia patirtimi! Ar esate pasiruošę "Iššūkiui"? Sužinokite tai dabar!

     

    Extremeo analinio kaiščio valymas ir naudojimas:

     

    • Lengva naudoti: Analinio kaiščio įkišimas į išangę gali būti maloni ir maloni patirtis, ypač jei žinote, kaip tai padaryti tinkamai. Kad analinį kaištį į analinę angą būtų lengviau įkišti, rekomenduojame naudoti mūsų populiarųjį "Extremeo" purškiklį. Trumpas purškimas atpalaiduoja sfinkterio raumenis. Dėl to analinio kaiščio įkišimas tampa ypač švelniu malonumu.

    • Tinkamas lubrikantas ir mūsų "Lube Shooter": Tinkamas lubrikantas gali daug ką pakeisti. Naudojant tokius gaminius kaip Extremeo analinis kaištis, reikėtų vengti silikoninių lubrikantų, nes jie gali pažeisti medžiagą. Vietoj jų rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, mūsų "Aquameo" arba Alphamale Aqua. Jie suteikia malonų pojūtį ir yra saugūs naudoti su viniliniais ar silikoniniais užpakaliuko kaiščiais. Lube Shooter arba lubrikanto aplikatorius optimizuoja analinio sekso žaisliukų, tokių kaip analiniai kaiščiai, naudojimo patirtį. Jis leidžia giliau ir tolygiau paskirstyti lubrikantą analiniame kanale, todėl įkišti analinį kaištį yra patogiau ir saugiau. Kadangi išangė pati negamina lubrikanto, pakankamas lubrikanto kiekis sumažina trintį ir sužeidimų riziką. Be to, Lube Shooter leidžia švariai ir tiksliai uždėti lubrikantą nešvaistant jo veltui.

    • Valymas: Po kiekvieno naudojimo "Extremeo" kištuką reikia kruopščiai išvalyti. Daugumą nešvarumų galima lengvai pašalinti šiltu vandeniu ir švelniu muilu. Kruopščiam ir higieniškam valymui taip pat rekomenduojame mūsų VERYCLEAN purškiklį. Greitas purškimas užtikrins, kad butt plug visada būtų paruoštas kitam nuotykiui.

     

    Daugiau informacijos:

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    è il mio primo toy di questo tipo

    è il mio primo toy di questo tipo e fatico ancora un po ad accoglierlo, però sembra molto intrigante ed eccitante

      Vertinimas 

      Excellent training device!

      It's a beast, very large and very heavy, so it doesn't slip around. Good training device for stretching!

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Recommended

      Firstly; I only use this toy vaginally. It’s comfortable and a challenge; depending on my mood. I love how it stretches me and feels inside. It’s made from quality materials. My husband likes watching me to see how far down I can go. I’d recommend it to other women who like larger dildos and are playful.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      It's perfect

      The entry is gently and easy just remember to be genius with the lube on your crack as well as your hole the plug is the perfect shape to open your ass up and slide right in the ridges feel so amazing I don't know how to further describe, if your looking to gently stretch your ass so you can enjoy feeling your ring being flexed and having something push on your prostate in just the right way, oh and it is the perfect slightly squishy firmness to make you cum your brains out then this is it not for beginners is a lie the beauty of this is if you take your time and are careful like you should be with any toy you will get whatever results you want easily. It only looks intimidating it is not it's a joy that you can use to start working up to the full size or just use what you need to cum when you want from inserting whenever you want something like that.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Der Wahnsinn

      ich bin angenehm überrascht von der Verarbeitung und dem Aussehen .Das Ding ist richtig schön groß

        Vertinimas 

        Saugeil

        Raufsetzen und einführen.Wahnsinn,einfach unbeschreiblich.
        Selber Ausprobieren und Geniessen.Mehr kann man nicht sagen.
        Wahnsinns Teil.

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Butt plug Challenger - Extremeo serija

        Butt plug Challenger - Extremeo serija

        Norite patyrinėti analinio tempimo meną arba pasiruošti fistingo seansui? Tuomet "Challenger" iš mūsų populiariosios "Extremeo" serijos yra kaip tik jums. Šis butt plug specialiai sukurtas ištempti išangę ir kartu intensyviai stimuliuoti.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: