Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Spenelių siurbtukas

Naujienlaiškis

Spenelių siurbtukas 

Mūsų spenelių siurbtukai pasižymi labai didele siurbimo galia, be to, juos labai lengva naudoti. Puikiai tinka kietiems dideliems speneliams.

12
už puslapį
Rodyti 13 - 13 iš 13 elementų
Rodyti 13 - 13 iš 13 elementų

Mūsų spenelių čiulptukai bet kokiu atveju ypatingai stimuliuoja tiek pavieniui, tiek poromis

Kiek seksualus yra spenelių čiulptukų naudojimas?

Tiek vyrų, tiek moterų speneliai laikomi erogeninėmis zonomis. Tai reiškia, kad spenelius labai lengva sužadinti. Kartais tam pakanka nedidelio prisilietimo. Spenelių čiulpimas labai stipriai ir intensyviai stimuliuoja. Tačiau kadangi partneris negali visą laiką čiulpti spenelių, yra vadinamieji spenelių čiulptukai. Tai maži siurbtukai, kurie sukuria vakuumą ir taip stimuliuoja spenelius.

Kas yra spenelių pompa arba spenelių siurbtukas?

Spenelių pompa yra nedidelis prietaisas, skirtas speneliams stimuliuoti. Tuščiaviduris korpusas sukuria nedidelį neigiamą slėgį, kuris stipriai stimuliuoja spenelius ir suteikia malonų dilgčiojimo pojūtį - tiek moterims, tiek vyrams!

Kaip naudoti spenelių siurbtukus?

Iš tikrųjų spenelių siurbtukai veikia gana paprastai. Tiesiog uždėkite angą ant spenelių. Spaudžiant spenelių čiulptukus, sukuriamas neigiamas slėgis - panašiai kaip pompa. Stimuliuojant stipriai padidėja spenelių kraujotaka ir jie tampa ypač jautrūs. Tada kiekvienas prisilietimas prie spenelių bus daug stipresnis ir intensyvesnis.

Ar spenelių siurbtukai tinka ir vyrams?

Žinoma, kad tinka! Speneliai yra ne tik labai jautri ir jautri moterų zona, bet ir priklauso vyrų erogeninėms zonoms. Nepaisant to, sekso metu speneliai dažnai pamirštami. Tikrai gaila! Tiek vyrams, tiek moterims verta padidinti malonumą naudojant spenelių čiulptukus.

Kokie yra skirtingi spenelių čiulptukai?

Čia, MEO, rasite įvairių modelių spenelių čiulptukų. Taip galėsite išsirinkti būtent tokį spenelių siurbtuką, kuris labiausiai tinka jums ir jūsų poreikiams. Dauguma mūsų spenelių čiulptukų turi rankinį siurblį, kuriuo galite sukurti vakuumą. Tačiau yra ir modelių su sriegiu. Naudojant šią versiją siurbtukas uždedamas ant spenelių, o vakuumą sukuria varžtinis sriegis... Dėmesio! Siurbimo poveikis yra daug stipresnis! Tiems, kurie mėgsta šiek tiek daugiau veiksmo ir mėgsta pamaloninti savo spenelius įvairiais stimuliavimo būdais, mūsų asortimente taip pat yra spenelių čiulptukų su vibracija.

Kam tinka spenelių siurbtukai?

Miegamajame spenelių siurbtukus galima naudoti įvairiais būdais. Kadangi spenelių siurbtukai gali akimirksniu nepaprastai padidinti susijaudinimą, jie ypač populiarūs preliudijai. Tačiau BDSM gerbėjai taip pat gauna savo: pompa arba sriegis gali greitai padidinti siurbimo efektą, kad pojūtis sustiprėtų iki skausmo.

Ar tikrai egzistuoja toks dalykaskaip spenelių orgazmas?

Apie spenelių orgazmus girdite vėl ir vėl. Ir iš tiesų yra moterų ir vyrų, turinčių itin jautrią nervų sistemą, kurie orgazmą patiria tik stimuliuodami spenelius. Iš esmės, stimuliuojant spenelius, kreipiamasi būtent į tas smegenų sritis, kurios reaguoja ir į klitorio stimuliaciją. Tačiau tam, kad spenelių orgazmas įvyktų, viskas turi būti tinkamai - nuo atmosferos iki tinkamų rankų judesių. Be abejo, gali labai padėti spenelių čiulptukai! Tiesiog išbandykite - galbūt tai suveiks. Bet net jei ir nepadės, tikrai mėgausitės intensyviais pojūčiais!

Kokie pavojai kyla naudojant spenelių čiulptukus?

Naudojant spenelių čiulptukus galima tikėtis gana stipraus vakuumo. Dėl to laikui bėgant neišvengiamai padidės speneliai. Svarbu pažymėti, kad šis procesas nesukelia jokio skausmo nukentėjusiesiems. Tačiau reikėtų pažymėti, kad daugeliui žmonių tokie padidėję speneliai neatrodo patrauklūs. Be to, reguliariai naudojant spenelių siurbtuką, speneliai tampa jautresni, o tai kasdieniame gyvenime gali būti suvokiama kaip erzinantis dalykas. Dėl šios priežasties šį sekso žaisliuką reikėtų naudoti tik 10 minučių, o ne nuolatos.

Tinkamo spenelių siurbtukopasirinkimas

Šiuos gaminius MEO siūlo įsigyti poromis arba kaip visą rinkinį. Tokiu atveju gausite skirtingų dydžių spenelių čiulptukus, tinkančius kiekvieno dydžio speneliams.