Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Asslock

Naujienlaiškis

Asslock 

Atraskite neprilygstamą stipresnės erekcijos ir analinės stimuliacijos derinį su mūsų aukščiausios kokybės užpakaliukais! Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ieškantis papildomo smūgio, ar patyręs žinovas, ieškantis naujų pojūčių, mūsų parduotuvėje Asslock garantuotai rasite tobulą. Nuo klasikinių silikoninių užpakaliukų iki užpakaliukų su įmontuo...

Atraskite neprilygstamą stipresnės erekcijos ir analinės stimuliacijos derinį su mūsų aukščiausios kokybės užpakaliukais! Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ieškantis papildomo smūgio, ar patyręs žinovas, ieškantis naujų pojūčių, mūsų parduotuvėje Asslock garantuotai rasite tobulą. Nuo klasikinių silikoninių užpakaliukų iki užpakaliukų su įmontuotais vibratoriais ir pripučiamų užpakaliukų, suteikiančių aukščiausią pojūtį - turime visko, ko reikia, kad jūsų intymios akimirkos pakiltų į kitą lygį.

Daugiau
12
už puslapį
Rodyti 13 - 23 iš 23 elementų
Rodyti 13 - 23 iš 23 elementų

"Asslocks" yra analinio kaiščio ir varpos žiedo derinys, kuris gali suteikti intensyvių pojūčių. Pavadinimas "Asslock" yra angliškų žodžių "ass" ir "lock" derinys ir gana taikliai apibūdina pagrindinę šio sekso žaislo vyrams funkciją. Analinis kaištis įkišamas į išangę, o varpos žiedas uždedamas aplink varpos kotą ir (arba) sėklides. Taip viename sekso žaisle sujungiami du stimuliuojantys elementai, kurie vienu metu stiprina erekciją ir didina analinį malonumą.

MEO internetinėje parduotuvėje yra įvairių " Asslock" gaminių, kurie skiriasi dydžiu, forma, medžiaga ir papildomomis funkcijomis. Štai keletas pavyzdžių:

Klasikinis Asslock susideda iš paprasto varpos žiedo, pagaminto iš silikono arba metalo, kuris per strypą sujungtas su tokiu pat paprastu analiniu kaiščiu. Šie modeliai dažnai būna labai tvirti ir jais gali naudotis tiek pradedantieji, tiek patyrę naudotojai.

Vibruojantys Asslock: Kai kuriuose analiniuose kaiščiuose yra įmontuoti vibratoriai, kurie gali padidinti analinį malonumą. Šiuos modelius dažnai galima valdyti nuotolinio valdymo pulteliu arba išmaniojo telefono programėle ir juose galima pasirinkti įvairius vibracijos modelius ir intensyvumą.

Pripučiami Asslock: Šiuose analiniuose užraktuose analinis kaištis gali būti pripučiamas, kad būtų pasiektas didesnis skersmuo. Tai leidžia individualiai reguliuoti dydį ir gali sukelti intensyvesnius pojūčius.

Metalinis analinis užraktas : Šie modeliai yra pagaminti iš metalo, todėl suteikia visai kitokius pojūčius nei jų silikoniniai analogai. Be to, jie dažnai būna sunkesni, todėl gali sukelti papildomą stimuliaciją

Asslock su prostatos stimuliatoriumi: Kai kurie modeliai turi specialią formą, kuri gali stimuliuoti prostatą, kai įkišamas analinis kaištis. Šis tipas Asslock gali būti ypač įdomus vyrams, kuriems patinka prostatą stimuliuojantis poveikis.

Kaip ir su visais sekso žaislais, naudojant analinius kaiščius svarbu atkreipti dėmesį į higieną ir saugumą. Be kita ko, tai reiškia, kad Asslock prieš ir po naudojimo reikėtų kruopščiai išvalyti ir visada naudoti tinkamą lubrikantą.