Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinis lubrikantas

Naujienlaiškis

Analinis lubrikantas 

Naudodami šiuos šiuolaikinius analinius lubrikantus galite išvengti skausmo analinio sekso metu. Mūsų analinis lubrikantas pasižymi ypatingomis savybėmis, dėl kurių analinis seksas tampa dar malonesnis.

12
už puslapį
Rodyti 13 - 24 iš 27 elementų
Rodyti 13 - 24 iš 27 elementų

Norint užsiimti analiniu seksu atsipalaidavus ir be didelio skausmo, reikia analinio lubrikanto. Analinis seksas be specialaus analinio lubrikanto yra įmanomas, tačiau gali būti labai skausmingas. Mūsų analiniai lubrikantai padeda poroms labiau mėgautis analiniu seksu.

Skirtingai nei makštis, išangė negamina natūralios drėgmės, kuri yra svarbi užsiimant seksu. Šiam tikslui yra analinių lubrikantų, kuriais galima drėkinti išangę, kad analinis seksas būtų įmanomas. Tuomet nesvarbu, ar naudojamas prezervatyvas, ar ne, nes su analiniu lubrikantu-geliu lytinis aktas paprastai įmanomas be jokių problemų. Analinis lubrikantas analinį seksą padaro visiškai ramesnį ir lengvesnį. Todėl labai rekomenduojama naudoti tokį analinį lubrikantą, ypač pradedantiesiems ar nepatyrusiems asmenims.

Ar įmanoma užsiimti analiniu seksu be analinio lubrikanto?

Analinis seksas be analinio lubrikanto iš esmės yra įmanomas, tačiau ypač nepatyrusioms poroms jis gali būti labai skausmingas ir nemalonus. Užsiimant analiniu seksu be analinio lubrikanto reikia kantrybės ir tam tikro pasiruošimo. Neįmanoma tiesiogiai įsiskverbti į moterį ar vyrą analiniu būdu jai ar jam nejaučiant skausmo. Sfinkterio raumenis reikia išskleisti pirštais, kad būtų lengviau įsiskverbti analiniu būdu.

Taip pat gali padėti butt plug, jei yra. Tam išangę reikėtų sudrėkinti seilėmis, kad įsiskverbimas būtų įmanomas be didelio skausmo. Apskritai analinis seksas be analinio lubrikanto yra visai įmanomas, tačiau nerekomenduojamas, nes ypač nepatyrusioms poroms jis gali sukelti daug skausmo, todėl seksas tampa nepatogus ir nemalonus.

Kuo skiriasi nuo įprasto lubrikanto?

Įvairūs pasaulio gamintojai, tarp jų ir MEO, sukūrė specialius analiniam seksui skirtus lubrikantus, kurie yra tiksliai pritaikyti analinio sekso mėgėjų poreikiams. Gaminant šiuos analinius lubrikantus ypatingas dėmesys buvo skiriamas tam, kad susidariusi lubrikantų plėvelė būtų labai stora, o slydimo savybės išliktų ilgą laiką, todėl analinio sekso metu garantuojamas platus malonumas.

Tuo tarpu rinkoje yra ir analinių lubrikantų su tokiomis sudedamosiomis dalimis kaip lidokainas. Ši veiklioji medžiaga pasižymi nuskausminamuoju poveikiu ir slopina skausmą. Specialus produktas analiniam seksui nėra absoliučiai būtinas. Geriausias būdas tai išsiaiškinti - išbandyti, ar jums labiau tinka analinis lubrikantas su tokiomis veikliosiomis medžiagomis kaip lidokainas, ar įprastas analinis lubrikantas.

Kiek analinio lubrikanto turėčiau naudoti analiniam seksui?

Šiuo atveju bendros taisyklės nėra. Kai kurioms poroms labiau patinka, kai analinio lubrikanto yra tik nedidelis kiekis - kitoms labai patinka jausmas, kai dėl didelio kiekio analinio lubrikanto jis yra itin drėgnas. Beje, yra skirtumas, ar naudojate vandens, ar silikono pagrindo analinį lubrikantą. Silikono pagrindo analinio lubrikanto reikia naudoti daug mažiau nei vandens pagrindo analinio lubrikanto.

Galiausiai svarbu, kad analinio sekso metu jaustumėtės patogiai, nesvarbu, kiek analinio lubrikanto naudosite. Tai skonio reikalas, ar analinio sekso metu naudosite mažai, ar daug analinio lubrikanto. Jei abejojate, turėtumėte naudoti šiek tiek daugiau, nes tada būsite saugioje pusėje, kiek tai susiję su skausmu. Kitą kartą galite naudoti mažiau, jei analinio lubrikanto jums buvo per daug. Daugelis porų tiesiog keičia naudojamo analinio lubrikanto kiekį, todėl analinis seksas būna labai įvairus.

Kas yra geras analinis lubrikantas?

Geras analinis lubrikantas visų pirma pasižymi tuo, kad jis labai padeda analinio sekso metu. Jis turėtų palengvinti įsiskverbimą ir padaryti seksą malonų bei neskausmingą porai. Dar viena gero analinio lubrikanto savybė - ilgai išliekanti lubrikacija, t. y. kad lubrikantas ilgesnį laiką išlaiko analinę angą drėgną.

Naudojant prastesnius analinius lubrikantus, drėgmė ilgai neišsilaiko, todėl analinį lubrikantą tenka nuolat tepti iš naujo. Aukštos kokybės lubrikantas neskauda ir neturi nemalonaus kvapo. MEO analiniai lubrikantai yra puikus pasirinkimas. Geriausiu atveju analinis lubrikantas analiniam seksui yra beskonis ir bekvapis. Pirkdami analinį lubrikantą visada atkreipkite dėmesį į atsiliepimus, kad įsigytumėte gerą lubrikantąir nereikėtų vargintis dėl prastos kokybės. Aukštos kokybės analinis lubrikantas paprastai kainuoja brangiau nei prastesnės kokybės analinis lubrikantas, tačiau ypač analiniam seksui jis turėtų būti vertas jūsų pinigų.

Ar analinis lubrikantas tinka ir vaginaliniam seksui?

Iš esmės analiniai lubrikantai tinka ir vaginaliniam seksui. Yra daug gelių, kurie tinka ir vieniems, ir kitiems. Skirtumas tarp įvairių lubrikantų daugiausia slypi pH reikšmėje. Kai kurių analinių lubrikantų sudėtyje yra specialių medžiagų, kurios malšina skausmą ir nuskausmina. Šie geliai nereikalingi vaginaliniams lytiniams santykiams.

Geriausia apsilankyti MEO internetinėje parduotuvėje ir sužinoti apie visą įvairių analinių lubrikantų asortimentą, nes ten pristatomi ir paaiškinami visi analiniai lubrikantai. Tačiau niekas netrukdo analinį lubrikantą naudoti ir vaginaliniams lytiniams santykiams. Svarbiausia, kad gerai jaustumėtės, smagiai mėgautumėtės seksu ir tiesiog mėgautumėtės juo. Beje, taip pat turime platų blowjob purškiklių asortimentą ir net naujovišką deep throat purškiklį!