Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM papuošalai

Naujienlaiškis

BDSM papuošalai 

Nesvarbu, ar tai būtų karoliai, apyrankės, žiedai, ar žiedas O. Turime įtikinamą BDSM papuošalų su aiškia simbolika pasirinkimą.

12
už puslapį
Rodyti 25 - 28 iš 28 elementų
Rodyti 25 - 28 iš 28 elementų

BDSM papuošalai - tai BDSM bendruomenėje dėvimi papuošalai, simbolizuojantys pomėgius ar dalyvavimą šiame gyvenimo būde. Tai apyrankės, karoliai, žiedai, auskarai ir kitų rūšių papuošalai.

BDSM papuošaluose dažnai vaizduojami su BDSM ir fetišo kultūra susiję simboliai ar motyvai, pavyzdžiui, apykaklės, antrankiai, pakabinamos spynos, raktai, grandinėlės ir kiti BDSM veikloje naudojami daiktai. Kai kurie įprasti simboliai yra begalybės simbolis, kuris reiškia amžiną meilę, įsipareigojimą arba amžiną ryšį tarp šeimininko ir vergo; raktas, kuris reiškia turėjimą arba galią; spyna, kuri reiškia nuosavybę arba kontrolę; pakabinama spyna ir apykaklė, kurie reiškia paklusnumą ir valdymą; širdis, kuri reiškia meilę ir atsidavimą.

BDSM papuošalus gali nešioti visi BDSM bendruomenės nariai, nepriklausomai nuo jų vaidmens ar lyties. Kai kurie BDSM bendruomenės nariai BDSM papuošalus nešioja kaip savo atsidavimo šiai sričiai simbolį, o kiti - kaip savo santykių statuso simbolį. Kai kurie BDSM bendruomenės žmonės taip pat nešioja BDSM papuošalus kaip saviraiškos formą arba norėdami parodyti kitiems, kad jie domisi BDSM veikla.

Skirtingiems BDSM vaidmenims ir veikloms yra skirtingų rūšių BDSM papuošalų. Pavyzdžiui, apykaklę gali dėvėti vergas ar vergė kaip paklusnumo ir paklusnumo dominuojančiam partneriui simbolį, arba šeimininkas ar šeimininkė gali dėvėti apykaklę, norėdami parodyti, kad jie kontroliuoja vergą ar vergę, arba apyrankę ar žiedą gali dėvėti dominuojantis asmuo ar šeimininkas, norėdamas parodyti savo galią ir kontrolę nuolankiam partneriui.

BDSM papuošalai gali būti pagaminti iš įvairių medžiagų, įskaitant odą, metalą ir net stiklą. Kai kurie BDSM papuošalai taip pat gaminami iš tauriųjų metalų ir puošiami brangakmeniais, todėl jie yra prabangūs ir aukštos kokybės.

Svarbu žinoti, kad BDSM veikla turėtų būti vykdoma abipusiu sutarimu ir saugi, o visos šalys turėtų aiškiai žinoti savo ribas. Taip pat svarbu žinoti, kad BDSM papuošalai turėtų būti dėvimi pagal šalių susitarimą ir gerbiami BDSM bendruomenėje.