Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Dvigubi dildo

Naujienlaiškis

Dvigubi dildo 

Dvigubas dildo itin gerai užpildo visas angas. Seksas su dvigubu vibratoriumi yra dvigubai įdomesnis, suteikia naują impulsą ir daugiau įvairovės jūsų seksualiniame gyvenime.

12
už puslapį
Rodyti 13 - 21 iš 21 elementų
Rodyti 13 - 21 iš 21 elementų

Kas yra dvigubas dildo?

 

Kuo skiriasi dvigubas dildo nuo įprasto dildo? Iš tikrųjų jums jau pasako pavadinimas! Dvigubas dildo - tai sekso žaislas su dviem galais ir lanksčiu arba išlenktu korpusu. Su dvigubu dildo galite smagiai leisti laiką vieni arba kartu su partneriu. Taip daugelis mūsų klientų į savo meilės gyvenimą su partneriu įneša naujos energijos ir daugiau įvairovės.

 

Pirkti didelį ar dvigubą dildo?


Su XXL dildo arba milžinišku dildo jūs ir jūsų partneris patirsite visiškai išpildančią analinę ar vaginalinę ekstazę. Panašią patirtį galite pasiekti ir suanaliniu dildo arbasilikoniniu dildo, o dvigubi dildo gali jus išties priartinti prie ribos. Beveik grynas seksas! Tokį pat malonumą žada tik didelis XXL dildo arba pripučiamas dildo. Tačiau tobulas analinio dildo pasirinkimas visada priklauso nuo jūsų asmeninio skonio.

 

Dvigubas dildo moteriai arba dvigubas dildo vyrui

 

Dvigubi dildo arba partnerių dildo paprastai gali būti įkišami į makštį ir analinę angą vienu metu arba naudojami abiejų partnerių įsiskverbimui vienu metu. Tiek analinis + analinis, tiek vaginalinis + vaginalinis arba analinis + vaginalinis. Apmokyti naudotojai sulenkia dvigubą dildę kartu taip, kad į vieną kūno angą būtų galima įkišti abu galus.

 

Abu dvigubo dildo galai gali labai skirtis, todėl vienu žaislu galima patenkinti skirtingus pageidavimus. Idealiu atveju abu partneriai gaus savo pinigus, jei dvigubo dildo vienoje pusėje bus storas žandikaulis, o kitoje - mažesnio skersmens.

 

Mėgstantys eksperimentuoti vyrai būtinai turėtų išmėginti malonius mokymus su analiniais kamuoliukais arba meilės kamuoliukais.

 

Kaip naudoti dvigubą dildo?

 

Seksui su dvigubu dildo labai svarbu pasirinkti tinkamą lubrikantą. Analiniam dildo arba partnerio dildo įkišti rekomenduojame vandenyje tirpius lubrikantus, pavyzdžiui, " Aquameo" arba " Anal Push", skirtus analiniam seksui. Žinoma, taip pat galite naudoti stiklinį dildo su silikono pagrindo lubrikantu. Mūsų internetinėje dildo parduotuvėje, be abejo, rasite ir analinį purškiklį, vadinamąjį EXTREMEO. Šis purškalas taip pat leidžia be skausmo įvesti XXL dildo arba didelį dildo vyrams.

 

Dėl savo ilgio ir apimties didelio dildo įdėjimas iš pradžių gali būti šiek tiek sunkesnis. Veikite lėtai ir švelniai, užimkite patogią padėtį, leidžiančią ištiesti kūną ir atverti išangę. Dabar pabandykite atsigulti ant nugaros, po užpakaliu pasidėję pagalvę (arba MEO meilės pagalvę), o kojas pakėlę ir išskėtę.

 

Dėl tinkamos padėties ir nuo nuovargio požymių, kai esate paimamas analiniu būdu su dvigubu dildo arba mėgaujatės solo sekso metu: MEO Fuck & Play sling užtikrina veiksmingą ir patogią atramą dėl aukščiausios kokybės. Gerai paminkštintos diržų pagalvėlės iš minkštos latigo odos apgaubia kaklą ir užpakalinę kelių dalį, kad įsiskverbimas būtų itin gilus. Dėl kelių sagčių diržus galima individualiai reguliuoti. Prie dviejų šonuose esančių plieninių D formos žiedelių galima pritvirtinti net antrankius. Taip galėsite nepaprastai patogiai mėgautis dvigubu dildo.

 

Tikrai patartina pradėti nuo mažesnio dvigubo dildo, pvz., stiklinio dvigubo dildo, ir pereiti prie didesnių kalibrų. Įdėjus storiausio skersmens dvigubo dildo dalį, jūsų kūnas turėtų būti atsipalaidavęs, kad dabar galėtumėte ramiai mėgautis dildo sukeliamais pojūčiais. Daugelis mūsų klientų mėgsta sukti dildo savo kūne, kad pasiektų visas vidines erogenines zonas (P arba G tašką), o kiti renkasi stūmimo judesius su dvigubu dildo.

 

Ar dvigubas dildo yra vienas iš tipiškų gėjų sekso žaislų?

 

Dvigubas vibratorius užpakalyje vyrus taip pat daro gana laimingus! Gėjų bendruomenėje dvigubi dildo yra labai populiarūs gėjų sekso žaislai. Ypač mūsų dideli dvigubi dildo yra užsakomi internetinėje erotinių prekių siuntų parduotuvėje MEO. Vertinami mūsų vadinamieji analiniai gyvatės, kurių turime daugybę dydžių, arba " Crackstuffers" kategorijos "itin dideli dildo su dviem galais" dildo, DEEP'R ir HAM'R Dildos.

 

 

Užsisakykite dvigubą dildo internetu - visų spalvų, formų ir medžiagų

 

Kaip ir įprastus dildo bei analinius dildo, dvigubus dildo taip pat galima įsigyti gražiausių dizainų, ilgiausių ilgių ir neįprastų formų, taip pat įvairių medžiagų. Nesvarbu, ar jie pagaminti iš aliuminio, nerūdijančio plieno, ABS, vinilo ar silikono - dauguma MEO dvigubų dildų yra visiškai draugiški odai ir hipoalergiški. Dizainas ir dydžiai taip pat įvairūs. Siūlome įvairių spalvų ir formų dvigubus dildo arba dirželius.

 

Gryna erotika: MEO dvigubas dildė

 

Nesvarbu, ar lovoje, duše, ar per atostogas - dvigubus dildo galima naudoti visur, kur tik panorėsite. Dėl savo lankstumo arba išlenktos formos jūsų erogeninės zonos (pvz., G taškas arba prostata) bus pamalonintos labai tiksliai. O kadangi dvigubi dildo leidžia vienu metu analiniu būdu įsiskverbti abiem "dalyviams", per solo seksą vienam nereikia stebėti kito.

Dvigubą dildo seksui ar solo seksui turėtų išbandyti kiekvienas

Jei visada norėjote mėgautis dvigubu įsiskverbimu arba sumuštinių seksu, jums patiks dvigubas dildo! Ypač rekomenduojame mūsų dvigubą vibruojantį vibratorių"Lelo PicoBong Transformer", "Lelo PicoBong Transformer" dvigubą vibratorių. Du galingi varikliukai vienu metu lepina abu partnerius (arba angas).