Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Dildo

Naujienlaiškis

Dildo 

Klasikiniai, maži, analiniai, dideli, XXL, gyvūnams skirti dildo ir daug daugiau, kad patirtumėte bekompromisį malonumą.

12
už puslapį
Rodyti 13 - 24 iš 173 elementų
Rodyti 13 - 24 iš 173 elementų

Kas tiksliai yra dildo?

 

Vibratorius - tai falo formos sekso žaislas, kuriuo moterys ir vyrai gali įsiskverbti į save arba savo partnerę. Nesvarbu, kokios lyties ar seksualinės orientacijos esate. Dildo gali naudoti bet kas, nepriklausomai nuo jūsų seksualinių preferencijų. Vibratorius skirtas visiems! Be to, šį sekso žaislą galima naudoti įvairiose situacijose. Pavyzdžiui, dildo idealiai tinka preliudijai su partneriu. Dildo taip pat labai populiarus masturbacijai! Mūsų asortimente yra įvairių tipų ir dydžių, todėl greitai ir lengvai rasite sau tinkamą dildo!

 

Kaip naudoti dildo?

 

Įdėkite dildo ir judinkite jį pirmyn ir atgal. Greitį kontroliuojate patys. Nepriklausomai nuo dildo dydžio ir medžiagos, rekomenduojame naudoti lubrikantą. Taip įsiskverbimas bus sklandesnis, o sudirginimo ir infekcijos rizika mažesnė.

 

Kaip veikia dildo?

 

Vibratorius sukurtas tik pagal jūsų pačių greitį. Kitaip nei vibratorius, šis sekso žaislas neveikia automatiškai. Todėl jūs kontroliuojate greitį, kuriuo judinate vibratorių pirmyn ir atgal, kad galėtumėte save stimuliuoti savo tempu! Kai kurie dildo turi siurbtuką, kad galėtumėte juos lengvai naudoti su dirželiu. Pavyzdžiui, pritvirtinkite dildo prie sienos ar grindų, įdėkite jį ir stimuliuokite save iki intensyvios kulminacijos!

 

Kokie yra dildo?

 

Pirmiausia apžvelkime iš skirtingų medžiagų pagamintus dildo. Iš silikono pagaminti dildo yra labai minkšti ir ypač tinka pradedantiesiems. Dildės iš kietesnės medžiagos, pavyzdžiui, stiklo ar nerūdijančio plieno, puikiai tinka patyrusiems naudotojams. Iš stiklo ir metalo pagamintus dildes taip pat galima lengvai įkaitinti arba atšaldyti. Kaip tiksliai tai veikia? Galite trumpam palaikyti dildo po šiltu arba šaltu vandeniu ir medžiaga automatiškai įgaus reikiamą temperatūrą. Tokiu būdu galite dildo pašildyti, kad pojūtis būtų tikroviškesnis, o šaltas variantas užtikrina netikėtą dilgčiojimo poveikį odai.

 

Be medžiagos, dildo taip pat skiriasi pagal stimuliacijos tipą. G taško dildo paprastai turi šiek tiek labiau išlenktą kotą, kad būtų galima geriau pasiekti malonumo tašką. Tas pats pasakytina ir apie prostatos bei analinius dildes. Pirkdami analinius dildes, įsitikinkite, kad jos turi platesnį pagrindą arba rankeną, kad negalėtų įsiskverbti per giliai į išangę. Kita kategorija - mini dildės, kurios dėl savo kompaktiško dydžio puikiai tinka kelionėms arba pradedantiesiems.

 

