Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Masturbatoriai vyrams

Naujienlaiškis

Masturbatoriai vyrams 

Mes žinome, ko iš tikrųjų nori vyrai! Atraskite aukštųjų technologijų masturbatorius ir dar daugiau. Užsisakykite diskretiškai MEO ir pasinaudokite mūsų orgazmo garantija!

12
už puslapį
Rodyti 13 - 24 iš 106 elementų
Rodyti 13 - 24 iš 106 elementų

Tie, kurie neturi partnerio arba tiesiog nori masturbuotis, gali naudotis mūsų įvairiais masturbatoriais. Nors daugiausia dildžių ir vibratorių siūloma moterims, yra įvairių masturbatorių ir net melžiklių vyrams. Masturbatoriai skirti varpai stimuliuoti ir seksualiniam malonumui didinti iki kulminacijos. Masturbatoriai gali būti labai skirtingos konstrukcijos - nuo detalios kūno angos kopijos, kaip kišeninė putytė, iki abstrakčių daiktų, stimuliuojančių varpą ir atliekančių technines funkcijas. Taip pat labai įdomūs naujausios kartos masturbatoriai su programėlės valdymu.

Leiskite sau pasisemti įkvėpimo iš mūsų naujausių gaminių ir atraskite geriausią sekso žaislą vyrams. Jokios vibracijos, bet slėgio bangos prives jus prie tokių orgazmų, kokių dar nežinojote. Arba pasidalykite masturbacijos malonumu su savo partneriu ar draugais dėl mūsų masturbacijos programėlės.

Populiariausi masturbatorių prekių ženklai ir aksesuarai

MEO savo asortimente turi įvairių masturbatorių. Tarp vyrų labai populiarus "Tenga" prekės ženklas. Japonijos masturbatorių gamintojas daugiausia dėmesio skiria vienkartiniams masturbatoriams, į kuriuos integruotas aukštos kokybės lubrikantas ir kurie yra puikus malonumas kiekvienam keliaujančiam vyrui. Prekės ženklas CRUIZR reiškia aukštos kokybės masturbatorius prieinamų kainų segmente. Autoblow masturbatoriai suteikia tikroviškus pojūčius ir intensyvų pasitenkinimą dėl įmontuoto variklio, kuris atkartoja judesius aukštyn ir žemyn. Tuo tarpu itin gerai žinomas prekės ženklas "Fleshlight" garsėja masturbatoriais, kurie primena degtukų formą ir kartais būna sumodeliuoti pagal pornografijos žvaigždžių analines angas. Daugeliui vyrų "Fleshlight" yra tiesiog tobulas sekso žaislas. Taip pat neįprastas yra ir mūsų vyrams skirtas dorojimo aparatas, kuris patinka mūsų klientams visame pasaulyje. Ši ypatinga sekso mašina čiulpia, čiulpia ir čiulpia tol, kol nebėra kam sustoti. Tūkstančiai patenkintų klientų mūsų aparatą dar vadina "penio melžimo aparatu" - nes jis priveda VISUS - norinčius ar nenorinčius - prie orgazmo ir išsiurbia net paskutinį spermos lašą. Vargu ar jums reikia kokių nors kitų priedų, kad galėtumėte naudotis masturbatoriumi. Tačiau svarbu vandens pagrindo lubrikantas, pavyzdžiui, "Aquameo" arba "Stroke by MEO", ir purškiklis VERYCLEAN reguliariam valymui.

Masturbatoriai vyrams:

Vyrų masturbacija - tai lytinis savo varpos stimuliavimas siekiant seksualinio susijaudinimo ar kitokio seksualinio malonumo. Tai įprasta ir normali vyrų seksualumo dalis. Masturbuodamasis vyras gali stimuliuoti savo varpą rankomis arba kokiu nors daiktu, pavyzdžiui, sekso žaisliuku.

Masturbatorius vyrams - tai sekso žaisliukas, sukurtas specialiai vyrų masturbacijai. Tai prietaisas, imituojantis lytinio akto pojūtį ir gali būti naudojamas seksualiniam malonumui padidinti. Yra kelių rūšių vyriškų masturbatorių, įskaitant:

1. Strokeriai: Tai rankiniai prietaisai, kurie apgaubia varpą ir yra sandariai prigludę. Jie gali būti pagaminti iš įvairių medžiagų, pavyzdžiui, silikono, gumos ar kitų minkštų medžiagų, o jų vidus dažnai būna tekstūruotas, kad imituotų vaginalinio ar analinio sekso pojūtį.

2. Rankovės: Panašiai kaip ir glostytuvai, rankovės yra vamzdeliai, į kuriuos įkišama varpa. Kai kurios rankovės yra sudėtingesnės konstrukcijos, su įvairiomis tekstūromis, antgaliais ir grioveliais, skirtais papildomai stimuliacijai.

3. Kišeninės įmautės: Tai maži, patogūs masturbatoriai, kurių forma primena makštį arba analinę angą. Jie dažnai būna pagaminti iš minkštos, tikroviškos medžiagos, o viduje turi tekstūrą, kad būtų papildomai stimuliuojami.

4. Prostatos masažuokliai: Tai sekso žaisliukai, skirti specialiai prostatos stimuliacijai. Jie paprastai įkišami į išangę ir yra išlenktos formos, nukreipti į prostatą, kad suteiktų maksimalų malonumą.

5. Masturbacijos puodeliai: jie panašūs į glostytuvus, tačiau paprastai skirti naudoti su lubrikantu ir gali turėti siurbimo funkciją, kad sukurtų vakuumo pojūtį.

Svarbu žinoti, kad nors šie prietaisai gali būti malonus seksualinės patirties papildymas, jie turėtų būti naudojami saugiai ir higieniškai. Tai reiškia, kad turėtumėte naudoti vandens pagrindo lubrikantą, o po kiekvieno naudojimo žaislą nuvalyti vandeniu ir muilu arba sekso žaislų valikliu.