  1. Labai ypatinga kategorija yra vadinamieji partnerių dildės, strapon dildės arba dvigubos dildės. Dvigubi dildos pirmiausia skirti poroms, kurios nori, kad į jas būtų skverbiamasi vaginaliniu ir analiniu būdu tuo pačiu metu. Dildo yra ilgesni nei įprastai ir turi du įkišamus galus, kad abu partneriai galėtų naudoti dildo vienu metu. Kita vertus, diržinis dildo paprastai tvirtinamas prie diržo, kuris apjuosia klubus. Tai leidžia poroms patenkinti vienas kitą analiniu ir vaginaliniu būdu. Tai taikoma tiek homoseksualioms, tiek heteroseksualioms poroms.
  2. Realistinis dildo: šis dildo yra tikros varpos formos, spalvos ir išvaizdos. Dažnai į jo dizainą net įtraukiamos venos ir kapšelis! Kaip rodo pavadinimas, įsiskverbimas jaučiamas kaip į tikrą vyrą.
  3. Didelis dildo: Ar mėgstate per didelius dydžius? Tuomet didelis dildo kaip tik Jums!
    Mažas dildo: Daugeliui vyrų ir moterų jautrioms vietoms stimuliuoti tinka mažas dildo. Šis dildo yra toks kompaktiškas, kad jį galite pasiimti bet kur.
  4. Ypač universalus yra dirželiu tvirtinamas dildo. Nesvarbu, ar esate heteroseksuali pora, ar gėjų, lesbiečių ar biseksualų pora, nes peggingas skirtas visiems.
  5. Tuščiaviduris strap-on: tuščiaviduris strap-on ypač tinka vyrams. Vyras gali įkišti savo penį į tuščiavidurį dildo ir įsiskverbti į moterį. Pavyzdžiui, jei jis turi erekcijos problemų arba nori didesnio penio nakčiai.
  6. Strap-on be dirželių - tai strap-on, į kurį moteris gali įkišti vieną dildo galą. Kitas galas naudojamas įsiskverbti į vyrą arba moterį.
  7. Strap-on su siurbtuku: Strap-on su siurbtuku puikiai tinka dildo lengvai ir be žiedo pritvirtinti prie diržo. Dėl siurbtuko jis be problemų išsilaiko savo vietoje.
  8. Dvigubas strap-on: su dvigubu strap-on į partnerę galima įsiskverbti vaginaliai ir analiai vienu dildo. Yra dirželių su dviem arba trimis vibratoriais.
  9. Diržas su diržu: Diržas su diržu tinka ir vyrams, ir moterims. Prie diržo galima pritvirtinti strap-on dildo arba kitą pasirinktą priedą ir taip įsiskverbti į partnerę.
  10. XXL dildo: XXL dildo tinka visiems, kurie trokšta daugiau. Didesnio ilgio, didesnės apimties ir didesnės stimuliacijos. XXL dildo dažnai būna labai, labai dideli. Taip pat yra specialių didelių dildų, kuriuos galima naudoti fisting vadinamuosius fistingo dildus. Jie yra ilgesni už vidutinius ir yra kumščio arba rankos formos.
  11. Analinis dildė: kaip rodo pavadinimas, ši dildė naudojama erogeninėms zonoms išangėje ir aplink ją stimuliuoti. Jis tinka ir vyrams, ir moterims!
  12. Ejakuliuojantys dildo: Ar norėtumėte patirti tikrovišką ejakuliaciją? Tuomet šis dildė yra kaip tik Jums! Tikroviškai atrodanti dirbtinė sperma išteka iš žando.
  13. Dvigubas dildo: šis dildo reiškia dvigubą malonumą: vienas arba su partneriu. Dvigubi dildo būna įvairių formų ir dydžių.
  14. Prostatos dildė - tai sekso žaislas, masažuojantis vyro prostatą. Prostata yra graikinio riešuto dydžio taškas netoli šlapimo pūslės. G taškas pasiekiamas per išangę ir yra maždaug 5-6 cm gylyje. Naudodami prostatos dildę lengvai pasieksite P tašką, vadinamąjį "malonumo tašką". Visi šios kategorijos vibratoriai yra išlenkti ir turi išlenktą galiuką, kad optimaliai pasiektų šį jautrų tašką. Prostatos stimuliavimas gali padėti pasiekti dar intensyvesnių orgazmų.
  15. Dildo su siurbtuku atpažinsite pagal siurbtuką arba siurbtuko kojelę, pritvirtintą prie dildo pagrindo. Dėl siurbtuko šį dildo galima lengvai pritvirtinti prie bet kokio lygaus ir lygaus paviršiaus. Tokį dildę taip pat galima derinti su dirželiu. Pritvirtindami dildo pagrindą prie tvirtinimo įtaiso, sukursite savo nuosavą strap-on dildo, su kuriuo galėsite įsiskverbti į partnerę. Dildo su siurbtukais yra įvairių dydžių ir tinka vaginaliniam bei analiniam seksui.
  16. Pripučiamas dildo - tai dildo, kurį galite patys pripūsti iki norimo dydžio naudodami praktišką rankinę pompą. Padidės tiek šio dildo ilgis, tiek plotis. Pripučiamas dildo tinka tiems, kurie jau turi šiek tiek daugiau patirties su tokio tipo sekso žaislais. Pripučiami dildo suteiks labai intensyvų pojūtį. Pripučiamus dildo galite naudoti ir analiniu, ir vaginaliniu būdu.

 

Mūsų internetinėje dildo parduotuvėje rasite daug naudingų patarimų, kurie padės apsispręsti dėl pirmojo dildo.

 

Į ką reikėtų atsižvelgti naudojant dildo?

 

Iš silikono pagamintą dildo reikėtų naudoti tik su vandens pagrindo lubrikantais, pavyzdžiui, "Aquameo", nes silikono pagrindo lubrikantai gali pažeisti medžiagą. Iš kitų medžiagų pagamintus dildo taip pat galima naudoti su silikono pagrindo lubrikantais. Prieš naudojimą ir po jo dildes reikėtų kruopščiai nuplauti su trupučiu muilo ir vandens. Dezinfekcijai taip pat galima naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN.

 

Naudodami lubrikantus ar aliejus arba valydami juos muilu, būkite šiek tiek atsargesni su stikliniais dildo, nes stikliniai sekso žaisliukai gali labai lengvai išslysti iš rankų. Stikliniai dildo paprastai gaminami iš nedūžtančio stiklo, todėl įprastai elgiantis su jais nėra pavojaus, kad jie suduš ar suduš. Tačiau tai negalioja nukritus iš didelio aukščio arba ant kieto paviršiaus, jei stiklinis dildo nukrenta ant grindų.

 

Sekso žaislų moterims, vyrams ir poroms ieškokite internete MEO. MEO garantuoja diskretišką jūsų užsakymo pristatymą. Tai reiškia, kad ant pakuotės nebus matomas įmonės pavadinimas. Diskretiškumas mums iš tiesų reiškia viską.

 

Pirkite vibratorių internetu: visada saugiai ir diskretiškai!

 

Pirkite naujus dildes naudodami saugius mokėjimo būdus, pavyzdžiui, "Paypal", "MasterCard", "Amex" arba "Visa". Pirkdami iš MEO galite būti tikri, kad jūsų užsakymas bus įvykdytas diskretiškai ir anonimiškai. Pirkite dildes greitai ir lengvai internetu. Mūsų konsultantai mielai jums padės, jei prireiks pagalbos renkantis dildo.